שרשפור הפרק היומי?!

keds

New member
היפה פרק מקסים!

|כוכב|אני דווקא לא אוהבת איך שלירון שיחקה היום.... אבל היה עצוב איך שהיא קיבלה את זה שאמא שלה שיקרה לה כל החיים ולנירה היה מגיע שלירון דחפה אותה ככה... אבל הכיקורע איך שענבר נכנסה באמצע! |כוכב|יאווווו הריקי והקובי האלה ענקיים!! הייתי על הרצפה היום! הם פשוט ענקיים!!! אני מתה עליהם!!! איזה פרצופים וזה ריקי עשתה לל... קובי כשהיא הייתה מתחת לשולחן.. ולקובי וריקי יש את כל המשפטים המקסימים האלה! שרק בגללם שווה לראות! |כוכב|איך נירה הזאתי נראית חצי מתה ואז כשאודי בה ואמר לה היא כאילו התאוששה... יש לי הרגשה שהיא תתאבד בסוף
|כוכב|איזו מסכנה רותם... אבל הכי מצחיק איך זה שהיא מנסה לבכות וזה לא מצליח לה..!! אבל היא הייתה היום מה זה מסכנה
|כוכב|האפי הזה גם הוא הרג אותי היום! איך הוא מנסה לצעוק לירון וירון לא ענה לו!! מזל שמיכל הגיעה באמצע אחרת הוא היה הורג אותו! |כוכב|איזה מסכן שאול
על זה שהוא גילה שהוא כנראה לא האבא של ליה...
אבל בסך הכל היה פרק יפה כמו כל הפרקים!

dolliz girl

New member
נירית פיצתה אותנו../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

{ככה אומרים נכון?
פיצתה.. לא יודעת זה נשמע מוזר כזה......
) על הסצינה שאמרו לה שההורים שלה מתו... היום היא הייתה מעולה! ראיתם איזה יופי היא שיחקה?! כפרה עליה יפה שלי!!! גם לירון... וואיי איזה משחק טוב היא דפקה היום!!! בכל הסצינות שהיו לה כמובן! אבל במיוחד כשריקי אמרה לה שיש סיכוי שהיא וירון לא בטוח אחים... וואיי כל הכבוד לה! שתקבל ח"ח! איזה תמונות מפחידות היו לבתיה בתעודות זהות שלה.. חח.. עם השיער הקצר! איזה פחד!!! ואיזה חמודה ריקי הייתה מתחת לשולחן כשקובי ובתיה היו מעליו.. חחח.. אני לא טובה בלהסביר...
טוב.. אממ.. זהו... נכון כל הכבוד לניריתו'ש
אהה.. וגם כשירון פקח עיניים... איך נבהלתי.. הרמתי את הראש כזה {שכבתי על כרית..} ונהבלתי! וואי איזה עיניים יש לו! ואפי.. איזה חמוד איך הוא צעק כדי שירון יקום... חחח... איזה מתוק הוא! איזה יפה לירון ככה עם השיער בלי כלום פשוט רגיל, טבעי... היא מהממת! וסוף סוף שמו לה בגדיפ נורמלים.. חח.. למרות שכבר שמו לה כמה פעמים.. סוודרים יפים! אבל היום היא נראתה יותר כמו לירון ולא כמו ליה.. מהממת
אממ.. הפעם באמת זהו... טוב אני אצל חברה אז אחר כך אני אכנס מהבית ואגיב פה לעוד דברים יאללה ביי לבינתיים..

ירוןןןןןןןןןןןןןןןן קום ירון קום../images/Emo70.gif

חחחח קרע אותי האפי הזה
והקטע שקובי דיבר כזה על הטירוף של ריקי... נשפכתי על הרצפה מרוב צחוק

Lily Bing

New member
../images/Emo118.gif

פרק ע-נ-ק-
ריקובי (ריקי+קובי
) היו גדולים מהחיים
נירה, לא יודעת למה, אבל משום מה ריחמתי עליה קצת....
דווקא לירון לא היתה הכי משו היום- כשהיא גימגמה מאחורי ריקי בהתחלה, שזה לא יכול להיות כזה דבר- זה נשמע ממש לא טוב....
רק מה לא הבנתי
כשריקי היתה מתחת לשולחן, ועשתה את הפרצופים הקורעים שלה
, מ היא בדיוק רצתה להשיג בזה שהיא דפקה כמה פעמים על השולחן ממתחת
מה נסגר איתה
היא רצתה שהם יתפסו
או סתם היא חשבה להזכיר לקובי שהיא קיימת ושיפסיק להגעיל אותה(כי היא שומעת הכל....
)
או שסתם היא הוציאה את העצבים שלה ככה
לא הבנתי אבל לאן שירן נעלמה פתאום...
כאילו, היא שאלה את רותם אם היא רוצה שהיא תצא, אבל היא אמרה לה שלא צריך, שזה בסדר, אז לאן היא נעלמה פתאום
כאילו, פתאום אני קולטת אותה מספרת את זה רק לזיו...למה ככה להסתיר משירן

shirakl

New member
אחלה פרק ../images/Emo9.gif

כבר מרגישים שזה סוף הסדרה
המון המון בכי ודמעות, המון גילויים והמון סיפורים שמגיעים לסופם הטוב והמקסים
אני נהנית, אבל מתקשה להאמין שבעוד יומיים ניאלץ להיפרד מהסדרה שלנו

shanyz

New member
../images/Emo41.gifאיזה פרק יפה../images/Emo41.gif (כמו כולם..../images/Emo3.gif)

ריקי וקובי האלה קורעים איתי! אני אומרת לכם, הם אלה שעושים את הסידרה כל כך מוצלחת!! הקטעים שלהם קורעים!!!!!!!!!!! איזה חיוך קובי דפק כשהוא ישב על השולחן
פחחחחחחחחחח נקרעתי! וריקי, איזה מתוקה! חחחח איזה פרצופים היא עשתה! הם כאלה חמודים
מזה ריחמתי על נירה היום... היא כזאת אומללה ובודדה.. לירון שיקחה היום ממש טוב.. הקטע שרותם קפצה על המיטה והתחילה לבכות היה קצת מצחיק
אבל אחר כך כבר יותר בסדר
אפי מזה הפחיד אותי היום.. הוא שחקן ממש מצויין!!!!! (זה שמשחק אותו, ברח לי השם
) בקיצר- קובי וריקי שולטים
אני כל כך אתגעגע אליהם!! למה הם לא מתחתנים?? זה כל כך דורש היא תמיד אומרת: "אבל אתה אוהב רק אותי נכון??" והוא עונה "כן".. ואז היא אומרת שהיא גם...ושהם תמיד ביחד לנצח ובלה בלה אז שיתחתנו כבר!! אוף איזה מושלמים

mamosha

New member
איזה יציאה../images/Emo70.gif

ומה הקשר
אין סיכוי שהוא מפגר במציאות
כבר היה שרשור על זה.. אין סיכוי! פשוט אין
לא היו נותנים לו לשחק בטלנובלה וגם לא בתיאטרון {הוא שחקן תיאטרון גם...} אם הוא היה מפגר הוא לא היה יכול לזכור טקסטים... ולא לשחק כמו שצריך.. תחשוב בהגיון
מה הקטע הזה עכשיו
אם אתה כל כך משוכנע שהוא כזה במציאות כנראה שיש לו משחק באמת באמת משכנע ואמיתי {בעצם לא כנראה פשוט יש לו את זה
} הוא שחקן מעולה

אאאאאאאהה../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif

איזה פרק קוווררררררעעעעעעעע
במיוחד עם קובי וריקי. כל הפרק צחקתי כמו משוגעת
. אין.. פרק אדיר
.

TomeRdeluz

New member
איזה פרק מדהים!!!!!

חחחחח נקרעתי כשריקי ירקה על השולחן וכשבתיה צרחה "אוחח קובי" כשהיא וקובי יצאו מהקלינקה!! קורעעעעעע
חוץ מזה היה פרק ממש ממש מדהים ומותח, חבל שהסדרה נגמרת

shahar 6

New member
אח אח אח איזה פרק גנוב פרק קורע!

איך אפי פתח לירון תעין והתחיל לצעוקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם איך ש: בתיה וקובי איך בתיה עשתה קובילה שלי ואז הוא אמר חתולה פראית שלי חח!

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחח וגם...

שהם יצאו היא צעקה קוביייייייייייי!!!

למעלה