שרשפור הפרק היומי?!

שרשפור הפרק היומי?!

מה?? עוד כמה דקות מתחיל הפרק ואף אחד לא פתח?!! טוב אז אני גאה לפתוח את השרשור!! שיהיה לכולם פרק בלי הפרעות!!

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחח

מפתח הקסמים ועוד משהו גם אני גאה בי
תודה תודה

או גאד איזה פרק טוב../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחח
ריקי וקובי קרועים! חחחחח
בלע. נירה ואודי. מגעילים אותי.
מסכן אפי
והקטע עם ירון היה ממש מפחיד

וואו איזה פרק!!!!

איפה פרק מדהייייים!!! אין על ריקי וקובי!! פשוט קורעים אותי!! חח איזה ריקי (המלכה) התחבאה מתחת לשולחן של בתיה... ואיך היא אמרה על קובי? בן זונה משהו... איכססססס איזה גועל אודי ונירה!! הקטע עם ירון היה די מפחיד... וואי הקטע של זיו ורותם היה מרגש...אבל היא לא ענתה לו! אוף... איזה חמודה היא הייתה כשהיא דיברה עם שחר....אז איך אתה חושה לשלם כל החתונה?! חחח חמודה... אממ....שירן לא הופיעה.. אם אני יזכר בעוד משהו אני אכתוב! תוסיפו גם אתם קטעים

HaDaRoSh

New member
לענבר../images/Emo26.gif

ריקי אמרה:משחק טוב הזבל הזה או משהו כזה חחח הם קרעו אותי

הדר וCrazy doughnat כנסו../images/Emo26.gif

הדר- היא אמרה את זה ואז היא אמרה בן זונה (וואי של יעיפו אותי!) ו Crazy doughnat- הראו את שירן ב-"פרק הקודם של משחק החיים" אהה נכון וגם כמה דקות בהתחלה... אגב איך קוראים לך?

HaDaRoSh

New member
אני יבדוק בהקלטה- היה נדמה לי שזה

היה זבל שנייה אני יראה

Crazy doughnat

New member
היא אמרה גם וגם ../images/Emo151.gif

היא אמרה: יודע לשחק טוב הזבל הזה. משהו בסגנון. ואז היא אמרה בנזונה משהו כזה..

HaDaRoSh

New member
צודקים ראיתי בהקלטה

"באמת שחקן טוב הזבל הזה בנזונה מתוחכם" חחחח

mamosha

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

m G m

New member
חחחחח גם אותי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

REBELDE 16

New member
היה פרק ממש טוב........

איזה מצחיק היה עם אפי שהוא רצה להעיר את ירון.....מה זה ? הןא ממש מלחיץ..חבל על הזמן.. והכי קטע שמישל באה אליו והרגיע אותו..... אני רוצה להגיד לכם שהצבע בשיער של לירון (ליה) מהמם..... ממש יפה לך! וכמו בכל פרק קובי וריקי היו מהממים!!!!!!!

למעלה