לא, את לא יודעת. хуйня מי שברא אותך
F freesoul24 New member 6/7/06 #26 צחקתי איתך מתוקה שלי...../images/Emo3.gif חוי נא זה ביטוי,לא אמרתי את זה עלייך..
X xtina 4 ever New member 6/7/06 #27 אל תלמדי אותי מה זה.../images/Emo210.gif תאמיני לי שאני יודעת מצויין.
F freesoul24 New member 6/7/06 #28 קיבלתי רושם שאת לא... כי אם כן..לא היית מתעצבנת. כי זה סתם שטויות!
X xtina 4 ever New member 6/7/06 #30 מעניין לי תתחת הרשום הזה.../images/Emo210.gif וואי עזבי אין לי מצברוח
B Britney The Queen New member 6/7/06 #32 מיצינו , תם ונשלם בואו נעבור הלאה איי איי מה ההודעה שלי עשתה [ שירשרתי אלייך במקרה ]
Shiri from the block Active member 5/7/06 #1 זאת תמונה רעה?? בתמונה הזאת היא כל כך כוסית!! על מה את מדברת בכלל??../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
זאת תמונה רעה?? בתמונה הזאת היא כל כך כוסית!! על מה את מדברת בכלל??../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
I Im Not Dead New member 5/7/06 #9 חחחח שרשור נחמד אבל כאלה שרשורים צריכים לפתוח כאלה שאשכרה כותבים בפורום חוץ מזה :X
O Outrageous boy New member 5/7/06 #12 זאת לא תקופה רעה בכלל!!! זה בגלל הפרצוף שהיא עשתה היא ניראת ככה!!!
V viko222 New member 6/7/06 #33 דווקא אהבתי תתמונה- היא הכי יפה שהיא טבעית בלי איפור וכל החרא הזה שהיא עם קוקו רגיל,מסתובבת לה כמו כל אחד.
דווקא אהבתי תתמונה- היא הכי יפה שהיא טבעית בלי איפור וכל החרא הזה שהיא עם קוקו רגיל,מסתובבת לה כמו כל אחד.
O Outrageous boy New member 6/7/06 #37 OMG!!!!!!!!!!!! הגב...../images/Emo99.gif וזה לא צילוליטיס..פשוט הדבר הוורוד הזה לוחץ על התחת וזה עושה קיווצוצים כאלו...רואים שיש לה פה גוף מדהים!!!
OMG!!!!!!!!!!!! הגב...../images/Emo99.gif וזה לא צילוליטיס..פשוט הדבר הוורוד הזה לוחץ על התחת וזה עושה קיווצוצים כאלו...רואים שיש לה פה גוף מדהים!!!