שרשור

Nihau

New member
תוספת קטנה

לאחר שניארת' הציגה את עצמה ועפה כדי לדווח לנו על פלוגת אוייב המתקרבת אלינו פיורין התחיל לירות בפלוגה ו"במקרה" "החטיא" חץ אחד עד כדי כך שפגע ישירות בנץ הטלפתית. בראיה לאחור לאור המעשה הנ"ל, הירי שלו בגב של קון לא היה מאוד מפתיע

Gilgam69

New member
אם להיות מדויקים

אותו מקום יחיד שבו החביאה אריתיה את המתכון ובגללו לא מצאו אותו הזוטונים לא היה על גופה של אריתיה, כי אם בביתו של ראש גילדת ההרפתקנים הזקן, אשר קיבל את המתכון לתרגום. בסופו של דבר שכחה אריתיה את המתכון אצלו, ומאז אותו יום כולם מכירים את ראש גילדת ההרפתקנים, העונה לשם האגן דאז, בתור ממציע הגלידה עלי אדמות.

JuffoWup

New member
יום אחד נזיר טהור...

בן למשפחה טובה של דמי-דרקון נכנס לפונדק בעיר קטנה שהחליטה להעריץ את השמש הבלתי מנוצחת, בעודו מתבונן בשלל הקישטוים המעטרים את הקירות הבחין בדגל (BANNER) של השמש על רקע כחול. הוא התבונן בציור ופנה אל אל בעל הפונדק באומרו: "כדאי מאוד שזה יהיה חלון". (במקור הוא אומר: "That better be a window")... משם העניינים הפכו להיות סתם כיפיים.

Nihau

New member
ניהאו בדרכים

לאחר סיומו של ביקור ידידותי אצל אחד מחבריה הדרקוניים הציע אותו דרקון נעלה "להקפיץ" אותה למקום הבא ברשימת הביקורים שלה- מרחק של שני עולמות כלפי מטה. היא הסכימה מתוך הבנה שמדובר בלחש טלפורטציה שיביא אותה לשם מיידית וללא טירחה מיותרת. הדרקון לעומת זאת התכוון למשהו יותר אישי והציע לה לעלות על גבו הרחב. בחן קליל המסתיר מידה לא מבוטלת של הפתעה היא עלתה לה על גבו והתיישבה במקום טוב באמצע. הדרקון עף למעלה במהירות מסחררת, בגובה 100 מטר שיה צורה לגודל המלא שלו, ענקי ביותר וצלל לעבר הקרקע. אם היו לה יותר מ2 שניות לחשוב הי הייתה שואלת את עצמה אם למצמץ או לא, אבל לא היו לה. הם צללו במהירות של לפחות מאך 2 ועברו ישירות דרך העולם כלפי מטה, חושך אור חושך אור ונחיתה פתאומית "הגענו". yayx!

Nihau

New member
ווידוי קטן על דמויות ושחקניותיהן

אני מפחדת ליפול, היחיד שהצליח להעלות אותי על רכבת הרים זה לא אחר מאשר אביר הפורום דרגורן. וכולנו יודעים לאן הסיפור הזה התפתח. (אני לא מהצורחות. אני גם לא מהמאיימות, אני מהמבטיחות שטורחות לבצע את ההבטחה כלשונה... באמצע המסלול, ממש באמצע הלופ הבטחתי לו עינויים אין קץ והבטחה אישית לחנוק אותו כשארד. וביצעתי. הוא בחור עמיד למדי). הדמות שלי לעומת זאת היא חתולית באופייה שמאמינה בצדק שהיא תמיד תיפול על הרגליים ותמשיך ללכת כאילו כלום לא קרה (סינדרום ה-I ment to do that). היא כל כך נהנתה משיטת המסע החדשה הזו שהדרקון הראה לה שיומציים אחר כך שמעתי ממנה "lets do that again!" נלהב ונחוש, מלא בדימויים של טיסה במהירות מטורפת לכל מיני כיוונים בלתי אפשריים (כמו לגלוש בתוך הקרקע- רק העיניים מבצבצות החוצה- להרים ידיים ברגע הנכון ולתפוס צבי מלמטה) לכו תבינו...

Tanath

New member
לי זכור "חרטום עוין" ו"סוס שקרן"

אבל אני לא זוכרת במדויק את הסיפור מאחורי ביטויים אלה. אני בטוחה שיש כאן כמה אנשים שיוכלו להשלים את החסר... -- My husband says I never listen to him. At least I think that's what he says... --

Nihau

New member
הסיפורים מאחורי הביטויים:

חרטום עוין: במהלך שיט על ספינה קון הזמין את סרניטי "להלחם בחרטום" כדי לנסות להתיידד עמו, כלומר להתאמן בלחימה על חרטום הספינה. סרניטי שאל מדוע להלחם בחרטום ומון הסביר לו שיש מפלצת עץ מתחת לחרטום אז סרניטי החליט שהחרטום עוין והתחיל להלחם בו... קון נותר אובד עיצות. סוס שקרן- משהו שקשור בפגישה הראשונה עם ניארת' הציפור המתכתית הטלפתית. בגלל שהיא לא טרחה להציג את עצמה הגיע סרניטי למסקנה שהסוס של קון הוא שדיבר ושאל את הסוס אם הוא מדבר והסוס הניד בראשו או משהו כזה כך שהוא חשב שהסוס עונה בשלילה ואז הציפור דיברה שוב וסרניטי החליט שהסוס משקר וכן יודע לדבר...

snift

New member
תוספת לעניין החרטום העויין.

לאחר מספר דקות של לחימה בחרטום, בעוד קון מנסה להבין מה לכל הרוחות עושה הברברי המוזר, קיבל סרנטי חיזוק לדעתו כאשר החרטום אכן הפך להיות עויין ומתוכו נשלחה יד שנסתה להעיף את קון למים..

ogmios

New member
Billy, Damn and a Fireball

סיאטל. אלפיים חמישים ומשהו. ארבעת פרשי האפלוקליפסה בעיצומו של קרב יריות, רתוקים ע"י אש אוטומאטית כבדה. "חפה עלי" אומר דם טיילור, כשהוא כורע ליד בילי אובליביון. "אני מקווה שיש לך תוכנית" בילי משיב, כששני אקדחיו רועמים "אל תדאג", עונה דם כשהוא מוציא סיגריה, ומצית אותה. "זו התוכנית שלך? זו התוכנית המזורגגת שלך?!" הבעת התדהמה של בילי מתחלפת להבעת אולי-אני-אתקע-בו-כדור-עכשיו כשהמהלך הבא של דם הוא לשלוף מצית מוכסף, להצית את הסיגריה ולשאוף עמוק לתוך הריאות את ריח הסרטן. "אתה יודע מה מרגיז בקסם?" דם שואל, מתעלם לחלוטין מקולו הכמעט היסטרי של בילי. "אי אפשר סתם ליצור אש." הוא מעיף את הסיגריה לעברו השני של הרחוב וממשיך בשלווה אל-טבעית כמעט "אבל אם יש לך כבר אש, אתה יכול לשנות אותה. אתה יכול לשלוט בה. אתה יכול לגרום לה לעשות דברים מדהימים." ברק ניצת בעיניון כשהגה כמה מילים בשפה שכוחת אל, והמכונית המשוריינת שירתה לעברם נעלמה בכדור של להבה ומוות.

Nihau

New member
total coolness

יש רק משחק אחד עם כזה סוג של סטייל- מרוצצלים, נכון?

ogmios

New member
כמובן.

למעשה, וריאנט שלי של שאדרוראן - מה קורה לו היו מנטלסיטים בעולם המערכה.

Ferenheit

New member
אוף. ואני שמחתי לשיפור בממשק

ביקשתי שתרחיב לגבי הואריאנט שלך לעולם.

ogmios

New member
לי אין תירוצים לממשק

התכוונתי לכתוב כמובן "שלנו" ולא "שלי". אני קורא לחוק החמש להגנתי
בכל אופן, זו מערכה ישנה למדי, ובנאלית במידה מסויימת. הרעיון הראשוני היה לראות מה קורה כשמכניסים סוג נוסף של קסם למשחק, שאינו מבוסס כלל על מאנה - את המנטליזם. לאורך הזמן, חידדנו את ההבדל והעמקנו אותו בקוסמולוגיה של העולם, עד שהגענו לרעיון בו המנטליזם החל להתעורר בבני האנוש בתקופת השיא של EarthDawn פחות או יותר, ושהם ניצודו כמו חיות ע"י אלפי הדם, אומני המאנה. הקסם ההלך ודעך, ואז חזר ועלה, אך השנאה היוקדת נשארה.

למעלה