שרשור

Dror Bar

New member
שרשור

רשמו כאן את כל הדברים המיוחדים והמטורפים שעברו על הדמויות שלכם בזמן מסע, קרב, או בכל נושא אחר.

DDN

New member
../images/Emo6.gif

אלכסנדרה: התקפת ההיסטריה שלה לאחר התקפת האנקהג (למי שלא יודע, אנקהג זה חרגול/גמל שלמה ענקי). היא ננשכה על ידיו ולמעשה הייתה תלויה בפיו למספר שניות. לאחר ששחררו אותה הזוטונים הם רצו להמשיך לחקור את המערה. היא, בהתקפת היסטריה צרחה שהיא רוצה לחזור לעיר, הייתה משוכנעת שהחומצה של האנקהג השחיתה לה את החזה, ועוד. בסוף רוסקו נתן לה לעשן טבק זוטוני, רק שתשתוק. מורדאן הברברי: הברברי וחבורתו זחלו לא להנאתם במחילה. טים גולדנהנד, שהוביל את החבורה נפל לבור מלא נדלים. לאחר שמורדאן העלה אותו, הוא החליט לנקום: אף יצור לא יפגע בחבריו למסע! הוא שפך מיכל שמן לבור וזרק לפיד בוער. כמובן, הוא שכח את העובדה שהחבורה זחלה במחילה צרה. . . .. רולנד: ביומו הראשון כהרפתקן, פתח רולנד לאלפית אֵמבֵּר את הדלת בנימוס של ג'נטלמן, רק כדי שיוכל לבחון את עכוזה כשהיא עוברת לפניו. לאחר שנלחמו בצל אלי במערה (כמה שבועות אחרי), ואיבדו את כוח הרצון שלהם להמשיך, ניסה לשכנע רולנד את אמבר שאם אין טעם לחיות ולהמשיך, אז זה לא יהיה כ"כ נורא לשכב איתו. סצנת הקרב הנועזת של רולנד הייתה בבריחה מהמבצר בו היה כלוא. לאחר שהשתין לשומרים בסיר המרק (הריק) הוא ניסה לנשוף אש בכך שירק אלכוהול על לפיד שהחזיק. אוי! אני מתגעגע לרולנד. ז'אן פול: ז'אן פול, אדריאן וקוואי טיילו בהריסות ה"בניין המתומן". ז'אן פול מצא קסדה שהחליט שהיא קסדת "מזל". באותו היום הוא הצליח ללכוד את רגלו כשהקירות הגיעו למחוץ אותו, נפגע במלכודת ששיגרה סנדת עץ אל מרכז גבו, וזה לא היה הכל. . . .

גם אני מתגעגע לרולנד

אולי הוא יחזור לאיזה ראיון או סדרת סיפורים קצרים או משהו ? הוא בין הדמויות האהובות עלי מבין חבורות הפורום, יחד עם אריתיה וניהאו. איפה ימי הצנונית איפה.

Thessalian

New member
ניהאו לא היתה בצנונית...

ואריתיה מתה לאחרונה בטרגדיה מצערת, אבל זה לא נורא, כי היא מתה צעירה מכפי שהתחלתי לשחק אותה במקור, ולכן מדובר ביקום מקביל והיא בכלל בסדר גמור. והרי לכם היגיון נשי.

Thessalian

New member
אמממ... שאל את LORE.

מה שבטוח, כבר כמה זמן הרגשתי שהיא כבר לא מתאימה לאופיי הבוגר והשקט. טוב, מודה שבוגרת ושקטה אני לא ממש (ממש לא), אבל מסתבר שיותר מאשר לפני שנתיים וחצי... לך תבין, ואני חשבתי שאנשים לא אמורים להתבגר. בקרוב גם אני אתחיל ללכת לישון אחרי "מבט" (תוכנית מצויינת, אגב. אני צופה אדוקה שלה).

'פגרת...

לא. אני לא רואה מבט. באמת שלא. נשבעת. באמ'שלי!!! טוב, אתם לא חייבים להאמין לי. אני אשב כאן בחושך, לבד, עם חיים (והמבין יבין). |דמעה פולנית|

l o r e

New member
מקרה מצער של הסתערות אומללה

אריתיה (בגרסה השניה) הסתערה על יריב חמוש היטב, וזה חיסל אותה בשתי מכות. יהי זכרה ברוך.

DDN

New member
מה שמוכיח שלא סתם ישנו סדר בקרב.

שורה ראשונה - בשר התותחים (דהיינו, הגמד) שורה שנייה (כוח המחץ) - הלוחם החסון והנשגב אקונח. שורה שלישית (ארטילריה) - נשים, ילדים, קוסמים ועצים. ברגע שאתה חורג מהעניין, אתה מסתכן.

Thessalian

New member
היי, אריתיה היא אריתיה היא אריתיה..

ומה לעשות, זה היה שיקול הדמות. שיקול לא נכון בעליל, שאני כאדם לא הייתי עושה, אבל זו אריתיה, אותה אחת שהיתה עסוקה בניסיון לחשוב איך משיגים את הדבר הנוצץ שמרחף קרוב לתקרת החדר. בחורה מגניבה. ז"ל. ייקום דמה.

כותרת

מצטער שכל מה שיש לי לתרום זה הערה מעיקה ולא תוכן מהותי, אבל שעות העבודה מאלצות. לא פעם נתקלתי בכותרות שלך "שאלה אחת" או עכשיו "שרשור" בתור מישהו שיש לו מעט מאד זמן פנוי ובכל זאת רוצה לדעת מה קורה כאן בפורום אני אודה לך אם תקדיש שניה וחצי לנסח כותרת קצת יותר עניינית בפעם הבאה. תודה מראש. בכל זאת סיפור אחד: פעם יצא לג'ספר שלי להתעצבן על גמד שתלטן, וכחן ומעצבן באופן כללי בשם רנבור, ולזרוק עליו תפוז מעץ התצפית שלו. התפוז מצא את עצמו משופד על קרן אחת מתוך שתי הקרניים שעיטרו את קסדתו של רנבור. מובן שרנבור לא נשאר חייב וניגש לבעוט בעץ. ג'ספר נפל על הרצפה בדיוק בזמן לראות את רנבור מקפץ במקום על רגל אחת ומחזיק את השניה בידיו. היה כיף, חבל שהקמפיין קרס.

snift

New member
לא דמות שלי.

החבורה מוצאת "אוצר" של מספר בקבוקים לא מסומנים בחדר שבו יש גם שלד של דמוי אדם ועל צאוורו שרשרת. הגנב (הידוע למפרע בכינוי - ברוכין) מזהה שהיא קסומה ומחליט להוריד את השרשרת מעל הפסל ולענוד אותה. לשאלת ה GM - "אתה לובש את השרשרת?" |קול נדהם| עונה הגנב ב - "כן| אדיש לחלוטין. מייד כשהרשרת נענדת היא מתכוונת ומתחילה לחנוק את הגנב (שלד כבר הזכרנו?) חבר לקבוצה מזנק ומנסה לעזור לו, מה שקונה לו בערך שניה וחצי, בה הוא שולף את אחד הבקבוקים הלא מסומנים ושותה אותו. עקב טוב ליבו של ה- GM ומזל לא רע בקוביה, הבחור מתאייד ומכאן ועד סוף ההרפתקה הוא ענן קטן שמטייל ליד החבורה, לא יכול לעשות כלום ומסוגל לתקשר רק עם הכהן.

Nihau

New member
מעללי סרניטי ופיורין. דמויות הביצה.

היו היה סרניטי- אלף ברברי המקולל בפיגור שכלי קסום. האלף המדובר לא מסוגל ללמוד. בנוסף לכל בעיותיו הוא גם בעל פיצול אישיות מקולל לא פחות. פיצול האישיות הזה הינו אחד מאבות אבותיו העתיקים מהימים שלפני הטלת הקללה על השבט של סרניטי. כלומר סנוב גמור שתקוע בגוף של ילד מפגר. אף אחד מהשניים לא מסוגל לשלוט על חילופי השליטה בגוף המשותף. זה קורה לחלוטין מחוץ לשליטתם. (כל 20 דקות זמן אמיתי- לא זמן עולם משחק) פיורין הוא קוסם היכול לגלף קסם לתוך כפיסי עץ כמו למשל קסם שינה המוטל כאשר כפיס העץ המגולף נשבר. מעשה שהיה כך היה: אנחנו הולכים לנו בדרך, מנסים להבין מה בדיוק עובר על האלף הסנוב המפגר המוזר בעוד הוא מתעלם מאיתנו ומגלף מטה קטן מעץ בעל יכולת קסם ואז כשסוף סוף סיים להכין את הקסם סרניטי לפתע חזר לעצמו ושבר את המטה וצנח במקום ישן! כאשר התעורר הוא קם כפיורין ודרש לדעת מי שבר את המטה שלו שטרח כל כך הרבה זמן להכין וקיבל מבטים מאוד מוזרים מכולנו... היו עוד הרבה אירועים כאילה אבל לביצה שמורה זכות הסיפור, אם היא בכלל תופיע כאן בפורום.

Thessalian

New member
כל 10 דקות, אבל מי סופר...

טוב, הנה עוד כמה דמויות: אריתיה: ההיכרות של אריתיה עם חבורת הצנונית היתה כרוכה במריבה עם רוסקו הזוטון, תקדים שהשפיע על כל היחס בין שתי הדמויות הנ"ל במהלך ההרפתקה, כאשר רוסקו הציע בבדיחות הדעת לדחוף את אריתיה למערה כפיתיון ומצא את עצמו נזרק לתוכה בדיוק באותה צורה. עוד אריתיה: בשלב מסוים, אריתיה התעצבנה על שני הזוטונים בחבורה (פרנהייט וננסק), על חוסר שיתוף הפעולה שלהם מחוץ לצמד הזוטוני שלהם, והחליטה "לסחוב" להם את המתכון הסודי שהמציאו להכנת גלידה. כאשר הזוטונים גילו שהמתכון נעלם, הם חשדו באריתיה מיידית, קשרו אותה למיטה (כשהראש 30 מעלות למטה, שהדם יזרום בצורה לא נוחה בעליל) עם כותונת הלילה המינימלית שלה, והתחילו לחפש עליה ועל חפציה את הפתק. מן הסתם, אריתיה החביאה את המתכון במקום היחיד על גופה שבו הם לא העזו לחפש (והמבין יבין), וכך לא מצאו את הפתק ואריתיה דרשה (וקיבלה, אם זכרוני אינו מטעני) התנצלות. הולי (או: מועדון הלבבות השבורים): הולי היתה הדמות שהחליפה את אריתיה בחבורת הצנונית לאחר תקרית פיקת הברך של הקובולד, שגרמה לעזיבתה של אריתיה את הקבוצה בכעס. הולי היתה דמות הרבה יותר שפויה ושקטה מאריתיה, אך חברי הקבוצה סירבו לקבל אותה ככזו בטענה שהיא רוצחת שכירה (מה שהיה נכון, בין השאר, אך לא מהמניעים שחברי הקבוצה חשבו). באחד ממסעות הקבוצה, לאחר שהולי כבר זכתה באמונם הרופף של אלכס והזוטונים, נתקלה החבורה בחדר מלא לבבות פועמים משופדים, שכנראה שימשו לטקס שטני כלשהו. החבורה הורידה את הלבבות מהיתדות עליהן הם נתלו, ועזבה אותם כך. כמה דקות מאוחר יותר, גילתה החבורה באר מלאה בנוזל משונה-עד-לא-נעים שקשה היה לגעת בו ביד חשופה. מפאת חוסר בכפפות, גייסה הולי לעזרתה את הלבבות והכינה כפפת-לבבות-משופדית-לשעבר לתפארת. חברי הקבוצה (אוף-פליי ואין-פליי כאחד) היו בשוק. סרניטי ופיורין (פיוריניטי): צמד-החמד שלי נתקל לא אחת בבעיות שנבעו בעיקר מהעובדה שהם היו באותו גוף, ואף אחד מהם לא ממש יכל לשלוט בזמן ההתחלפות שלהם. כאשר סרניטי היה בפרנזי צ'ופ-צ'ופ (זעם ברברי משונה כלשהו שמערב שני גרזנים אימתניים, חיוך אוזן-אוזן של סרניטי והרבה אויבים, עדיף סאטירים, שנמצאים בצד החד של הגרזנים), ולפתע פיורין היה צץ, היה מתרחש התהליך הבא: 1. פיורין מוצא את עצמו עם שני גרזנים ביד והרבה אויבים מסביבו. 2. פיורין מגלה שהוא לא באמת יכול להחזיק את הגרזנים. 3. הגרזנים נופלים ברעש. 4. פיורין מנסה למצוא דרך להימלט, או שולף את הקשת שלו, אם סרניטי לא זרק אותה מעל גבו קודם לכן. 5. האויבים שמים לב שיש להם עסק עם מישהו קצת שונה ומשנים טקטיקה בהתאם. בואו נגיד שהיה יכול להיות הרבה יותר קל אם הם היו מסתדרים ביניהם... עוד פיוריניטי: בשלב מסוים, ולא משנה איך בדיוק, פיורין הצליח לזרוק את סרניטי מהגוף של עצמו (!), מה שגרם לכך שפיורין ייקח חזקה בלעדית על הגוף של סרניטי, וסרניטי ישתלט אוטומטית על הגופה הקרובה ביותר, שהיתה במקרה גופתו של אורק אל-מת. אז פיורין האלף הברברי וסרניטי האורק האל-מת התנהלו להם בנחת (פחות או יותר) עם הקבוצה, בזמן שסרניטי, מצויד בגופו החדש שלא דורש נשימה, בחן את הנהרות מלמטה וחיפש דגים שחורים, ופיורין ניסה לתקשר עם חלק מחברי הקבוצה שלא הכירו בו כחבר, שלא לדבר על קבוצה. באיזשהו שלב גם זה הביא למריבה מלאת דם ועצמות שבורות בין כולם, אבל על זה לא אפרט כאן ועכשיו. סיטרה: באחת הפגישות האחרונות שלנו, החבורה היתה צריכה לחסל את הסגן של הכוהן העליון של בעל באחת הערים המרכזיות בלמורדיה, רייבנלופט. המשימה היתה משימת התאבדות, וטובוק, בן-זוגה של סיטרה, היה זה שנבחר (או התנדב) להוביל את הצד ה"מתאבד". תפקידו היה לקפוץ מבור בתקרת החדר על ראשו של הכוהן העליון ולהיאבק איתו עד מוות. כמובן שסיטרה עשתה את כל שביכולתה על-מנת למנוע את יציאתו של טובוק למשימה, אך הוא היה נחוש בדעתו. שניהם ידעו שהסיכוי שיראו זה את זה שוב בחיים לאחר הקרב הוא נמוך עד בלתי-קיים. סיטרה היתה בין הדמויות שהובילו את כוח המתקפה העיקרי, שהיה בעיקרו הסחה על-מנת שטובוק יוכל להצליח במשימה שלו. בכל זמן הציפיה לקרב היא היתה שקטה ורצינית, והרגישה שמשהו בתוכה נשבר, כי היא לא תראה עוד את אהובה. ברגע שהתחיל הקרב, היא נשארה מאחור יחסית, מתצפתת על החדר עד שתראה את טובוק. ברגע שטובוק קפץ מהחור שבתקרה, סיטרה החלה את מלחמתה-היא. בלי לשים לב, סיטרה (שלרוב אינה דמות לוחמנית במיוחד, הן מבחינת להיטות לקרב והן מבחינת כוח אש) הצליחה לחסל בעצמה בערך שליש מהכוחות הפועלים נגד החבורה, כאשר כל השאר (ומדובר בעוד שש דמויות וכ-30 אסירים משוחררים של בעל) חיסלו את השאר. הכל בשם האהבה. כמובן שטובוק ניצל בסוף וכו'. עכשיו הזוג הזה כבר בצרה אחרת, אבל שוב - לא להפעם. שכחתי מישהו (חוץ מקטאלינה, שפשוט עדיין לא רלוונטית מבחינת "רגעים זכורים לטוב")?

Ihavenonick

New member
actually she Katelina has a few....

the connotations that came from her were great

snift

New member
התקטננות..

לגבי פיורין, כשאת אומרת "ניסה לתקשר", למה את מתכוות? קון מספר לי שהוא זוכר בעיקר התיחסות מתנשאת ודרישה לכבוד מצד אלף שהקרבה שלו ליורש קטנה מזו של קון בכמה סדרי גודל. שלא לדבר על כך שקליטה למטרה בחברי הקבוצה עלולה ליצור רושם רע..

למעלה