שרשור

emmy5

New member
מנורה ,את עומדת יציב על אדמה ועם..

הראש על הכתפיים, גם עם לב זהב . תודה .אממי

pazi66

New member
מנורה מצטער מאד הפעם../images/Emo10.gif

את לא מבינה אותי..לא ניסיתי לשנות אף אחד....אני לא הערתי לאף אחד אני רק הבאתי את הרהורי בקול רעם בפני החברים שלי בתקוה שהם יבינו אותי..הרי הם חברי. אני על פרשת דרכים, לא חלילה בעיות רציניות..בעיות תקשורת מחשבים.. בעיות לגבי המשך פעילותי הענפה בקומונות פורומים רשת אי-מיילים ענפה ...צרות של עשירים. מאד רציתי לחזור לפורום האהוב עלי...אך מרגיש מעצורים....רתיעה לא מובנת...תזכורות המזכירות לי זמנים לא נעימים. היה רע, נעשה טוב...ושוב ענני צרות באופק הפורום. זה מה שאני חש....למה את חושבת שאני רוצה לשנות אחרים או להעיר להם כל הזמן.לא הכל ורוד ולא צריך לטאטא את הדברים מתחת לשטיח,את אומרת שכדי להסתדר עם אחרים להשתמש עם הלב...וזה מה שאני עושה כל הזמן -משתמש בלב, ואפילו יותר מדי.אבל מה לעשות גם המוח פועל מפעם לפעם. מנורה הפעם לגמרי לא הבנת אותי

dani 123

New member
פזי קח הכל בקלילות

הלחם על הנושאים שניתן לשנות - בני אדם ודעותיהם הם קשים לשינוי. זכור את - "חיית 60+ שנים לפני שהכרת את X ותקווה לחיות עוד שנים רבות לאחר מכן" לקחת ללב זה להעניש את עצמך

pazi66

New member
דני זה לא אומר שאני צריך להשלים../images/Emo70.gif

עם זה. יש לי המון ברירות נכון זה לא נעים ללכת נגד הזרם אך גם לא חכם ובטוח להיסחף עם הזרם

מנורה

New member
גאלה ידידתי למה חשבת שהלך פייען

כי לא הגיבו? אני אישית ראיתי את שכתבת אתמול בערב הפנמתי אהבתי אבל לא יכולתי להגיב באותו רגע ורק עכשיו הצלחתי להגיב אז מה? זה אומר שלא ראיתי? זה אומר שלא הכפת לי? זה אומר שאין לי לב ואני לא רגישה כמו שאחד החברים מנסה להתבטא כל הזמן תאמיני לי גאלה שהתגובות אינן קשורות למה שאת כותבת אין לך שום מושג מה זה גורם לאנשים ולמה הם מגיבים או לא מגיבים. לכן המשיכי לכתוב כי בחרת לעשות כך ולתת למילים לגעת באנשים בכל דרך שמתאימה להם כי מילה נוגעת לפעמים מבלי יכולת להגיב.
על המילים הנוגעות. אשמח להכיר אותך אישית

maxima

New member
ערב טוב גאלה....ברוכה הבאה...

אהבתי את הרהורייך ותחושותייך שלא ראיתי אמש כי פרשתי בשעה מוקדמת. בענין השרשור מסכימה איתך משרשרים כאן הודעות שלא מתאימות ללא כל מחשבה כאילו ששרשור חדש גורם למישהו נזק

offe

New member
מכת השרשור ../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif

אני משתגעת מהנושא של השרשורים. מה הבעייה - קחו אותי למשל: אני קוראת את כל ההודעות - ולא אכפת לי איפה הן נמצאות - מגיבה למה שמדבר אלי - ואם לא מגיבה - זה לא אומר שלא נהניתי - נכון נחמד לקבל משוב - אולם אי אפשר לבקש שאדם ישב כל היום ויגיב וישיב לכל ההודעות. אני עברתי את המשוכה של האם יגיבו להודעותיי או לא ומאד נינוחה גם אם אין תגובה - אני את שלי עשיתי - נהניתי בכתיבה. פאזי - אי אפשר להכריח אנשים להיכנס למקומות שאולי לא מושכים אותם - אני אישית נכנסת די הרבה אליך - אולי באמת צריכה להגיד מדי פעם בוקר טוב או ערב טוב. התמונות כמו שאתה יודע מושכות אותי - אני אשת מלל - פחות אשת מוסיקה - כך שאין לי מה לחפש בקומונה - מלבד לדלות תמונות - ומשתדלת מדי פעם להודות לך. וגם כעת מודה לך בכל פה. אתה חבר בפורום - מעוניינת לקרוא את הדברים שאתה מביא מלבד המוסיקה - ויהיה נחמד אם תחלק את זמנך בינינו לבין הקומונה שלך, כי פה תקבל הרבה יותר תגובות על כתיבתך. לילה טוב
offe

vera2

New member
אופי את אישה נהדרת כיף ליקרוא את

דבריך ואף לילמוד ממך.חזק ואמץ ורה.

emmy5

New member
לילה טוב לכולם ,../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

To morrow another day !!!!!

offe

New member
../images/Emo51.gif ורה על התגובה והפרגון

המשוב מגיע כאשר אני כותבת מתוך הנאה - מתוך הנפש - מתוך נינוחות ושלווה - וכך זה מגיע לעיני הקוראים - ומשם לחדרי לבבם - ומשם נמזג לידיהם הכותבות את המשוב הנעים - ומשם לעיניי - ומשם לחלק בגופנו האחראי על העונג. בידידות offe

pazi66

New member
offe את כמובן צודקת והטענות שלך

מוצדקות ואני מקבל אותם אך.... אתם לימדתם אותי אין רק שחור ולבן..יש גם צבעים ביניהם. א. הזזת הודעה של מישהו ללא ידיעתו-זאת פגיעה בפרט.לא מוכן לקבל. ב. לעולם לא אמרתי שצריך להגיב לכל הודעה.כל אחד מגיב למה שהוא רוצה. ג. לא מכריח אנשים להכנס לקומונה שלי...מבקש רק מכאלה שהם חברי וכן נכנסים, וכן נהנים,..להשאיר לי פידבאק..כיון שבלי זה אין חשק להמשיך לטרוח...אין בשביל מה להתאמץ...מתסכל...מהמלל...האם זאת בקשה כל כך גדולה מאנשים שהם מכריזים שהם חבריך להגיב לעבודה שאתה משקיע בשבילם ? איפה אני פה טועה ? ד.למה אתם לא מבינים מדוע אני ממעט להכנס לפורום שבו האחראית עליו שונאת אותי שנאה תהומית שלא ניתן לגשר עליה והתנהגותה גורמת לי להתעצבנות ולדכאון. אני מקוה שהצלחתי להבהיר את עצמי בצורה גלויה ופתוחה כדרכי. לא במסרים אישיים אלה שחור על לבן וגלוי. ...ותגידי לי את אם אני לא צודק לילה טוב גם לך

עערב טוב לך גאלה, אני דווקא כן

קראתי את ההודעה שלך, ועל המחשבות שלך לאחר שקראת את "וכי נחש ממית" של ישראל סגל, והתרשמתי מן הרגישות שלך. ורציתי גם להמליץ לך עוד ספר יפה שיצא בהוצאת ידיעות אחרונות, אבל קצת התביישתי. אבל עכשיו אני כן אציע לך אותו, לספר קוראים "הרודיה" מאת עידית שכטר פייל. א עוד לא קראת אותו, כדאי לך לקנות אותו. הוא כתוב בשפה כל כך יפה. ומספר בו זמנית על ההסטוריה של המלך הורדוס, ועל בחורה בת ימינו, - הרודיה, ועל האהבות של שניהם. ספר שקיבל את פרס ירושלים לספרות יפה. וביקורות טובות בעתונים. ועוד סוד קטן, הסופרת המוכשרת היא הבת שלי.

yaely2

New member
מנהל
סבתא נעמי עכשיו גם אני אקרא את../images/Emo63.gif

גאלה222

New member
לכל המגיבים - תודה רבה על הפירגון

ועל ההבנה. תודה לחונה לרגע (מה עם חנייה לזמן ארוך?) על דבריך ועל הבאת ההודעה לידיעת ג'וד ופזי. פזי - תודה גדולה על ההבנה, ההזדהות ועל השיר של איב מונטאן. דמעות הוא עושה הצרפתי הזה. מנורה - חלילה לי מלחשוב עליך את הדברים שכתבת עליהם. מה פתאום? אני מאד מודה לך על תגובתך. ולג'וד שקראה והתבשמה
למקסימה - תודות רבות על מילותיך. סבתא נעמי - תודה על הפירגון, על ההמלצה על הספר והידד גדול לכבוד הבת הסופרת עידית. כה לחי
חן חן וליל מנוחה.

offe

New member
פאזי - לילה טוב ../images/Emo29.gif

בקשת שאענה לך - ונענית. כשיש מולך אדם - שאתה חושב שקיימת ביניכם שנאה תהומית - תנסה אולי להיפגש פנים אל פנים ולברר מהות מה קורה ביניכם. ואם לא - פשוט אותו אדם יהיה שקוף עבורך - הוא לא מתייחס אליך - אל תתייחס אליו. כי חבל, סביבך ישנם אנשים שבכל זאת מאוד נהנים ממך, מהמוסיקה שאתה מביא, מהתמונות שמצורפות לשירים, הטריו שלך, של אמי ושל ג'ודי היה ממש ריקוד בלתי פוסק ובטוחה שגרם לך הנאה מרובה, ומה שהכי חבל לי - עקבתי אחריך במשך שהותך בפורום - תחילה גמגמת עם כתיבת השירים - אולם בהמשך פשוט יצאו לך מספר שירים ממש יפים - מדוע לא תנתב את המרץ שלך דווקא לכתיבה - כי בהשקעה בכתיבה מפעילים את כל כוח הדימיון ובסופו של דבר גורם להנאה עילאית - והעיקר משוב בלתי פוסק מצד הקוראים. לילה טוב offe

מנורה

New member
אופי המילים שלך נכנסים עמוק ל../images/Emo23.gif

לדעתי אם ישנם רגשות כה עזים של "שנאה" לא ניתן לפתור זאת פנים אל פנים היות ושני הצדדים כל כך פגועים שיש פחד ורתיעה להתקרבות. ועל מנת ליזום פגישה הצד היוזם את המפגש צריך להיות מוכן נפשית לקבל את המילה "לא מעונין" ולהמשיך את חייו הלאה. והיה והצד השני כן מוכן לפגישה היוזם צריך לקחת בחשבון שיכול להיות שישמע דברים קשים מאד שהיה מעדיף לא לשמוע או להיפך סגירת חשבון ופתיחת דרך חדשה. החלטה קשה שדורשת אומץ רב. פזי ידידי אני מאד מבינה אותך אתה לא טועה בהרגשה שלך רק בגישה שלך שעושה לך רע. אני אישית רוצה להמשיך ולהנות איתך בפורום נהדר זה. שיהיה לך יום קסום

pazi66

New member
מנורה את עדיין לא מבינה../images/Emo10.gif

הרגשות העזים של "שנאה" הם רק מצד אחד. אני בחיים לא שנאתי אדם.אני אוהב את כולם.אין רתיעה להתקרבות אל אף אחד.אני מתחבר מייד וכאשר זה קורה זה לתמיד.אני לא מנהל חשבונות. שוב "הגישה שלך"...איזה גישה ? כאשר מנצלים שררה על מנת לפגוע באדם שלא סובלים...זה פשע. ניצול סמכות בצורה פסולה מקוממת ומרגיזה. אסור להרשות דבר כזה בפורום של חברים. מנורה אם זה היה מופנה כלפיך את יודעת בדיוק מה היתה תגובתך. העלמות מהפורום לתמיד. אני לפחות מנסה בכח לא לעשות זאת

emmy5

New member
פזי, בוקר טוב ..אהבה בכח אין ..

לא מספיק שאנחנו אוהבים אותך? שדברנו על כעס ..אחד הדברים שלא מבינה זה הכעס של אנשים מאוד אינטלגנטים ...כעס ללא הצדקה ..כעס טמון עמוק בלב על כלום ..זה פצע שלא מתרפא...ושמים כל יום מלח נוסף ...

pazi66

New member
חברה אתם לא מבינים......./images/Emo10.gif

אינני יכול לראות עדר של כבשים שאיננו מגיב כאשר מפלים לרעה, מתעלמים,מבזים את אחד הכבסים בעדר ללא עול בחפה אם היו מתנהגים אליך כך אני לא היתי שותק והיתי מעמיד את האדם במקומו. אני לא סובל יפי נפש שרק מדברים אך שמגיעים לעשיה - יוק

למעלה