שרשור

מנורה

New member
מה עושה לי טוב../images/Emo23.gif

אם אהבתם חיות ורוצים עוד תמונות עושה לי טוב להכיר אנשים חדשים וירטואלים ופנים לפנים עושה לי טוב להתענין לשאול להושיט יד לעזרה עושה לי טוב להשיג מטרה שהצבתי לעצמי מוקפת עידוד ותמיכה עושה לי טוב והכי הכי עושה לי טוב להיות מוקפת במשפחה האהובה שלי. מאחר וידעתי ימים ודברים שלא עשו לי טוב מסתכלת על העולם בגישה אחרת. את העולם אני לא יכולה לשנות אבל איך להסתכל עליו שיהיה לי טוב אני בוחרת. זה לא אומר שאני לא רואה את הרע והמכוער אבל מצאתי את הדרך לשנות בקטן את המעט שאני יכולה כדי לעשות טוב. ואתם ידידי עושים לי טוב שבוע נהדר לכולם

מה שעושה לי טוב........./images/Emo9.gif

בדרך כלל מוסיקה...מוסיקה טובה מרגשת אותי עד דמעות... ועושה לי טוב על הנשמה... פעילות גופנית עושה לי טוב (וחבל שאני ממעטת בה לאחרונה) לימוד והתמודדות עם דברים חדשים עושה לי טוב... והכי עושה לי טוב להרגיש אהבה...(הכי פחות טוב להרגיש כעס)... שבוע טוב לכולם...יופי של נושא פתחת אופי

ולי יש כמה דברים שעושים לי טוב. כמו

חונה, מוסיקה יכולה להוליך אותי לעולמות אחרים, מלאי דמיון. יצירה, בכל שטח, עושה לי מצויין. זורמת עם היצירה, מרגישה סיפוק רב עם סיומה. כתיבה (הכל במגירה...) משחררת. אהבה - מרגישה מצויין כשאהבה חוזרת אלי כתמורה לאהבה שאני מעניקה לעולם. עזרה לזולת - עושה לי טוב עם הרגשה של סיפוק. ויש עוד כמה דברים שעושים לי טוב...
אז שיהיה שבוע טוב ושיעשה לנו רק טוב,

pazi66

New member
חונה אני רוצה לעשות לך טוב../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

הנה שיר נפלא, התקליט מעט שחוק בגלל הותק Hymne à l'amour - French and English vesions -Edith Piaf

vera2

New member
אופי איזה סיום נפלא של שבוע../images/Emo140.gif

ודוגמא לאיך להנות ולנצל את שיש בבית ויש בביתלהעסקה עצמית למצוא עיניין ושמחה.נהדר אופי טוב שכתבת על זה כי אני תמיד חושבת שזה עוד לא מספיק מה שאני עושה.תמיד דגלתי בפתיחות כי זאת הדרך להעשרה הדדית.

pazi66

New member
גאלה222 אני מסכים איתך../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif

דברים מוזרים קורים עם השירשורים פה. דברים שהיו מתרחשים בעבר וגרמו לעזיבת חברים ושוב התופעה הזו חוזרת על עצמה. אותי זה מרגיז

emmy5

New member
../images/Emo41.gifאם כל אחד פותח שרשור חדש ,

אין ברירה ,אלה להעביר אותם למקום אחר , מתאים או לא מתאים להם . שרשור בודד ,נשאר לבד ..והוא יורד לטימיון...תשתדלו לא לפתוח שרשור חדש כל פעם .. שבוע טוב ...

emmy5

New member
../images/Emo41.gif עוד משהו ..עם אתם פותחים שרשור

חדש, רק את הכותרת , יש כל האפשרויות שילך לטימיון..אל תשלחו שרשור חדש ,ללא תוכן...תשימו לב ..שישור חדש חייב אפילו מילה אחת בתוך התגובה ...

pazi66

New member
לא נכון אמי לא צריכה להיות../images/Emo150.gif../images/Emo46.gif

כל מגבלה בפתיחת שירשורים. אם למישהו בא להביע דעות, או לעלות נושא חדש או סתם להגיד שלא טוב לו הוא זכאי לפתוח שירשור ולאף אחד אין את האופציה להחליט עבורו איפה להכניס את דבריו. ולבטח אין לאף אחד זכות, להעביר הודעה של מישהו למקום אחר ללא הודע לאותו האדם על סיבת העברת דבריו. לי זה קרה לא פעם שמעבירים הודעה שלי מבלי שאני אדע וזה אחד הגורמים שאני לא שש יותר להכנס לפורום הזה.

pazi66

New member
מהורה מצטער לא בטוח שהבנתי../images/Emo35.gif

למה את מתכוונת, אתם חברים שלי ותמיד תשארו כאלה. לגבי כניסתי לפורום ...אני לא נכנס כמו קודם משתי סיבות: א. הרבה נושאים בנהול הפורום שמאד הפריעו לי בעבר חוזרים וצצים שוב בזמן האחרון.מי שהיה צריך ללמוד את הלקח של העבר לא למד אותו או שכח אותו. זה עושה לי לא טוב, ואני הכל חוץ ממזוכיסט. מה גם שיש לי עכשיו תחליפים לאן לברוח...מקומות שמתיחסים אלי. הקומונה שלי, הקומונה של קסם, הבלוג של ניקו. ב.מפריע לי שהחברים שלי בפורום אינם נכנסים אלי לקומונה למרות שאני נשארתי אותו פזי ואני זוכר שאהבו את מה שהבאתי בפורום ובקומונה יש הרבה הרבה יותר. אינני בוחר חברים לפי שירשורים, אני גם לא בוחר חברים, אני רוצה לקוות שכולם חברים שלי. בפורום יש דבר שמפריע לי, תמיד הפריע לי,חשבתי שהצלחנו למתן את זה לטובת כל הפורום, אך התופעה מופיעה שוב והיא רק תתגבר אם לא נעשה משהו בנידון. לא מוכן לקבל שמזיזים הודעה שלי למקום אחר מבלי להודיע לי זאת, לא מוכן יותר שיתעלמו ממני כאילו אינני קיים, לא מוכן שיברכו את כולם ואותי לא,איני מוכן יותר להתעצבן ולקחת ללב דברים....הרי הפורום הוא הובי,ומהובי צריכים להנאות. אני בחרתי אותכם מזמן כחברים שלי ושום דבר לא ישנה את זה.

emmy5

New member
נרקיס כחול,לא הכל ורוד ..יש גם...

כחול ...תקבלי את כולם כמו שהם .. אני גם אוהבת כחול וגם ורוד , אוהבת כל הצבעים .. זה פורום ..אני גם אוהבת נרקיס כחול

מנורה

New member
כשבוחרים חברים מקבלים אותם

כמו שהם מבלי לנסות לשנות אותם ולהעיר להם כל הזמן. כמו שאתה בוחר לאן לברוח ואיך להגיב אותה זכות לכולם. כדי להסתדר עם עצמך השתמש במח כדי להסתדר עם אחרים השתמש בלבך" מי שמאבד כסף מאבד הרבה מי שמאב ידיד מאבד יותר מי שמאבד את אמונתו מאבד הכל בני נוער זו עבודה של הטבע אבל אנשים מבוגרים ויפים הם עבודת אומנות למד מטעויות של אחרים אתה לא תצליח לחיות כל כך הרבה... זמן כדי לעשות את כולם בעצמך כתב מלאך

מנורה

New member
אמי התכוונת למלאך והזכרת לי בדיחה

שני גברים נפגשים והאחד אומר לחברו: יש לי אישה מלאך" עונה השני: גם שלי לא בן אדם
אמי כנפים עדין אין לי אבל משתדלת לעמוד יציב על האדמה

למעלה