שרשור

BabyGirl 4 Ever

New member
חחחח...../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

קודם כל תודה על כך שזה שרשור טוב
ו...הממ.... דיי הצחקת אותי בקטע ה-1 שפשוט העתקת את התשובות שלי
אבל לונורא זה קורה לכולם מתישהו ובדרך כלשהי

leMon sQueezer

New member
אני בתור!

עברית ירקות פרטי חופש המממ.. בנים, בנות.. קשה להחליט.. חורף בבית חנוכה יום העצמאות ישירות מבחן/בוחן - לא זה ולא זה! עבודת כיתה - אין אצלנו דבר כזה יותר, האמת - גם שיעורי בית כבר אין... מורה (שאלה מוזרה..) איציק כלבים יום שישי (כי אחרי זה בא יום שבת)

giladk7

New member
טוב שמעי משהו

יש שרשור מאוד דומה לזה בפורום הזה ככה שתפתחי שרשור אחר יותר טוב

רציניקן

New member
אל תביני לא נכון... "מפרגנים" אבל

שרשור שכזה כבר יצא לפרסום על ידי .אמנם הוספת והורדת כמה נתונים אבל זה מתבסס על אותו הרעיון. מי שרוצה שיענה עליו חופשי...(יש אישור...). ממש מבאס שאין כל כך נושאים לדבר עליהם בפורום הוד השרון אבל אולי אפשר להוסיף לפורום מעין חוויות אישיות יומיומיות (כמובן באישור המנהל...). פלפל, לטיפולך...

רציניקן

New member
אז ככה: היום נסעתי למגדלי עזריאלי

בבוקר במטרה להפגש עם חבר. קיצר, אז הגעתי לשם אחרי שכמעט עשיתי אלף תאונות והיה כזה מוזר לנהוג לשם לבד... לא יודע למה... ו...זהו! זהוי החוויה היומת שלי. עוד מישהו?

La Gamba

New member
זהו?

לא נראה לי... השמטת את החזרה... איך חזרת? למה לכל הרוחות נפגשת שם?!

רציניקן

New member
וואו..לא ידעתי שאני כזה מעניין...

חשבתי לכתוב בסגנון קצר וקולע. קצר בהחלט היה...קולע, מאידך לא היה משהו...
אין לי הרבה מה לספר על זה... מז"א איך חזרתי? אם באתי מכונית מן הסתם לא חזרתי ברגל... (או שאתה מתכוון באיזו דרך? ...לא נראה לי..
). נפגשנו שם כי הבן אדם גר בראשון. וזהו .

La Gamba

New member
למה אתה מחכה?

ועל מה אתה מדבר? חוויה יומית? מחר אני אספר, אחרי הבגרות.

arifell

New member
ברוכה הבאה קבלי ../images/Emo39.gif../images/Emo70.gif

(אני לא אכנס לתפוז, היא אמרה...)

giladk7

New member
טוב אני חושב שהחוויה היומית שלי

היא בהחלט זה שהלכתי לבריכה היה כיף בחום הזה לקבל מים צוננים לפנים אפילו לא הרגשתי תחום היה לי קר!!!! אבל האמת שהיום הזה עוד יכול להיות יותר טוב אם יחקרה דבר קטן

giladk7

New member
הא שכחתי אמרת לי לשים

אותך באיגנור ליסט והלכתי לבריכה ושכחתי להוציא אותך שנייה נדבר באי סי

La Gamba

New member
שרשור השרשורים הגדול!

להבהרה- שרשור אינו רק חידון, כל נושא חדש נקרא שרשור, אך בזמן האחרון נפוצה ההרגשה כאילו כל שרשור חייב להיות מלווה בעשרות שאלות, אך לא! השרשורים הם למען כל נושא שעולה לכם לראש (חוץ מילדים עיראקים, כן, זה חייב ללכת). אבל הנה זה! כל השאלות, כל החידונים, תן לנו להיכר את הצד האפל שלך וענה על השאלות המרובות!

למעלה