שרשור

BabyGirl 4 Ever

New member
מי מעדיף מה?? ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

שרשור העדיפויות:
עברית או אנגלית? **אנגלית**
בשר או ירקות? **ירקות**
בית פרטי או קומות? **פרטי**
בית ספר או חופש? **חופש**
בנים או בנות? **בנים**
חורף או קיץ? *חורף**
בבית או בחוץ? **בבית**
פורים או חנוכה? **פורים**
ל"ג בעומר או יום העמצאות? *יום העצמאות**
ישירות או בעקיפין? **ישירות**
מבחן או בוחן? **מבחן- יודעים עליו מראש**
שיעורי בית או עבודות כיתה? **עבודות כיתה**
מורה או מנהלת? **מורה**
אייסיקיו או מסנג'ר? **אייסיקיו**
כלבים או חתולים? **כלבים יותר שמחים- חתולים יותר חמודים**
איזה יום בשבוע? **יום שישי**
וזהו! תענו בכייף

הפעם שרשור מקורי!

האתר הראשון (או סוג אתר) שאתם פותחים איך שאתם עולים לאינטרנט: (*תפוז*, *וואלה). מקצוע שאתם מרגישים שהמורה שמלמד אותו הרס לך את האהבה אליו: (*ספרות*). שיר רוק הכי אהוב (במידה ואתם אוהבים רוק): (*נכון לכרגע- Evanesence - Bring Me to Life*) ההתחלה הכי מקורית שהתחלתם עם בני המין השני או אותו מין: (*"אתה יודע שאני אוהבת אותך?" -מוקדש לבני*) המתנה הכי רומנטית שקניתם לבן/בת הזוג: (*כלב שמחזיק שלט שאומר love you + מחזיק מפתחות שאומר I love you* ). החודש הכי אהוב בשנה והסיבה: (*יוני כי מסיימים בית-ספר*). אדם שהשפיע עליך הכי הרבה: (*חבר שלי ורעות החברה הכי טובה שלי*). ים או בריכה: (*ים כי בבריכה המים צהובים.... איוווו). המשפט הכי רומנטי שתגיד לבן-אדם שאתה אוהב: (*הלוואי שלא היינו צריכים להיפרד לעולם*) הscreen name שבו אתם משתמשים הכי הרבה: (*korny davis * שזה אחלה כינוי!)

ננסה עוד שרשור

סגנון מוזיקה אהוב: (*רוק מכל הסוגים, מטאל...*) ספר ילדות אהוב: (*נילס הולגרסון*) משחק מחשב אהוב: (*ליטל פייטרס*) סרט קומדיה הכי אהוב: (*"הכדור מת מצחוק" ו"אמריקאן גאי"*) מקום שהכי הייתם רוצים לטוס אליו: (*סן פרנסיסקו, פריז*) גוון הכי אהוב של כחול: (*כחול ים*) סוג פלאפון: (*פלאפון נקסט, בתקווה שיהיה לי בעתיד אורנג' או esc*) עמדה לגבי תלבושת אחידה בבית-הספר: (*לא, לכל אחד יש זכות ללבוש מה שהוא רוצה כל עוד זה לא מוגזם*) פירסינג: (*בעתיד יהיה לי בגבה!!! עגילים בגבה מהממים!!!*) טיולים שנתיים- כן או לא. זיכרון משעשע מטיול שנתי: (*אורי אופיר אוכל להנאתו חטיף שלג מתוק מהקרקע הקפואה בחרמון*). חיה ימית אהובה: (*דולפין! הם חיות כאלה חמודות!*) ממתק אהוב במיוחד: (*m&m *). שאלה זו לילדים שעולים בקרוב לי"א בלבד-איזה מקצוע אתם מרחיבים? (*פסיכולוגיה*). אם יכולתם לשנות את שמכם למה הייתם משנים אותו? (*אלמוג /קורני*) אני אוהבת שרשורים אני חייבת לומר, אבל תעתיקו את השאלות כשאתם עונים... נכון שזה היה כיף? אני ממש מתה על שרשורים!!!

שרשור

אנשים, הקטע של השרשור נורא מוצא חן בעיניי אז הנה אני עושה אחד משלי!!! תהנו. שם: בי"ס וכיתה: צבע אהוב: להקה ישראלית אהובה: להקה אמריקאית אהובה: שיר אהוב: סדרה מצוירת אהובה: בילוי מעודף ליום שישי בערב: עבודה עתידית: שיעור הכי נסבל בבית-ספר: ועכשיו אני אמלא ואח"כ אני מקווה שגם אתם! בי"ס וכיתה: מוסינזון, י'7 צבע אהוב: כחול ת טורקיז ושחור להקה ישראלית אהובה: מוניקה סקס, מופע הארנבות של ד"ר קספר להקה אמריקאית אהובה: staind, deftones, Nirvana וכו'. שיר אהוב: papa roach- time and time again וכו' סדרה מצוירת אהובה: "המעבדה של דקסטר", "משפחת סימפסון" וכו'. בילוי מעודף ליום שישי בערב: לבלות עם חברים/ חבר שלי. עבודה עתידי: זמרת של להקת רוק בשם korny או שחקנית. שיעור הכי נסבל בבית-ספר: סוציולוגיה ומוזיקה. :)

זבובונת

New member
אני ארחיב על השרשור הזה... ../images/Emo132.gif

עברית- אין עוד שפה כזאתי בעולם
ירקות כמובן
בית פרטי (רצוי וילה מפוארת
) איזו מין שאלה זאתי
, ביצפר או חופששש.... אממ.... בוא נראה... חופש
בנים כמובן
קיץ
בבית
home sweet home
גם פורים גם חנוכה... אבל פורים זו ההעדיפות
יום העצמאות ללא ספק
ישירות רו בעקיפין למה
, עוד לא החלטתי.
מבחן אני חושבת... אבל אני אעדיף שאף אחד לא יהיה |זקן| שיעורי בית
מורה איציק
, הכי כיף לדבר שם..
כלבים ללא ספק
כלב|
"ותשמור את יום השבת לקודשו"

BabyGirl 4 Ever

New member
אני יכולה לנסות../images/Emo12.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

אוקי זה הולך ככה: *אין לי אתר בית- auto blank אבל אני בדר"כ נכנסת קודם לתפוז
*הממ.. קשה אבל... אולי בהתחלה היסטוריה, עכשיו יותר ספרות.. ושנה שעברה- מתמטיקה!! *אני לא מבינה בסוגים אבל אני אגיד בכל זאת את שני השירים שאני הכי אוהבת נכון להיות (אין ביניהם שום קשר) והם: 1. הפינאלי- סבלימינאל והצל!
2. this kiis- faith hill - שיר מדהים!!
*לא חשבתי על זה- לא עולה לי כלום במוח! *לא היה לי קשר ממש רציני.. כך שלא קניתי כלום, הכי רציני היה לחצי שנה אבל הייתה בכיתה ו'
ואח"כ בכיתה ז' היה לי חבר לחודשיים בערך והוא קנה לי מתנה חמודה כזאת לחודש אבל לא אהבתי אותו כ"כ אז נפרדנו
*ינואר- כי יש לי יומולדת, כי זה בין החודשים הכי קרים בשנה-
חורף
*חברה שלי מאיה, בתקופה שרבנו גיליתי הרבה דברים על החיים- למדתי מהטעויות שלי!! אני לא מצטערת שזה קרה
*הממ... שאלה קשה, אני חושבת שים כי אפשר להשתזף
*הממ... לא יודעת
* לא הבנתי מה זה screen name כך שאני לא יכולה לענות על השאלה, אם זה ניק נייםם אני BabyGirl
** הערה מאוד חשובה אלייך (טלי ורד גלס)... הממ.. את עשית שאלון שבעיקר כולל אהבות ושאלות דיי לא קשורות לכולם, אני שמחה בשבילך שאת מאוהבת והכל אבל יש כאן אחרים שאין להם חבר או שלא מאוהבים והשאלות לא כ"כ נוגעות אליהם
לא מנסה לבאס אותך, סורי אם הביקורת פוגעת בך, השאלות עצמן מעולות אבל לא קשורות אלי ובטח לעוד כמה אחרים
** תמשיכי לעשות שאלונים- אל תתני לדעה שלי לעצור אותם
זה הכל לטובה
אדווה.

רציניקן

New member
כבר מייאש ולא מקורי...טוב, אענה!

סגנון מוזיקה- פופ ספר ילדות- תירס חם משחק מחשב- gta קומדיה- כל סרט של לסלי נילסן. הבן אדם פשוט קורע. מקום אהוב- היית רוצה לעשות טיול בכל ארצות- הברית גוון של כחול- מה עוד יש? פלאפון- שונא. תלבושת אחידה- הו לא! פירסינג- לא תודה! נראה כואב מוות. טיול שנתי- כן זכרון ממנו- טיילתי ביום וישנתי בלילה. חיה ימית- דג פשוט. טעים במיוחד מטוגן. ממתק אהוב- ביצת קינדר. גם צעצוע גם משהו מדליק וגם ממתק. כבר סיימתי י"ב. עכשיו רק בגרויות. שם שונה- כרמל לוצאטי, צביקה פיק, אמנון ותמר. אוקיי, עכשיו כשסיימתי לענות על השאלות מתוך שעמום מוחלט אני רוצה לבקש ממך בקשה: תפסיקי בבקשה להעלות שרשורים שכולם מבוססים על אותו הרעיון. מה שגם שהשרשור הנ"ל מתייחס בעיקר לדברים אישיים שאת בעצמך אוהבת. אני לא תוקף אותך, אני רק אומר... זה נכון שהפורום משעמם אבל כאשר מופיעים בו אותם השרשורים זה לא מוסיף לו חן. בברכת חג שמייח, אני!

רציניקן

New member
טוב, אני כעת...

-תפוז -ערבית -לא אוהב רוק. בגלל זה אני משתדל לבלוע אותו...
-מאיפה? התחלה מקורית, אה? -לא הייתי במערכת יחסים עדיין...
-יוני גם. יומולדת לי! -או ווה... שאלה לא קלה...אני אצטרך לחשוב על זה... -בריכה, כי בים יש כל מיני אבנים כואבות ויצורים לא מזוהים ומגעילים. -לא יצא לי לאהוב עדיין. -האמת שמזמן לא ראיתי טלווויזיה. בכלל, אני לא ממש מעריץ מישהו ספציפי...יש תכניות מסוימות. היה בהחלט מהנה במקצת!
- פתחתי חממה.

זבובונת

New member
טוב, אני מתה על שאלונים אז ככה ש...

תפוז כמובן
אני חושבת שהמקצוע יהיה... אממ... ספרות , (בתי ה
ה) לא אוהבת רוק אז אני לא חושבת שיש אחד כזה
אני לא זוכרת מתי היה לי את האומץ להתחיל עם מישהו בזמן האחרון אבל,
אני חושבת שזה יהיה מין משפט שהוא בטוח ישים
שאני מנסה להתחיל איתו, (ונראה לי שזו הסיבה למה אני לא מתחילה עם אנשים... ) לא זוכרת :-|
גם יוני כי מסיימים ביצפר, אבל יותר מיזה , חודש ס פ ט מ ב ר
, כי יש לי יומולדת כמובן
אני חושבת שזה היה אבא שלי ים
, ועדיפות על ים המלח, כי משתזפים יותר טוב
אני כל כך אוהבת אותך
או Manga Girl או זבובונת
הכינוי הנוכחי

leMon sQueezer

New member
גם אני אצטרף לברנז'ה

אתר: תפוז. מקצוע: כמובן שמתמטיקה (למרות שזאת לא המורה, זאת אני). שיר רוק: nobody's wife של אנוק. ההתחלה הכי מקורית: לחבק/לנשק מישהו שלא מכירים מאחורה ולומר שחשבת שהוא מישהו אחר. המתנה הכי רומנטית: דובי (נכון, זה נדוש). החודש הכי אהוב בשנה: לא יודעת למה אבל מאי... אדם שהשפיע עלי הכי הרבה: אמא'לה. ים או בריכה: בריכה - שחיה, ים - נוף ורומנטיקה. המשפט הכי רומנטי שאני אגיד: הממממ.... אני אוהבת אותך? סקרין ניים: leMon sQueezer והטיותיו.

רציניקן

New member
רגע, בסקרין ניים, התכוונת מה הכינוי

שלנו או את מי אנחנו אוהבים על המסך?

BabyGirl 4 Ever

New member
יפה יפה ../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

אבל הילולה
התכוונתי לאחד מימי הלימודים בשבוע!! ולכן אמרתי יום שישי, זה היום הכי קצר ועם הכגי פחות מקצועות מתישים- תנ"ך (עם דנל'ה זה ממש לא נרא), חינוך (בכייף), ערבית (לא נורא)- שתי המקצועות הנ"ל הרי עם גילת, ושיעור אחרון ספרות במחשבים עם בתי וזה סביל

BabyGirl 4 Ever

New member
יאפ../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

היא לא מלמדת אותי אבל הייתי אצלה שיעור או 2 שהיא החליפה והיא כ"כ חומדה
וכ"כ מצחיקה, היא הרגשה אותי שהיא שרה שם, בקול ובביחטון כזה- זה היה ממש כיף שהיא שרה
לא שיש לה קול משהו אבל השירים טובים, יודעים את המילים והיא מצחיקה עם המבטים שלה
על בתי אני לא מתה, אבל גילת- המחנכת שלי, היא המורה הכי טובה והכי חמודה בבית ספר
למרות שעכשיו אני ממש נקשרתי למורות ואני רואה אותן הרבה יותר חמודות ממה שחשבתי בעבר...
אבגילי- היסטוריה+מורשת- חמודה- מתה עליה!
גילת- לשון, ערבית, חינוך, הבעה (כיתה ז'-ח')- מתה עליה!
בתי- ספרות- לא מתה עליה!
דבורית- מתמטיקה- למדתי לאהוב אותה
שולי- ג"ג- מצחיקה!
חייקה- ספור- מתה עליה, היא ממש מתוקה!
דנה- תנ"ך- ממש מתוקה- מורה טובה לאללה!
אן- אנגלית- המורה ה-2 שאני הכי אוהבת אחרי גילת כמובן!
ביולוגיה + פיזיקה- מירי - חמודה וזהו אני חושב- אולי שכחתי מישהי אבל לונרא
ף-D לא כזה קריטי!!

מעניין

אילנה היתה המחנכת שלי בחטיבה (סיימתי שם לפני 4 שנים), והיא הפסיקה לשיר אצלנו באמצע כיתה ז' כבר... היא התייאשה מהכיתה שלי די מהר, והיתה עצבנית חלק מהזמן. אני שמח לשמוע שהיא חזרה לעצמה. היא ניסתה ללמד כמ שהיא רצתה אבל היו יותר מדי אנשים בכיתה שלא נתנו לה לעשות את זה. עד כיתה ט' אז חולקנו להקבצות. בתי היתה המחנכת של אחותי וגם אני למדתי אצלה תנ"כ, אביגיל היתה ממש מוזרה, גילת היתה רכזת השכבה, וכל השאר לא למדתי אצלן.

זבובונת

New member
אז אם כך.... ../images/Emo163.gif

הייתי הולכת על יום שישי, כי הוא גם הכי קצר, וגם בגלל שאין כלכך מה ללמוד בו...
,

Nirvana Forever

New member
ובכן!

אנגלית בשר (וכמה שיותר עסיסי) פרטי (וכמה שיותר גדול) חופש (כאילו.. מה חשבתם?) בנים חורף בית חנוכה (שמונה ימי חופש הרבה יותר עדיף על שלושה) לג בעומר (אין כמו מדורות) ישירות בוחן עבודות כיתה מורה איסיקיו חתולים (ביחוד לבקניות חרשות עם עיניים כחולות - מאוזי) יום חמישי (הכי נסבל שיש)

תגובה לשרשור מוצלח

עברית או אנגלית? **אנגלית** בשר או ירקות? **ירקות** בית פרטי או קומות? **פרטי** בית ספר או חופש? **חופש** בנים או בנות? **בנים** חורף או קיץ? חורף (חורף שולט!!!!) בבית או בחוץ? בבית כל עוד יש מזגן, אם אין עדיף לצאת. פורים או חנוכה? פורים (איזה מגניב החג הזה!) ל"ג בעומר או יום העמצאות? יום העצמאות. ישירות או בעקיפין? ישירות (למה ללכת כל הזמן מסביב...?) מבחן או בוחן? אף אחד מהם. (או לפחות כמו המורה שלנו לסוציולוגיה- מבחן בית) שיעורי בית או עבודות כיתה? עבודות כיתה (כדי שבבית תוכל לישון) מורה או מנהלת? מורה. (מן הסתם) אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו (מי שרוצה לדבר איתי באייסיקיו מוזמן, אין לי בעיה) כלבים או חתולים? חתולים (למרות שגם כלבים נורא נורא חמודים!) איזה יום בשבוע? יום שישי (אם תשאלו איזה יום בחודש אני אגיד ה-8 כי זה יום החברות שלי ושל בני!!! :) )

אופס!!!! שכחתי! (ההתחלה של השרשור)

עברית או אנגלית? אנגלית (אחלה של שפה) בשר או ירקות? בשר בית פרטי או קומות? פרטי :) בית ספר או חופש? חופש (את מודעת לזה שאת שואלת ילדים? התשובה ברורה) בנים או בנות? בנים (או ליתר דיוק בני)

למעלה