שרשור THROUGH THE RAIN

roimc

New member
העטיפה של THROUGH THE RAIN

זו העטיפה של הפרומו סינגל. פעם ראשונה נראה לי שמאריה לא על העטיפה (חוץ מ-ENDLESS LOVE שזה יותר של לות´ר). מה אתם אומרים?

nadav26

New member
Through The Rain - חדשות....

אז ככה, אתם יכולים לשמוע את הבלדה היפהפייה הזו בכתובת הבאה: http://mariahfans.net/home.html והנה המילים: When you get caught in the rain with no where to run When you´re distraught and in pain without anyone When you keep crying out to be saved But nobody comes and you feel so far away That you just can’t find your way home You can get there alone It’s okay, what you say is CHORUS: I can make it through the rain I can stand up once again on my own And I know that I’m strong enough to mend And every time I feel afraid I hold tighter to my faith And I live one more day and I make it through the rain And if you keep falling down don’t you dare give in You will arise safe and sound, so keep pressing on steadfastly And you’ll find what you need to prevail What you say is CHORUS And when the rain blows, as shadows grow close don’t be afraid There’s nothing you can’t face And should they tell you you’ll never pull through Don’t hesitate, stand tall and say CHORUS I can make it through the rain And stand up once again And I live one more day And I can make it through the rain (Yes you can) You will make it through the rain תקשיבו ותאמרו את דעתכם על השיר ... אני אישית חושב שזו בלדה באמת יפה של מאריה, אבל קשה לומר איך תחנות הרדיו באמריקה יקבלו אותו. הוא הושמע היום בהשמעת בכורה בארה"ב, ואפשר להבין למה בחרו דווקא היום, כי הוא כ"כ מתאים לאוירה הקשה עם יום השנה למגדל התאומים.. .

השיר החדש הגיע כבר לתוכנות ההורדה

אני לא חושב שזה טוב!!! אני מקווה שזה לא ישפיע על המכירות

תגידו, השיר החדש של מריה כל הזמן

מתחלש ואז מתחיל מהתחלה? כי הורדתי מקאזה וכל הזמןהיא שרה 6 שורות והוא חוזר על שוב ושוב

eranmc

New member
בקשר לשיר החדש...

א. עמרי או מישהו/י (גל ושיר?!) מתנדב להכין תרגום?
ב. השיר עצוב וממש יפה, באמת לא תיהיה לו הצלחה בבילבורד כי זה לא שיר ממוסחר בכלל! ג. אני בטוח שהולך להיות לנו קליפ ב"ז ובטוח מראיה תבכה בו. ד. שוב איפה יש גרסא יותר טובה? עוד לא הספקתי להכנס לאתרים כל כך

KING OF POP

New member
"תרגום גרפי" של "בתוך הגשם"

החלטתי להיות קצת מועיל ולהכין לכם תרגום גרפי לשיר החדש, אני חייב לציין שמריהא משוררת מעולה.

glitterboy

New member
התרגום למילים של Through The Rain

"מבעד לגשם"/מאריה קארי כשאתה נתקע בגשם ואין לך לאן ללכת כשאתה מבולבל וכואב בלי אף אחד כשאתה בוכה כדי להישמר אבל אף אחד לא בא ואתה מרגיש רחוק מאוד וכשאתה לא יכול למצוא את הדרכך הביתה אתה יכול להגיע לשם לבד זה בסדר למה שלא תגיד פזמון: אני יכולה לעשות את זה מבעד לגשם אנייכולה לעמוד עוד פעם בעצמי ואני יודעת שאני חזקה מספיק להחלים וכל פעם שאני מרגישה פחד אני אאחז חזק יותר באמונתי ואחיה עוד יום אחד ואני אעשה זאת מבעד לגשם ואם אתה ממשיך ליפול אל תעז להיכנע אתה תתעורר בטוח ומרקיע תמשיך ללחוץ בקביעות ואתה תמצא את מה שאתה צריך כדי להישאר למה שלא תגיד פזמון: אני יכולה לעשות את זה מבעד לגשם אנייכולה לעמוד עוד פעם בעצמי ואני יודעת שאני חזקה מספיק להחלים וכל פעם שאני מרגישה פחד אני אאחז חזק יותר באמונתי ואחיה עוד יום אחד ואני אעשה זאת מבעד לגשם וכשהרוח/הגשם מכה והצללים גדלים אל תפחד אין שום דבר שאינך יכול להתייצב מול ואמורים הם הגיד לך שאתה לעולם לא תיפול אל תהסס תעמוד יציב ותגיד פזמון: אני יכולה לעשות את זה מבעד לגשם אנייכולה לעמוד עוד פעם בעצמי ואני יודעת שאני חזקה מספיק להחלים וכל פעם שאני מרגישה פחד אני אאחז חזק יותר באמונתי ואחיה עוד יום אחד ואני אעשה זאת מבעד לגשם פזמון: אני יכולה לעשות את זה מבעד לגשם אנייכולה לעמוד עוד פעם בעצמי ואני יודעת שאני חזקה מספיק להחלים וכל פעם שאני מרגישה פחד אני אאחז חזק יותר באמונתי ואחיה עוד יום אחד ואני אעשה זאת מבעד לגשם

לדעתי השיר החדש

מדהים!!! מריה נשמעת מעולה. הא כן ועוד דבר אני לא חושב שאפשר כבר עכשיו להגיד אם הוא יצליח או לא כי עוד לא ראינו את הקליפ. אחרי הכל הקליפ זה חלק ניכר חשוב ביותר מהצלחת השיר. אם יהיה קליפ ממש שגורם להצטמרר ומתאים למילות השיר אז יהיה טוב...

noa462

New member
דחווווף!!!!

אני חייבת דחוף את המילים באנגלית לשיר החדש של מאריה- thought the rain דחוווווווווווווף! תודה אנשים

MC fanatic

New member
מישהו יכול...

להגיד לי מאיפה מורידים את הגירסא המלאה של THROUGH THE RAIN ?

roimc

New member
מונארק ביקשו מהאתרי אינטרנט

להוריד את הגירסה שהם פירסמו של THROUGH THE RAIN שהרדיו השמיע כי זו לא הגירסה הסופית. יש עוד לעשות תיקונים כנראה...

MCRulz Liron

New member
מדהים....

פתחתי את Z100 כדי לשמוע מה קורה שם..... ושמעתי את TTR !!!!!!!!!!!! זה היה מקום 9 במצעד הצהריים שלהם!!!!!!! שאקירה מקום 8, נלי וקלי מקום 7 (ומקום 1 בבילבורד!!) איזה כיף !!!!!! שיט, אם זה לא היה 800-1 הייתי מתקשרת חחחחחחחחחח

eranmc

New member
אוף למי יש גרסא טובה באמת?

והיא נשמעת בוכה והשיר מזכיר לי את MUSIC BOX ו NEVER FORGET YOU

galmc

New member
אני אוותר

השיר יפה אני כבר מתה לקליפ חדש!!! ובוא לצ´אט!

וסל

New member
לא נראה לי שיש קשר לקליפ

כי הם לא ישימו אותו באם טי וי בחיים!הם ישימו בוי אטש ואן רק!ורק זקנים יראו אותו לצערי

MCRulz Liron

New member
90% שזו לא בדיוק כל האמת....

ייתכן באמת שזו לא הגרסה הסופית אבל זו 100% הגרסה שמופיעה בפרומו, וכשיהיה לי אותו (YEAH RIGHT...) אני אוכל להוכיח זאת! חחח

eranmc

New member
איזה כייף לשמוע דברים כאלה

ד"א מה מראיה אמורה עלשות שהשמיעו את זה לפני? הקליפים של YUORS ו TTR מוכנים אז למה לא להצויא אותם? הבלדה לאמריקה, הקצבי אירופה.

למעלה