שרשור THROUGH THE RAIN

MCRulz Liron

New member
מאיפה הבאת את זה?!

ככל שידוע לי, YOURS לא בתכנון בכלל... והוידאו ל TTR עוד לא צולם ... חחח... אבל אני מתארת לעצמי שייצא בשבוע שבועיים הקרובים... לפי דעתי ה "הדלפה" הייתה מתוכננת.

roimc

New member
../images/Emo2.gif

כבר האשימו את וויל בזה שהוא שקרן וממציאן. חח האמת יש שם בשיר קטע בהתחלה שזה קופץ וקיוויתי שזה לא יופיע בגירסה הסופית. לירון בתור סמכות עליונה מה את חושבת על השיר: יקבל השמעות ברדיו ויגיע למקום ראשון עם מכירות גבוהות?

MCRulz Liron

New member
איזה קטע קופץ??

אני לא יודעת עד כמה זה שקר... כי קורה הרבה פעמים שמוציאים גרסה לרדיו כדי לחמם את העניינים ובסוף בדיסק זה קצת שונה. במקרה הזה, אני פשוט לא מאמינה לסיפור שלו כי יום לפני כן, (ב 11 לספטמבר ש Z100 שמו את זה בפעם הראשונה) קיבלתי אי מייל ממישהו שטען שברדיו אמרו שזו לא הגרסה הסופית. לא האמנתי לזה כי הוא היחיד שרשם את זה ולכן לא רשמתי את זה באתר... אז אולי הוא שלח את זה לוויל...?? חח לא יודעת.... בכל אופן, אם זו לא הייתה הגרסה שרצו שישמיעו, לא היו שולחים את זה לתחנות הרדיו. כמו שאמרתי, זו 100% הגרסה שעל הפרומו... עכשיו, בקשר להצלחה... אני ממש ממש ממש לא יודעת. לפני 5 שנים הייתי אומרת שזה #1 בדוק. היום, ההצלחה של השירים היא 50% איכות השיר ו 50% פופולריות האומן. הפופולריות של מאריה כרגע בקאנטים. אבל איכשהוא זה נראה שיש מגמה של התקשורת לסימפטיה כלפיה... דבר שלא היה קיים ב 3 שנים האחרונות. אבל אחרי שנה שעברה, מסתבר שכנראה הבינו שנטפלו אליה יותר מידי. הרבה מזה תלוי באיך שהיא תציג את עצמה.. אנשים לא אוהבים את התדמית של ה "בלונדינית הטיפשה והחשופה".. אוהבים את התדמית הצנועה שלה (לא רק מבחינת לבוש) - בין אם היא רוצה את זה או לא. היא צריכה לעשות הקרבה.. או הצלחת האלבום, או להתלבש כמו ב LOVERBOY. אי אפשר את שניהם. מבחינת השיר עצמו, לפי דעתי, הוא מיצוי כמעט מושלם (הייתי אומרת 90%) של בלדת מיינסטרים. הסיבות: 1. מילים - לא קיטשיות מידי (מצד אחד לא LOVERBOY, מצד שני לא WHATCHU LOOKING AT) 2. קול - למרות שאנחנו אולי לא מתים על הקול החלש, מסתבר שהקהל לא כ"כ אוהב מה שנקרא POWER BALLADS דוגמת רוב שירי סלין דיון או ג´סיקה סימפסון. אז המיתון הקולי יכול דווקא לשחק לטובתה. 3. מוסיקה - שוב, לא בומבסטי מידי, לא "OVER PRODUCED", פזמון קליט מאוד וקצר (לא כמו CTTA שיש מן לופ כזה לפני כל פזמון). תוסיף לכל זה את: 1. הקמפיין הענק שיוניברסל הולכים לעשות (הם לא יוותרו בקלות) 2. הקמפיין האישי שמאריה הולכת לעשות (היא גם לא תוותר בקלות, היא יודעת שזה הסוף שלה אם זה לא מצליח) 3. הרושם הראשוני שלנו שתחנות הרדיו אוהבות את זה.... הייתי אומרת שאפשר לקוות לטוב.

MCRulz Liron

New member
חחח שכחתי להוסיף ש...

1. לאנשים נמאס מהשיר הקצבי שלה שנשמע אותו דבר כמו קודמו... 2. בתקופה הזאת, הרבה אנשים, במיוחד אמריקאים, יכולים להתחבר למילים 3. ההצלחה גם תלויה בוידאו... 4. וגם באומנים המתחרים... אם הקלי קלרקסון הזאת תהיה יותר מידי מצליחה, הלך עלינו!

omris

New member
בדיוק מה שאמרתי.. חח . אפילו אמרתי

שהיו צריכים להוציא את זה כמה ימים לפני 9/11 .. אני חושב שמריה מציבה פה איזשהו אתגר לעצמה. זה אפילו נראה כאילו היא חוזרת בזמן .. ממש להתחלה . אין לי ספק שהאמריקאים יתחברו למילים של השיר הזה ברגע שהם ישמעו אותו וייחשפו אליו בצורה יותר רצינית . כבר שלחתי את זה לבת דודה שלי מפלורידה והיא כבר אמרה לי שהיא חושבת שזה הולך להצליח גם בגלל המילים וגם בגלל מריה שחוזרת לעצמה עם הסגנון שאהבו פעם..

eranmc

New member
אני גם חושב שצריך היה לנצל את ה

ה 11/9, לעשות קליפ עצוב במיוחד.

eranmc

New member
עוד משהו...

אני אכן מסכים עם הכל כי זאת האמת. בנוסף המון אנשים כתבו שמראיה חזרה לשורשים וזה. אז אולי זה באמת מה שאנשים באמריקה אוהבים? וכן סופר-בלדות נעלמו מהשטח וחבל זה הדבר שמראה מי זמרת טובה באמת וזאת הסיבה שקלקרסון זכתה, ההיפך מזמרות כמו בריטני, קיילי מינו, ג´ניפר שממש לא יכולות לשיר שירים כאלה. בנוסף לא כל כך קשור אתם חייבים להוריד את השיר של בריטני I RAN TO YOU שיר מהמם, וזה משהו כמו I WAS BORN TO MAKE YOU HAPPY

roimc

New member
לאאאאאאאא liron don´t speak!!!

למה הסוף שלה?? למדונה לקח 6 שנים ו-6 אלבומים לחזור להצלחה (4 פלטינות...) אז מאריה שהיא כישרונית עם תעודות יכולה לקחת גם שנתיים-שלוש, תאמינו לי שאם חס וחלילה חס ושלום האלבום החדש **** (נחשו לבד מה התכוונתי אני לא מסוגל לכתוב את זה!) עדיין יש לה את כל ההזדמנויות לחזור. ויש לי שאלה - אני מעריץ יחסית חדש (אוגוסט 2001) אז אני לא יודע איך היו התגובות לשאר הסינגלים אבל כל פעם שאני קורא איך השיר מקבל מלא בקשות ברדיו והרדיו מתלהב להשמיע אותו אפילו לפני היציאה המקורית רציתי לדעת אם גם לאברבויי למשל שלא הצליח ברדיו קיבל קבלת פנים חמה כזאת ואז מהר אחרי זה זרקו אותו לצד? וכן עמרי האמריקאים מתרפקים על השירים הישנים של מאריה pre-glitter כמו שאומרים אבל השירים הישנים הכי מושמעים שלה הם: vision of love - נראה לי כל אמריקאי מעל גיל 20 מכיר את השיר הזה. hero dreamlover without you one sweet day always be my baby my all

MCRulz Liron

New member
אל תשווה למדונה...זה היה שינוי עצום

תראה, אפילו מייקל ג´קסון לא הצליח לעשות קאמבק! הסיבה שאני לא ממהרת להיות אופטימית היא שציפינו כ"כ מ RAINBOW ו GLITTER וזה היה סיוט לראות אותם כושלים. בקשר לרדיו... מושגים שתשמע בקרוב: SPINS, PLAYLISTS, ROTATION , ADDS... אולי אתה כבר מכיר אותם, אבל בכל מקרה.. spins זה מספר הפעמים שמנגנים את השיר בפועל. לפי המספר הזה משקללים את ה"נקודות" ל Airplay ולדירוג במצעד. ADDS יאמרו בקשר למספר התחנות שהוסיפו את השיר לרשימת השירים (playlist). בדרך כלל זה לא אומר כלום, רק שהם קיבלו את הפרומו. ROTATION הוא מושג שקל לדעת לפיו מה הצלחת שיר מסוים בתחנת רדיו מסויימת. משתמשים בו גם לקליפים, ד"א. לדוגמא.. "Heavy Rotation", "Light Rotation"... בקשר ל LOVERBOY... וירג´ין עשו קמפיין ענקי לשיר.. לעומת סוני שלקראת הסוף של מאריה שם כבר לא שלחו פרומואים לתחנות רדיו, וירג´ין שלחו פרומואים למי שרק רצה. לכן בהתחלה כולם התלהבו כי LB שבר שיאים מכמות ה ADDS שהוא קיבל... אם אני לא טועה, בשבוע הראשון שהוא יצא לרדיו, הוא היה "The most added song to radio playlists"... אבל בפועל, הוא לא קיבל SPINS בכלל ולכן היה כשלון. קצת קשה לשפוט לפי היום-יומיים הראשונים, כי התחנות קודם כל מנגנות את השיר כדי לשמוע תגובות... אם יש מספיק בקשות לשים אותו, הם ישימו. כרגע זו התלהבות ראשונית, אבל ב Z100 כבר באמת אומרים שהם מקבלים הרבה בקשות והם מנגנים אותו די הרבה פעמים בימים ספורים שזה מצויין כי את CTTA הם גם שידרו לראשונה, ואח"כ לא שמו את זה בכלללללל... הבעייה שרדיו זה דבר מושחת... לא יודעת אם שמעת, אבל היו המון שמועות שטומי מוטולה שילם לתחנות רדיו גדולות כדי שלא ישימו את השירים של מאריה.. זה לא כזה בלתי אפשרי, כי זה ידוע שחברות תקליטים משלמות לרדיו כדי שישדרו אומן מסויים, אז אפשר גם לעשות ההיפך. הרבה תלוי ב MUSICAL DIRECTOR שמחליט מה לשדר.. לא תמיד הבחירה בידיהם של ה DJs ולכן הבקשות לא תמיד עוזרות... דוגמת CTTA שקיבל המון בקשות אבל כלום לא עזר...

roimc

New member
לירון אני שונא שאת אומרת את זה :(

RAINBOW לא נכשל! 10 מיליון זה הרבה, קצת לעומת מיוזיק בוקס, הרבה בכלליות, אל תשכחי שזה אלבום היפ הופ ברובו. סוני קידמו אותו בכלל? וחבל שוירג´ין השקיעו ככה מאמץ בסינגל גרוע מההתחלה, אני זוכר שזה היה בתקופה שהתחלתי לאהוב את מאריה והייתי מגביר את השיר באם טי וי שהוא היה שם כל חצי שנייה ומשכנע את עצמי שהוא יפה (זה לא הצליח) אפילו שאני יודע שאת אוהבת אותו
אבל בכל מקרה, קצת קשה להאשים אותם על זה שהם בכלל לא קידמו את שאר הסינגלים... להשקיע ככה באחד ולקבל סטירה בפרצוף... לאברבויי פשוט לא היה הסינגל המתאים. ובקשר למה שקרה עם CTTA, המצב קצת שונה כי הפעם הציפייה לסינגל ראשון היא יותר גדולה מאשר לסינגל שנמצא כבר באלבום שחצי שנה בשוק. וגם CTTA הרבה פחות מתאים לרדיו מאשר TTR. TTR ממש מתאים לרדיו.

omris

New member
CAN´T LET GO מושמע נון סטופ בארה"ב

וגם I DON´T WANNA CRY !! חח, בת דודה שלי (שהיא לא בדיוק בת דודה שלי, היא בת דודה של אמא שלי אבל היא עדיין קוראת לי ה COUSIN שלה אז אני קורא לה גם ככה) שרה איזה פעם אחת שנסעתי איתה את I DON´T WANNA CRY כשזה היה ברדיו .. והיא ידעה את כל המילים והיא בת 37 .. היא סיפרה לי שהיא אהבה את מריה הישנה עם המוסיקה הרגועה והסגנון השקט והמצויין של מריה שהביא להכרה האדירה שלה בשנים הראשונות! היא אמרה לי שהקריירה של מריה באותה תקופה הייתה פשוט משהו לא נורמלי...

roimc

New member
חחחחח אולי בגלל זה

אחותי שלא סובלת את מאריה והייתה גרה בארה"ב כמעט ארבע שנים הגיעה לארץ ושמעתי את השיר Can´t Let Go והיא נכנסה לחדר והתחילה: even though i try i can´t let go ופתאום שהיא קלטה שהיא שרה את זה היא הפסיקה ונתנה מבט לצד שלי לראות אם קלטתי שהיא שרה את זה חחחחח גם פנטסי מושמע... אבל זו הבעייה, הם לא משמיעים כלום מגליטר.

omris

New member
בתור אחד ששהה כמה זמן בארה"ב, אני

יכול להעריך שהשמעות רבות יהיו! כשהייתי בקיץ 2000, היו השמעות אדירות של המון שירים של מריה מכל השנים והם היו בעיקר השירים השקטים כי אני יודע ממקור ראשון שהאמריקאים מאז ומתמיד אהבו את מריה בגלל הצד השקט שבה והטקסטים החזקים.. (בת דודה שלי, שגם למדה פיתוח קול, הסבירה לי על זה.. ובכלל על תעשיית המוסיקה בארה"ב) .. בכל מקרה, השמעות אני חושב שיהיו לא מעט.. מכירות?? זה כבר תלוי בכמות ההשמעות שיהיו ויתנו ´פוש´ למכירות .. בכלל , זה גם תלוי בין השאר בדרך שבה החברה תקדם את הסינגל .. EITHER WAY -> WE´LL CROSS OUR FINGERS FOR M

MCRulz Liron

New member
מכירות זה הדבר היחיד שבטוח

אצל מאריה - אין אפס. גם בריטני וכריסטינה היו מתות למכור כמויות של סינגלים כמו מאריה. אני ב-ט-ו-ח-ה שזה יהיה #1 במכירות בשבוע הראשון שהוא ייצא. אלא אם כן תהיה תחרות ממש ממש גדולה.

omris

New member
בהחלט. התחרות היא שיכולה לשנות

את פני הדברים. זה בעייתי הקטע הזה.. אבל זה לא משהו שיכול למנוע מהסינגל או האלבום אפילו להגיע למקום הראשון אפילו אחרי כמה שבועות שהוא שוהה במצעד ..

roimc

New member
סתום כבר יא זונת ערבות

ערן אם אתה לא חוסם חרא כזה אני לא יודע את מי צריך לחסום... אני רציני, יאללה תחסום אותו, אפילו את נדב הוא כבר הצליח לעצבן ההומו הזה.

למעלה