שרשור THROUGH THE RAIN

omris

New member
פחחח הרגת אותי עכשיו, וערן אפילו לא

העלים את ההודעה..

וסל

New member
זה נשמע מאוד נדוש

מזכיר מאוד את HERO רק פה היא הכניסה את הקטע של גשם

eranmc

New member
באמת שאין קשר בינו ו HERO

הייתי אומר שירים אחרים אבל ממש לא HERO או VISION OF LOVE

galmc

New member
זה דומה ל- hero.....

ובהתחלה במוזיקה זה מזכיר את- music box- השיר

eranmc

New member
נאכון המוזיקה במת דומה בהתחלה

אל דאגה זאת לא הגרסא הסופית, יש או יהיה אחרת

MC fanatic

New member
שיר נחמד מאוד....

שמעתי דיי הרבה פעמים ובגלל ששפת האם שלי היא אנגלית אני מבין את השיר ומילות השיר מאוד קיטצ´יות.... למריה יש את המוטיב הזה של "אהבה" ושל "אני יהיה איתך,אני לצדך"

omris

New member
דרור, בוקר טוב!!../images/Emo13.gif ידוע מאז ומתמיד

שמריה היא כותבת-שירים מדהימה לאללה .. זה לא חדש ..... כל השירים שלה ברובם נכתבו על-ידה .. השיר מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mcrlz

New member
אני יכולה לנסות לתרגם

לא מבטיחה שיצא מזה משהו ובואו לצ´אט!!

nadav26

New member
לא לגמרי מסכים...

אני חושב שעוד מוקדם לומר שהוא לא יצליח. מדובר בבלדה באמת יפה וקליטה ביותר, מאוד מלודרמטית שבאמת מתאימה לתק´ הזו... .ואם HERO של אנריקה אגלסיאס היה להיט גדול השנה, אין סיבה שהשיר הזה לא יצליח. הוא בנוי כמו השירים ההמנוניים של מאריה - של לא לוותר ולא להיכנע (כמו: HERO ו-MARIAH´S THEME), ומשמיעה אחת לשנייה אני פשוט אוהב אותו יותר

MissPop

New member
עוד לא שמעתי

הלך הסאונד במחשב ): אבל חוץ מי זה גם VISION OF LOVE לא היה מסחרי ומתאים לבילבורד ובכלל לא ידעו מי היא וזה נכנס ישר למקום הראשון אז יש עוד תקווה :) וכל אלה ששמו MP3 של השיר החדש באתרים שלהם מגעילים

eranmc

New member
הוא אכן כשל בהצלחה

אבל לאחר מערכת פרסום כבדה ומשומנת... והשיר מתחיל לעצבן לי את האוזנים, אני חייב את הגרסא הטובה.

KING OF POP

New member
דיי לבכות כמו מריהא

השיר החדש יפה, ויש לו גם פזמון חזק אהבתי את המילים אבל החסרון שיש בו יותר מידי לחשושים הייתי נותן לו ציון 9, אבל כל הכבוד למריהא. שימו לב שגשם בשיר הוא מטאפורה לדמעות=צער.

MissPop

New member
אולי

היא הייתה צריכה להוציא משהו כמו LOVERBOY או EMOTIONS... כמו שניק קארטר וג´סטין עשו שיר קצבי בתור שיר ראשון והלך להם לא רע

למעלה