ראיתי אתמול לפניך וכבר ראיתי את 4 אבל אשתמש בהודעה
שלך כדי להיזכר מה רציתי להגיב.
בפוליס מישהו גונב את הפליים ורואן שולח את אוקטביה לטפל בזה. מסתבר שעכשיו קוראים לה סקייריפה - מוות מלמעלה. ואינדרה גאה ברוצחת הקטנה שלה כמובן שהיא גאה בה. גם אני גאה בה. סקייריפה היא הגלגול האהוב עליי ביותר של אוקטביה
(אפילו שאין לה צמות)
אוקטביה תופסת את מי שגנבה את הפליים - בחורה צעירה שעוד לא פגשנו (משומה חשבתי שזאת תהיה אקו) מה? למה שאקו תגנוב מרואן?
ווווווווואטטטטטטטטטטטטטטטטט??? (צעקתי על המחשב "ווואטטטטט" ואחותי באה לבדוק מה קרה )
השותפה שלי הרבה פעמים באה לבדוק אותי כשאני צועקת על המסך (היא תמיד דוחפת את הראש שלה בדלת וכזה "Watching the one hundred again?" מיליון פעם ניסיתי להסביר לה שזה רק The Hundred, זה לא עובד
אבל מכיוון שגם קלארק וגם לקסה עדין אומרות וואן האנדרד לפעמים, אני מניחה שיש לה שורשים אוסטרליים ומניחה לזה).
נראה שאוקטביה לרגע מקנאה שיש לאינדרה בת חוץ ממנה. גאיה אמרה את זה בעצמה- אוקטביה היא הבת המועדפת
אין לה מה לקנא
מתאים לגאיה להיות הבת של ג'אהה. שניהם מטורללים.
עכשיו כמובן אוקטביה לא יכולה להרוג אותה ולקחת את הפליים חזרה. עוד פעם אחת תכתבי להבה אני אכה אותך!
המון זועם שרוצה להשמיד את הטכנולוגיה בגלל עיר האורות תוקף אותם ולוקח את את הפליים ומשמיד אותה. זה היה קטע כזה משונה בעיני. אני מבינה שהם כועסים על עיר והאורות ואלי, אבל הפליים זה מה שמאחד אותם, זו מסורת עתיקת יומין, וזו גם הסיבה שהשבטים החליטו ללכת אחרי רואן, כי הוא מחזיק בפליים (עד לקומנדר הבא). זה שהם פשוט רוצים להשמיד את הפליים ויחד עם זה את ממשל הקומנדרים זה רעיון מפגר שלא תומך בשום היגיון שהסדרה הציבה. מילא איליין, אבל זה שהצליח לגרור אחריו מלא גראונדרים שמוכנים להשמיד את הפליים זה ניק סטרייט.
ואוקטביה מביאה לרואן את שאריות השרשרת + ראש של בוזז חחח מטורפת קטנה ומהממת שלי
בארקדיה רייבן עובדת על התיקונים ולוחצת על קלארק לעשות רשימה של ה100 שיכנסו לתיבה. פאק איך אפשר? קצת הצחיק והעציב אותי בו זמנית שרייבן כזה "להחליט מי חי ומי מת זו המומחיות שלך" ולגבי איך אפשר, מה הבעיה? מעיפים את כל הניצבים. דהה! אפילו ישאר מקום לכמה גראונדרים עם שמות
פתאום מגיעים למחנה לונה וכמה מהאנשים שלה חולים ומבקשים עזרה (והיי נייקו חי עדיין חשבתי שהוא מת בהר). מסתבר שזאת קרינה, מהדגים שהם אכלו. יש לנו רק חודשיים לא 6, פאק ובסדרה של "כל מה שיכול להשתבש משתבש" הגענו לעוד יום שהכל משתבש. יאיי.
בינתיים ג'אהא מחליט ללכת לחפש בונקר של איזה כת של שהתכוננה לסוף העולם ובלאמי וקלארק מצטרפים אליו. מאיפה יש לו אייפד עובד? חח עזבי אייפד, מאיפה יש לו אינטרנט? לא נראה לי ש-AT&T שרדו את האפוקליפסה
מרפי ואמורי מסתתרים במערה אבל אין להם אוכל, אפילו החרקים נעלמו (כי קרינה). היא קצת כועסת שהוא היה עם אונטרי. ידעתי שלא הגיוני שהיא כזאת בסדר עם זה שעשה בחורה שווה יותר ממנה. הכי טבעי לקנא
הוא הולך להתגנב לארקדיה לגנוב אוכל. די נו גם ככה הכל מוקצב חצוף. אוקי לא בדיוק מתגנב הוא נכנס בשער הראשי. הצחיק אותי שהוא אומר למילר "יש מספיק ממני לכולם" באמת חצוף
(ואגב איזה חמודים מילר ואבא שלו שעומדים על המשמר ביחד
) ובאמת הצחיק אותי
אף אחד לא רוצה אותך מרפי, תפסיק לנסות לסרסר את עצמך לכולם
בזמן שהוא נכנס לחדר לגנוב מזון הוא שומע את אבי נכנסת לבקש מרייבן תרופות נגד קרינה בשביל האנשים של לונה ורייבן מסרבת כי הם צריכים לשמור הכל לעתיד. עם כל הסימפטיה לאבי ולילדה הגוססת, אני לגמרי עם רייבן. ואם אבי הייתה צ'נסלרית היא גם הייתה עושה את הבחירה הזאת. אבל כשמישהו אחר מופקד על ההחלטות הקשות פתאום נורא קל להעביר ביקורת. כעסתי על אבי קצת כשהיא אמרה לה "לא הקרינה הורגת את הילדה הזאת, את הורגת אותה" תמותי טוב? רייבן סבלה מספיק. היא לא צריכה את הבולשיט שלך. היא מנסה לשמור עליכם בחיים יא חמורה!
מה עכשיו כל פרק תהיה בחירה בין להציל מישהו עכשיו ללהציל מישהו אח"כ? עוד לא הבנת שהשם השני של הסדרה זה No good choices
אבל משהו בפנים שלו אומר לי שהוא גם עמוק בפנים טוב וניסה לעזור כי הוא הרגיש רע לשמוע את השיחה הזאת. נהה. הוא סתם ג'וק.
והוא אכן שומר עליה (לא מפוקסת, פיזית הוא הולך אחריה עם אקדח לכל מקום) משום מה הזה בסוגריים גרם לי לצחוק בקול
אבל שנינו (אני ובל) יודעים שזה לא ממש נכון. גם אני יודעת שזה לא נכון. לרצוח אנשים בשנתם זה לא משרת את האנשים שלו. לגרום למותם של עוד 300 על הארק זה גם לא היה לטובת האנשים שלו. ג'אהה עם כל הטירוף שלו באמת תמיד מנסה לחשוב על טובת האנשים שלו (הוא פשוט מטורלל אז הדרכים שלו מטורללות כמוהו) בלאמי דואג לטובת האנשים שאכפת לו מהם.
בלאמי אומר שאם יש גינהינום הוא וג'אהא יפגשו שם. זה הצחיק אותי וגם גרם לי לקצת אוו זה גרם לי לחשוב על גיהנום כזה שבלאמי וג'אהה נכנסים אליו יד ביד ורואים את פייק יושב לו שם על איזה אבן והוא כזה "sup bitches"
כנראה שהוא לא היה אטום מספיק. לא הבנתי אבל אי אפשר לאטום אותו בזמן שנשאר אם מבחינת גודל הוא יותר טוב? נראה לי שצריך לאטום עם בטון ואני לא יודעת שיש להם בטון שם. איך בכלל הם החליטו לאטום את הארק?
לייק, אני מבינה שזה קשה לשים את עצמך כי זה מרגיש אנוכי נורא, אבל קלארק צריכה להיות שם היא המנהיגה. בתאכלס קלארק הייתה צריכה להיות שם, בלאמי לא כל כך. במיוחד לאור העובדה שהוא אשם בזה שרק 100 יכולים לשרוד בפנים. היא גם לא צריכה אותו כדי להנהיג אם יש לה את ג'אהה, קיין, אבי ורייבן. אז איזה עוד תועלת הוא מביא שהוא היה עדיף שם על פני אחרים?
אז מה צריך למצוא דרך להפוך את כולם לנייטבלאד וכולם ישרדו? יאללה! ואז כולם יהרגו אחד את השני בקונקלייב אחד גדול וקלארק תנצח ותשלוט על כל העולם לבדה ותתלה ציורים של לקסה על כל הקירות