שרשור RAW ה24/04/06

שרשור RAW ה24/04/06

שרשור לכאן תוצאות, דיווחים, דעות וכל מה שקשור לRAW של ה24.4.

תוצאות מהירות ../images/Emo58.gif

רוב ואן דאם, צ'ארלי האס וקרליטו מנצחים את שלטון בנג'מין, כריס מאסטרס ומאט סטרייקר שיין מקמן ושון מייקלס נגמר ללא תוצאה אומאגה מנצח את סטיב לווניגטון חמשת חברי הספיריט סקוואד נגד טריפל אייץ', אדג' וג'ון סינה נגמר ללא תוצאה BTW אני יודע שכבר היה שרשור הקלטות RAW, שרשור זה נועד למי שצפה עכשיו בRAW.

Brockster

New member
דעות ראו איז ../images/Emo58.gif

טריפל פאקינג אייץ'!!! אומג, התוכנית הזו הייתה כולה בשליטתו של אייץ' שפשוט הוכיח שהוא באמת ראוי לתואר 'מלך המלכים'! כ"כ הרבה ירידות מוצלחות, תגובות מהקהל ובכלל אובר מטורף לא נראה הרבה זמן על מסכינו. אייץ' ללא ספק עשה לי את התוכנית הזו, שהייתה מצויינת גם ככה
*סגמנט הפתיחה... אייץ' מגיע לזירה לוויכוח מילולי עם אדג'... השיר הכ"כ ענק הזה של מוטורהד שפשוט תפור עליו, הכל מושלם... הוא בא, שותה מהבקבוק, ואני תוהה לעצמי, איך הוא יעשה את היריקה של המים כשזה בכלל לא הישר של דה גיים? הוא עולה לזירה ו... בולע את המים!
קרע אותי מצחוק
*בכלל, בסגמנט הפתיחה הזה, כמו גם בסגמנט עם ליטה מאוחר יותר, אייץ' פשוט נראה והתנהג כחביב הקהל, וקיבל פופים אדירים מהקהל! הירידות על הכושר של אדג' ב(THE PREMATURE SUPERSTAR
) פשוט היו תפורות על הדמות שלו מ-DX, וזה, בתוספת לכך שהוא אמר שהוא מנסה להיות חביב על וינס רק כי זה עובד לטובתו, ושהוא לא היה חושש לדפוק לוינס את הסלדג'האמר בראש בשביל התואר, כמו גם העובדה ששוב הוא עשה את הסימון של סאק איט לכיוון סינה, גורמים לי ליותר ויותר עניין בראו מתוכנית לתוכנית! הלוואי שלבסוף אני לא אתבדה ושבאמת יקחו את זה לאנשהו... *קריאות ה-"FUCK YOU CENA"! חזרו, בעיקר בגלל הקהל האנגלי הנהדר, וביחד עם העידוד המטורף לאייץ', אני חייב להודות שכמו במניה, הקהל פשוט תרם המון להנאה שלי מהתוכנית. מצדי שיעשו תוכניות רק באיסט קוסט ובאנגליה כל הזמן. קהל סמארקי זה כ"כ שונה מקהל שמריע למי שאומרים לו כמו קופים... כל הכבוד לקהל באנגליה!
*הקרב שלשות היה פשוט מצויין, ונהנתי מכל רגע שלו!
אתה לוקח 6 בחורים צעירים ומוכשרים (אוקי, פחות RVD בצעירים ומאסטרס במוכשרים) ושם אותם בקרב אחד בעל קצב מהיר, מלא פינישרים וספוטים מעל לחבלים, ואתה מקבל קרב שפשוט עושה לך את היום וממש מכניס אותך לאווירה! כל הכבוד לבוקרים! צ'ארלי האאס נראה פשוט אדיר וגרם לי פשוט לחייך עם הג'רמן הענק שלו שבא משום מקום. קרליטו שיחק את הדמות שלו בצורה מעולה וקיבל תגובות מאוד חיוביות מהקהל. שלטון היה גדול כהרגלו, ואפילו RVD הצליח לנחות רק על חצי מהפנים של שלטון בפרוג ספלאש, אז לכולם מגיע ח"ח ענק על הקרב הזה!
*שמתם לב שבכל פעם לפני שלשואו יש קרב PPV מישהו "פוצע" אותו? פעם זה הצלעות, פעם היד, פעם העין... יאללה, אפשר לנצח את ההר אדם הזה גם בלי "הנדיקאפ", אז שירדו מהקטע המעפן הזה. אהבתי את החיוך המטורף של קיין ממש לפני שהוא תקף את שואו, ובכלל מאוד אהבתי את הפרומו החדש לסרט!
מאי 19! הנה, אמרתי את זה!
*אני אבוא ואגיד את זה למרות שאני אקבל בוזים צורמים- מדי פעם, תחרות ביקני שכזו או אחרת דווקא כן במקום! מאוד נהנתי לראות את טורי וויקי, למרות שההחלטה לתת את הניצחון לקנדיס הייתה די מעפנה. יאללה, היא קיבלה את ה-15 דקות תהילה שלה, עכשיו תפטרו אותה כי היא מיותרת
מקווה שהחזרה של ביג ויס לא אומרת כלום, כי באמת שאין לו מקום בתוכניות של היום
*שיין נגד מייקלס היה די סתמי, עם שום דבר שעוד לא ראינו מהשניים האלה בעבר, אבל לפחות האלבו דרופ של שיין מהטרנבאקל על שולחן השדרים היה שווה את הצפייה! בינתיים זה נראה טוב, כאשר ידם של המקמהונים על העליונה לפני הארוע, בדיוק לפי התוכנית שלי של איחוד DX בבאקלאש.... *בדיוק חשבתי לעצמי שבאקלאש נראה כמו אירוע ממש חביב עם פוטנציאל לאירוע טוב מאוד, ואז באים ודופקים לנו שם את אומאגה נגד פלייר... לא רוצה לראות אף אחד מהם על מסך "הטלוויזיה" שלי בכלל, אז בטח שלא ב-PPV. נקווה שזה יהיה קרב קצר שלא יהרוס את האירוע
*המיין איבנט היה מאוד חביב בעיקר בגלל האווירה של הקהל שגרמו לסינה להרגיש כמו גוש הצואה חסרת הכשרון שהוא באמת. אגב, נורא קל להבדיל בין הבוז שהקהל צועק לאדג' לבין אלו שהוא מפנה לסינה... שרק ימשיך כך!
אפשר לומר שאדג' יצא עם ידו על העליונה, אבל גם זה ממש לא מוגדר כמו בדר"כ, אז התוצאה של הקרב בבאקלאש ממש מעניינת ולא צפוייה, לפחות בשבילי
סה"כ ראו נהדרת שבהחלט שווה צפייה!

לגדרופ

New member
רק אני פיספסתי ש-

האנטר עשה את הסימן של DX?? אתה יכול להגיד לי בדיוק מתי הוא עשה??

C B 4 Real

New member
../images/Emo58.gif

בקרב נגד הSS שהאנטר היה בפנים ואחד הספיריטים שכב על הזירה, אייץ' הלך לפינה של הזירה עשה את הסימן של DX וקפץ עליו עם הברך.

Brockster

New member
ולא רק זה ../images/Emo58.gif

אלא שמייד אחרי זה כל הקהל התחיל צ'אנט די מטורף של DX!DX!DX!
אגב, הברך של אייץ' נחתה איזה 10 ס"מ מהפרצוף של המעודד...

LOVEtheMcMAHONS

New member
דעות

בסך הכל תכנית חביבה. שוב פתיחה קולחת ומשעשעת עם המשולש שהולך להפוך את בקלאש לדעתי לאירוע טוב מאוד. הקארד נראה אולי טיפה מגומגם אבל לדעתי הוא הולך להפתיע. האנטר ברמה אחת מעל כולם שאדג' לא רחוק מאחוריו. תענוג. הקרב שלוש על שלוש היה אחד הטובים שנראו בראו לאחרונה. סופסוף רואים היאבקות באמת טובה והם בהחלט מצליחים לבנות טוב לקראת הקרבות בבקלאש של קרליטו ויצירתהמופת, והקרב של שלטון וואן-דאם. האס צריך טיפה להירגע עם ההתלהבות המעצבנת הזו, אבל בסך הכל עדיין נחמד לראות אותו שוב בזירה. שואו-קיין -------> בוווורינג. הביקיני קונטסט היה די מיותר אבל הסיום עם וויסרה הצליח לשעשע קצת. לא מתלונן. שון-שיין היה סתמי. אני כבר הרבה זמן לא מצליח להנות משון מייקלס והמקמהנים תקועים בגרון כמו משהו שתקוע בגרון. יחד עם זאת ברסלמניה הקרב של שון ווינס הפתיע אותי לטובה. אני מקווה להיות מופתע לטובה גם בבקלאש. פלייר-אומאגה. אומאגה מול יריבים מסויימים יכול להיות ממש טוב. אני אישית מאוד אהבתי את העבודת זירה של ההדשרינקרז. הסגנון היאבקות הזה עדיף בהרבה על סתם ביגמן בלי כיוון מיוחד. בסך הכל יש לו יכולות אתלטיות לא מבוטלות ובסך הכל הוא מתאבק לגיטימי. המיין איבנט היה בסך הכל סבבה. שמונה אנשים זה מתכון להרבה בלגאן אבל בסך הכל אני מתרשם מאוד מהבנייה (לטעמי) המוצלחת לקראת המיין איבנט של בקלאש. הקהל האנגלי היה מעולה. מאוד קולני, מאוד דעתני ואפילו קנדיס המסכנה נזקקה לקואצ'מן כדי לצאת מנצחת מהתחרות. ראו מהנה ושווה צפייה.

1000omri1000

New member
דעות ראו

תוכנית די טובה, קרבות נחמדים וסגמנטים משעשעים, סה"כ בהחלט יש שיפור ניכר מאז רסלמניה. אחרי התוכנית הזאת דווקא יש תחושה מאוד חזקה שהתאוריה של ראול אכן תתרחש, התחי לבסגמנט המשולש, אח"כ עם וינס ושיין ואז שוב סימן ה-DX (מייקלס גם עשה? יכול להיות שהחמצתי) סגמנט פתיחה: היה יפה ומהנה בדיוק כמו שתי הסגמנטים המשולשים הקודמים, טריפס אשכרה פייס באנגליה (וגם בארה"ב אבל קצת פחות), בהחלט יכול להוביל לטרן כפול שלו ושל סינה (אבל אם זה יקרה זה אומר סינה שוב שומר על התואר
) ליטה פשוט מושפלת... ברגע שהסקוואד יצאו היה ברור שיהיה הנדיקאפ. קרב שלשות: קרב נחמד ומסכם לפני באקלאש, חבל שלא קיבל יותר מ-5 דקות. הקטע עם שואו וקיין מוזר מאוד וצריך לחכות ל-19 במאי (אני מקווה שזה אומר שקיין יחזור עם מסיכה, אפילו לסמאק שמתקיימת באותו יום).
מצחיק לשמוע את שואו מקלל תחרות בגדי ים:
למה תמיד רק ברגעים כאלו נזכרים פתאום שויסרה קיים? שיין- שון: קרב נחמד, שיין מפליא אותי לטובה ומראה שהוא למד כמה מהלכים. סיום יפה עם הקפיצה על שולחן השדרנים רק חבל שהוא היה צפוי, זה פשוט מסורת בכל קרב של שיין. הסרט של קיין בהחלט נראה מבטיח... אומאגה- ג'ובר למה כל ביגמן פרימטיבי שמגיע הוא פתאום סמואני? או שבעצם ג'אמל הוא מהמשפחה המפורסמת? קרב מסריח, פינישר מסריח של אומאגה, אצבע? זה כאילו פינישר מאיים? אני יודע במציאות דבר כזה במקום הנכון יכול לעלף, אבל בכל זאת זה חרא... הקרב של פלייר ואומאגה הולך להסריח... הפיוד של מיקי וטריש פשוט ענק, הלוואי פיוד כזה במחלקת הגברים. הימור שלי מיקי מנצחת בבאקלאש ובונג'נס את ויקטוריה או כל דיווה אחרת ואז מפסידה בסאמרסלאם. המיינאיבנט היה קרב ממוצע, לא משו מיוחד, אדג' יוצא הרבה יותר מידי פחדן פה, וזה ממש נראה כאילו טריפס הוא הפייס וסינה הוא ההיל...

walking

New member
דעות Raw is Tea ../images/Emo58.gif

ראו בבריטניה ופרק חביב בRAW במיוחד אחרי הזוועה שהייתה בשבוע שעבר. דווקא השבוע הדברים החלשים היו: הפרומו המשולש הפותח שכבר לי נמאס, הפרומו בין מיקי ג'יימס לטריש סטרטוס שהיה חלש מהרגיל (וגם בגלל שהתוכנית לא היתה בשידור חי לא היה את החוטיני של מיקי וטריש, כן אני כזה שטחי), התחרות ביקיני שלא היתה קשורה לבאקלאש בגרוש וה"בנייה" לפיוד בין ביג שואו לקיין. כל שאר התוכנית היתה טובה בהרבה יותר במיוחד הקרב שלשות, הספוט המטורף של שיין מקמהן, הפרומו של וינס, הקרב 3-5 ואפילו הסקוואש של אומאגה. סך הכל אומאגה הוא מתאבק יחסית בסדר אבל אני לא רוצה לראות קרב בינו לבין פלייר. הציון שלי לתוכנית: 6.5/10, תוכנית נחמדה עם בנייה טובה ל'באקלאש', אבל עדיין היו חלקים משעממים (הפרומו המשולש), קצת מטומטמים (טריש-מיקי) וזוועתיים (ויסרה וקואץ)

shiZY

New member
../images/Emo58.gif זה היה ככה:

קואץ' נתן לקנדיס לנצח בתחרות ביקיני ואז רצה לנשק אותה , ויסרה נכנס , עשה עליו איזה סלם , כמה מכות בתחת , נישק את קנדיס (מזה היה הוא ניסה לאכול אותה) ואז הלכו ביחד.

S i n n e r

New member
חזרתי מלונדון.. דיעות מתוך וומבלי!!

ההודעה הזו תכיל ספויילרים מראו, בשרשור הבא יהיו ספויילרים מסמאקדאון. אז ככה... טסתי לאנגליה לראות ראו אחרי שבכל האתרים היה רשום שסמאקדאון "סולד אאוט". היו לי כרטיסים בארבעים וחמש פאונד (בסביבות 360ש"ח) למקום סביר באולם. כשהגעתי ביום שישי לקופה לקחת את הכרטיסים התברר לי שנותרו עדיין כרטיסים גם לראו וגם לסמאקדאון!! קניתי כרטיסים לסמאקדאון בשלושים פאונד (בסביבות 240 ש"ח) במקומות שסומנו בתור "צפייה מוגבלת". מחוץ לאולם אגב הסתובבו הרבה ספסרים עם בוחטות של כרטיסים ביד. פחדתי שיעירו לי בכניסה על המצלמה הדיגיטלית (אפשר להקליט בה קטעי וידיאו קצרים) אבל חוץ מפקק של בקבוק שהם לא הרשו להכניס לא עשו בעיות בכניסה. יותר מזה, בזמן סמאקדאון ישבו לידי ומאחוריי אנשים וצילמו את כל התוכנית במצלמת וידיאו!! רק לקראת סוף התוכנית ניגשו אל שניהם וביקשו מהם להפסיק לצלם. לא לקחו להם את המצלמה, לא לקחו להם את הקלטת, רק ביקשו שיפסיקו לצלם. אחרי תור מטורף בכניסה נכנסנו סוף סוף לוומבלי להקלטות של ראו. האולם היה פחות גדול ממה שתיארתי לעצמי. היו ממש מעט מקומות ריקים ביציע (לידי היו שני מקומות ריקים) אבל אני בטוח שהם לא יראו את זה בטלוויזיה :) האווירה באולם הייתה מדהימה!! הקהל האנגלי פשוט מטורף!! לפני שהתחילו הצילומים הקהל כבר הכין את הגרון בצעקות "סינה סאקס" (צעקות? צרחות!), "Wooooooo" וקצת "Hooooooo". זה היה פשוט כיף להשתלב שם. ליליאן הגיעה ראשונה לזירה ושרה את ההמנון של אנגליה ומיד אחריהם התחילו הצילומים של היט שהיו די משעממים... הקרב הראשון היה שני ג'וברים נגד ביג שואו שקיבל פופ עצום מהקהל (פאק! הפירוטכניקה ממש מבהילה!). היה קטע אחד משעשע בקרב - שני הג'וברים עמדו בפינה וביג שואו עמד לעשות להם ספלאש. פתאום אחד הג'וברים עזב את הפינה והתחיל ללכת... ביג שואו סימן לו עם האצבע לחזור לפינה, הג'ובר חזר לפינה וביג שואו עשה את הספלאש שלו. הזוי ומשעשע :) אחרי זה היה קרב של יוג'ין נגד לאנס קייד. הקטע היחיד שאני זוכר מהקרב זה שיוג'ין נפל מהחבל כשהוא עשה שלום לקהל. איזה מפגר הוא (...) גולדאסט וסניצקי העירו אותי בקרב נגד שני ג'וברים. זה היה הקרב הכי טוב של היט (תבינו עד כמה גרוע המצב היה). קיין עוד הספיק להתאבק נגד טרבור מורדוך (כבר אמרתי שהפירוטכניקה מבהילה?!). הקהל עודד אותו בטירוף. נגמר היט, הגיע הזמן לדבר האמיתי... שלושת השדרנים נכנסו לזירה. קואץ' קיבל קריאות בוז אדירות, ג'ואי נכנס בצעקות אי סי דבליו וג'רי קיבל הכי הרבה עידוד מהקהל. ליליאן אמרנו לנו שהם מצלמים קטע מיוחד לסקיי ספורט וביקשה מכולם להרים את השלטים שלהם. הבאתי את דגל ישראל להופעות אבל אני בספק אם צילמו אותי. ראו התחילה... הדבר שהכי הפתיע אותי זה שעל המסך משודרים כל הקטעים כאילו מדובר בתוכנית שרואים בבית. בהתחלה היה הפתיח עם הקאץ' פרייזים של המתאבקים, אחרי זה הראו בילד אפ קצר לקרב של שון מייקלס ושיין מקמאן הערב (בעיקרון קטעים מהקרב של שון ווינס ברסלמניה 22), שיר הפתיחה של ראו והזיקוקים... הקהל היה חזק בעניינים. גם אני. על המסך גם מראים את כל הקטעים מאחורי הקלעים שהיו והיו די הרבה בראו הזה כך שרואים בדיוק את מה שהקהל בבית רואה. אדג' נכנס ראשון לזירה וקיבל מעט היט. האנטר נכנס בעקבותיו וקיבל פופ עצום (!!) כשהאחרון בחבורה, ג'ון סינה מגיע אחרון ומתחיל ברול בזירה עם האנטר. הבוז המסורתי לסינה לא איחר להגיע. הספיריט סקוואד נכנסו לאחר מכן והוכרז קרב של שלוש על חמש. הקרב הבא היה שלטון בנג'מין (שקיבל בוז מפתיע), כריס מאסטרס ומאט סטרייקר נגד רוב ואן דאם, צ'ארלי האס וקרליטו קריבן קול. קרב ממש טוב לפי דעתי. הקהל הריע לאר וי די בטירוף והוא כנראה היה המתאבק שקיבל הכי הרבה פופ הערב. בכלל הקהל האנגלי לא נח בכלל, הם צועקים כל הזמן. הרבה קריאות לקרליטו במהלך הקרב ולאי סי דבליו. רוב ואן דאם ניצח את שלטון אחרי פרוג ספלאש. מריה הגיע לקיס קאם. מישהו הציע לחברה שלו הצעת נישואין!! זו כנראה הצעת הנישואין הכי עצובה שראיתי... מעניין אם היא הסכימה. הם גם גרמו לשתי נשים להתנשק... הקהל ממש אהב את זה. הצ'אנט הכי הזוי בכל התוכנית היה "May 19th" בזמן הקטע של קיין וביג שואו. היו גם כמה שלטים עם התאריך, לא יודע אם ראו אותם בטלוויזיה. הדיוה ביקיני היה משעמם. חבל שאי אפשר להריץ את התוכנית בשידור חי... אגב, עוד הערה על הקהל הבריטי - לפי מה שיצא לי לראות הם ברובם מארקים. הם אולי יותר חמים ורועשים מהקהל האמריקאי אבל חוץ מהבוז לסינה והעידוד להאנטר הם עשו בוז לכל הרעים ועודדו את כל הטובים גם בראו וגם בסמאקדאון (בוז לשלטון בנג'מין, פופ אדיר לבובי לשלי). גם שהכריזו על הדיוה ביקיני הקהל צעק משמחה (לא, זה לא תוספת בעריכה, זה באמת היה ככה!). בסוף הסגמנט, אחרי שויסרה אנס את קואץ', קואץ' לקח את המיקרופון ואמר שהקהל לא שווה אותו והוא עוזב. לא הבנתי למה זה אמור להפריע לנו, גם ככה אי אפשר היה לשמוע אותו באולם... שרנו לו "נה נה נה גוד ביי" כצפוי. אחרי הקטע הזה הייתה הפסקה ארוכה בתוכנית. בכלל, היו הרבה הפסקות בתוכנית מה שפחות הורגש בצילומים של סמאקדאון. הקהל שעשע את עצמו עם קריאות "Woooo" וגל שהקיף את כל האיצטדיון. בינתיים שידרו הרבה פרסומות לבאקלש וקטעים מאחורי הקלעים. אחד הקטעים היה ליטה מדברת עם סינה רק שהם שידרו לנו אותו בלי קול... מעניין אם הם ישדרו אותו בטלוויזיה. הקרב הבא היה הקרב שהכי חיכיתי לו... שון מייקלס נגד שיין מקמאן. את האמת? עד עכשיו אין לי מושג איך הקרב נגמר... אני מניח שמייקלס ניצח בפסילה אבל ליליאן לא הכריזה על זה. קרב נחמד ודי קצר. מכירים את זה שמתאבק קופץ על השולחן של השדרים ואתם מפהקים משעמום? אז בשידור חי זה נראה יותר מפחיד... הקהל צעק הולי שיט לקפיצה. אחרי הקרב וינס ושיין עשו לשון סאק איט. שון עזב את הזירה והקהל עודד אותו. אומגה נגד ג'ובר היה קרב קצר ולא מזיק. ריק פלייר רץ לזירה אחרי הקרב והקהל השתולל!! לפי דעתי הפופ הכי חזק של הערב אחרי אר וי די. מיקי ג'יימס נכנסה לזירה סוף סוף בתור מיקי ג'יימס והכריזה שהיא לא רוצה להיות יותר טריש, היא רוצה להיות מיקי. טריש באה לזירה בתור מיקי והכתה את מיקי. אני חייב לציין שהקהל היה די מת בקטע הזה. מעניין אם הם יוסיפו צעקות בעריכה. טריש הכתה את מיקי ונשארה האחרונה בזירה. הקרב האחרון היה אדג', האנטר וסינה נגד הספיריט סקוואד. קרב טוב כשאדג' והאנטר מתחלפים תוך כדי שהם מכים אחד את השני בחזה. האנטר היה הפייס בקרב הזה, אין ספק בכלל. הקהל פשוט השתגע אחרי הסאק איט והמון המון קריאות של די אקס היו באולם. הקרב נגמר באף יו ופדיגרי משותף וברול מטורף בין סינה והאנטר. הם עשו חילופי מכות בין סינה והאנטר וכל פעם שהאנטר הכה הקהל עודד וכסינה הכה הקהל הקהל עשה בוז. סינה סיים את הקרב כאיש האחרון שעומד בזירה. אחרי הקרב סינה עשה פרומו ארוך לבאקלש והכריז על הקרב המשולש כקרב הכי גדול בתולדות ההיאבקות (הוא קיבל המון שריקות בוז על ההערה המטופשת הזאת). הוא ניסה לעשות מלחמה בקהל בין צ'יין גאנג לבין די אקס. די אקס ניצחו בלי בעיה. סינה המשיך בפרומו לאירוע (הם לא מקבלים את זה גם ככה בחינם באנגליה?) ובסוף חגג עם החגורה בזירה. ליליאן הודתה לנו שבאנו והתחילו לפרק את הזירה. אחרי התוכנית רצו מלא בריטים ואני אחריהם בלי לדעת לאן... מתברר שאפשר להציץ לחניון התת קרקעי באולם. טיפסתי על המעקה וראיתי את טים וויט (הוא לא מת כבר?) וג'ואי סטיילס הולכים עם המזוודות. כולם צעקו להם בטירוף אבל לא היה סיכוי שהם ישמעו... הקהל הבריטי עוד המשיך לחגוג במזרקות שמול וומבלי ואני חזרתי למלון והתכוננתי לערב הבא של סמאקדאון.

S i n n e r

New member
דיעות מסמאקדאון ../images/Emo58.gif

ביום שבת הגעתי לסמאקדאון קצת באיחור... הגעתי באמצע ולוסיטי לקרב של פול בירצ'יל נגד ננזיו. הפסדתי את הקרבות של בנואה ומאט הארדי אבל לא נורא, אני לא מעריץ גדול של שניהם. הקהל היה מאחורי פול כל הקרב והוא ניצח אחרי C4. הקרב הבא היה אורלנדו ג'ורדון נגד סקוטי טו הוטי. הקהל השתגע שכסקוטי התחיל לעשות את הוורם אבל הוא נקטע ע"י ג'ורדן שניצח בסוף. ולוסיטי נגמרה, סמאקדאון מיד מתחילה. הכרטיסים של הצפייה מוגבלת היו יותר טובים משחשבתי. את הזירה ראיתי כמעט באותו מרחק כמו שראיתי בראו רק שלא רואים את המסך הענק. זה פחות מפריע כי לא היו בסמאקדאון הרבה קטעים מאחורי הקלעים (רובם היו זכיות של אנגל באליפות בעולם במהלך הקריירה שלו). מה שכן היה מוזר, זה שבאיזור שישבתי היו המון המון כסאות ריקים כך שעזבתי את המקום שלי ותפסתי מקום קצת יותר טוב. חבל שסמאקדאון לא הצליחה למלא את האולם וזה די מפתיע אחרי שכבר חודשים רשום באינטרנט שהאירוע סולד אאוט... סמאקדאון התחילה וג'יי בי אל נכנס לזירה. הוא נתן פרומו אנטי אנגליה ענק שממש הרתיח את הקהל. יש לו את זה. וויליאם ריגל הפריע לו באמצע והתחיל קרב על אליפות ארה"ב. את רוב הקרב לא ראיתי כי היה עסוק בלחפש את המקום הפנוי הכי טוב אבל בסוף ג'יי בי אל ניצח אחרי קלוזליין מגיהנום. הקרב הבא היה לונדון, קנדריק וסופר קרייזי נגד אמ אנ אמ וגרגורי הלמס (שממש הופתעתי לראות אותו!). החבר'ה לצידי לא הפסיקו לעודד את פול לונדון. קרב ממש נחמד וקליל. פול לונדון ניצח את הקרב אחרי רול אפ על גרגורי הלמס. ג'יליאן הול רבה מאחורי הקלעים עם מלינה. לא ראיתי את המסך אז אני לא בטוח מה בדיוק קרה שם... לשלי הגיע לזירה והקהל ממש הריע לו. קרב קצר מול הנרי במסגרת מלך הזירה וניצחון של לשלי בספירה לעשר. אחרי הקרב הנרי תקף את לשלי. בוקר טי בא לזירה. ישבתי די רחוק מהכניסה אבל אפשר היה להרגיש שהאש כשהוא מגיע ממש ממש חמה. בוקר טי קרא לסקוט גאנר לזירה. סקוט ניסה לעלות לזירה והחליק ממנה... זה היה ממש מביך... הוא טיפס שוב ובוקר הציג את היריב שלו - פינלי. קרב חביב כשפינלי מנצח בסוף בעזרת בוקר טי. כריס בנואה הגיע להצלה. הקהל הבריטי דרך אגב משוגע על בנואה. קריסטל ראיינה את ביג קאלי בזירה. צ'אנט מדהים של טייקר היה באולם. שום דבר מעניין פה. ועכשיו, אחרי הרבה סרטונים שמראים את קורט זוכה באליפויות, הגיע המיין איבנט... ריי מיסטריו נגד קורט אנגל. ציפיתי לשריקות בוז אדירות לריי ועידוד לקורט אבל הקהל די הפתיע אותי. זה היה מחולק 60-40 לטובת ריי דווקא. הרבה קריאות 619 ולאטס גו ריי ריי מול לאטס גו אנגל. הקרב עצמו היה קרב אדיר! אין לי מושג אחרי זה יראה בטלוויזיה אבל באולם האווירה הייתה מדהימה והקהל לא הפסיק לצעוק כל הזמן! קורט וריי הם אתלטים מדהימים. בסוף הקרב ריי עשה 619 לקורט, קפץ על החבל אבל אנגל תפס לו את הרגל לאנקל לוק!! הקהל השתולל ואז הגיע מארק הנרי להרוס את הסוף של הקרב. קורט ניצח בפסילה. הנרי שם את קורט על שולחן (לא של השדרים, שולחן מתפרק מתחת לזירה) וקפץ עליו מהזירה. אין לי מושג אם קורט נפצע באמת או לא אבל זה נראה מפחיד. השופטים עשו סימן של איקס , אותו סימן שעשו כשריק פלייר נפצע ברסלמניה בקרב סולם. קורט לבסוף עזב את האולם כשהוא מחזיק את הבטן והקהל עודד אותו בטירוף. ריי עזב אחריו עם החגורה ותמונה שאחד המעריצים בקהל הביא לו. טוני צ'ימל הודה לנו שהגענו והתוכנית נגמרה. בגדול, סמאקדאון הייתה בנויה יותר טוב לפי דעתי בלי הפסקות ארוכות מדי (שדי מרגיזות לפעמים) והתוכנית זרמה הרבה יותר טוב. הקהל הבריטי הוא קהל מדהים שלא הפסיק לעודד כל ההופעה, אפילו בהפסקות הם לא הפסיקו לצעוק "Wooooooo" או סתם איזה סינה סאקס (כן, גם בהקלטות של סמאקדאון!). האווירה באולם פשוט מדהימה. עכשיו נשאר רק לחכות להופעה בארץ!

Dr NFO

New member
אני לא קורא את זה כנס שנייה אחי...

אני אל קורא כי אני מחכה לצפייה ביו םשישי רק תגיד לי איך היה בכללי בלי ספוילרים בבקשה אחי

S i n n e r

New member
בכיף!

הייתה חוויה מדהימה! התוכנית זרמה יותר טוב מראו שנעצרה יותר מדי פעמים (לפעמים בשביל מחויבויות כמו הקיס קאם ומשחק הטריוויה של טוד גרישהאם ולפעמים סתם בלי סיבה) וזה פשוט כיף להיות בקהל שלא מפסיק לעודד. האמת שגם לא ציפיתי להיות בסמאקדאון כי חשבתי שהאולם מלא אז אתה יכול לנחש איזה צעקה יצאה לי כשגיליתי שנותרו כרטיסים בקופה :)

Brockster

New member
שמח שנהנת! ../images/Emo24.gif

תודה רבה על הדיווח, זה באמת הרבה יותר מעניין לקריאה כאשר היית שם בעצמך!
את הדיווח שלך לסמאק אני אשיר ליום שישי

Benn Is Kane

New member
מי כתב את הלחן?

שמח שנהנת, ללא ספק חוויה ע-נ-ק-י-ת. תודה על הדיווח

Brockster

New member
אני מאשים

את המקלדת הוירטואלית... אהה.. ואת בוטום שהוא כזה שקסי... עילג אני

למעלה