שרשור RAW ה24/04/06

Katzomoto

New member
../images/Emo104.gif אין אחד שמקנא בך כמוני כרגע

ראבאק!!, זה לא הוגן שכל שבוע מגיע איזה חבר פורום שבדיוק חזר מחו"ל ומספר לנו על החוויות הנהדרות שלו ברו/סמאקדאון, בזמן שאני תקוע כאן בארץ וסופר את הימים להופעה בארץ...

batista 2002

New member
לא יכולת לכתוב את זה בתוכן?

כותרת כמו שלך זה דעה ואסור לכתוב דעות בכותרת..נכון שהדעה שלך היא לא דעה על רו אבל בכללי הודעתך הייתה למישהו שחזר משם אז זה אותו דבר..אז להבא בלי דעות בכותרת

Benn Is Kane

New member
על מה אתה מדבר?

שום דיעות בכותרת. הוא הגיב בקשר לחזרה שלו מאנגליה, לא בקשר לאירועים עצמם.

batista 2002

New member
הוא הגיב לו על החזרה מאנגליה

שהוא הלך לראות שם רו וס"ד וזה דעות..

Benn Is Kane

New member
שהוא מקנא בו שהוא היה שם?

כל אחד היה מקנא ממישהו שהיה נוכח בתוכנית WWE. אלו לא דיעות בכותרת, זו קטנוניות שלך.

batista 2002

New member
זה לא קטנוניות שלי!!!!!

זה לא הוגן שכל שבוע מגיע איזה חבר פורום שבדיוק חזר מחו"ל ומספר לנו על החוויות הנהדרות שלו ברו/סמאקדאון הוא לא קינא שהוא היה ברו הוא קינא בחוויות שלו מרו..

hirshfe

New member
ואתה נסחף

הוא אמר שהא היה רוצה להיות בהופעה במקומו וואו זה ספווילר בוא אני יהרוס לך בבקלא סדר הכנסיות של המתאבקים יהיה טריפס אדג' ואז סינה ספוילר אל תסחף

batista 2002

New member
בתכלס גם ראיתי את רו והכל

אז הוא לא הרס לי.. ותאמין לי שאם אני יכתוב יום אחרי באקלאש שטריפל אייץ' בא עם חולצה חדשה ושוב פעם לא קולטים פה! הוא לא אמר שהוא רצה להיות במקומו סתם כי אין לו מה לעשות בבית..הוא אמר שהוא רוצה להיות במקומו בגלל החוויות שלו! אוףףףף

1000omri1000

New member
ואם החוויות שלו הם

פגישה עם 3 כוסיות ואורגיה עם שלושתן? אם אתה לא יודע מה החוויות זה לא הורס לך כלום- אם אתה יודע מה החוויות סימן שאתה יודע ספויילרים וזה לא משנה לך. ותאמין לי, כל אחד מקנא בדבר כזה, גם אם הקרבות היו זבל והיינו רואים במשך תוכנית שלמה את התחת של וינס על המסך, עדיין כולנו (טוב במקרה הזה לפחות רובנו) היינו מקנאים...

batista 2002

New member
למה אתם מחפשים דברים?

למה כל אחד מחפה על השטויות האלה? אין לי מושג מאיפה הבאת את האורגיה?! מאיפה לעזאזל אתם מביאים את הדבר הזה?! איך הגענו לכאן? ראבאק!! הוא דיבר על רוו אז די כבר להעלים עין! אוף איזה שטויות..

1000omri1000

New member
אבל הוא רשם חוויות

זתומרת לא רק דברים שקרו בראו עצמו, אלא בכלל מה שקרה לו שם. אולי מקנאים בו לא בכלל הראו אלא בגלל מה שקרה לו שם?

TripleHHH06

New member
היה רו אחד הטובים לדעתי

הסגמנטים היו בסדר רק קטע אחד לא אהבתי וזה אומאגה!

Brockster

New member
אתה חייב להתחיל לשים לב

לדעות בכותרת. אמנם זה נכון שדעות חיוביות הורסות פחות מדעות שליליות, אבל חוק זה חוק ואתה לא יכול לכתוב בכותרת "היה רו אחד הטובים לדעתי". קח לתשומת לבך.

Legend Killer1

New member
דעות../images/Emo58.gif

RAW כזה מסריח!!!!!! מגעיל בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק הפיוד של מיקי וטריש עשה את ההבדל..! RAW לא שווה צפייה!

Sid

New member
חייב להגיב

לך וכל הנגעלים שמדי פעם רושמים דעות על ראו, אתם כל כך סובלים ומרגישים גועל וסלידה מהתוכנית אז אני אומר למה בכוח לעזאזל, למה?!?!?@? אגב את המשפט הזה שאמרת אני יכול להגיד על משהו שאני נמנע מלראות כמו תוכניות ריאליטי בערוץ 2 שבמקרה התיישבתי ליד אמא שלי בסלון לשוחח ובמקרה ראיתי את הזוועה, ולא על תוכנית שמכילה את הדבר שאתה הכי אוהב וזה היאבקות...

Legend Killer1

New member
חייב להגיב לתגובה

זכותי לחשוב ככה.. אני כבר ממזמן חושב ש-RAW נהייתה תוכנית גרועה.. רבים יגידו שבימים אלה SD הרבה יותר מהנה לצפייה מאשר RAW.. RAW נחשבת לתוכנית הדגל של ה-WWE ובתור אוהד מאז היותי ילד, כואב לי לראות את RAW ככה! אין ספק שטריש ומיקי זה הפיוד הכי מדובר שם.. יותר מהמיין איבנט לבאקלאש(ואני לא מגזים) אני אוהב האבקות.. זו בעיה שלך אם אתה לא מקבל את דבריי... כאן זה פורום וכל אחד יביע דעתו, בין אם היא מקובלת עליך ובין אם היא לא!

...

לא כל אחד שמבקר את רו הוא אחד שסתם צופה כי הוא רגיל לWWE. הביקורת היא תמיד צד אחד, וזה עניין שרואים את מה שרע ואומרים שזה רע. אבל עלתה לך האפשרות שכן יש אופטימיות מאחורי הכל, שכן היו דברים טובים בחברה ותמיד מצפים לדבר טוב אחר? העיקר, כמו השני, להתחיל לקבוע דברים מטופשים.

בןמעצבן

New member
מכתב

מחזק את מי שהגיב לך.. אגב לא טוב לך - אתה כל כך סובל - כל כך מגעיל אותך !!! אל תצפה - כי משום מה כל ראו אתה נותן את אותם התגובות... (אתה גם סובל וגם מבזבז זמן על הצפייה) אגב - יש תופעה כזאת של גולשים אשר כל הזמנים אומרים ראו מסריח, ראו מסריח, הפיוד של מיקי וטריש גאוני רק כדי להיות "מקובלים" פה. צאו מזה.

למעלה