דעות ראו איז ../images/Emo58.gif
טריפל פאקינג אייץ'!!! אומג, התוכנית הזו הייתה כולה בשליטתו של אייץ' שפשוט הוכיח שהוא באמת ראוי לתואר 'מלך המלכים'! כ"כ הרבה ירידות מוצלחות, תגובות מהקהל ובכלל אובר מטורף לא נראה הרבה זמן על מסכינו. אייץ' ללא ספק עשה לי את התוכנית הזו, שהייתה מצויינת גם ככה
*סגמנט הפתיחה... אייץ' מגיע לזירה לוויכוח מילולי עם אדג'... השיר הכ"כ ענק הזה של מוטורהד שפשוט תפור עליו, הכל מושלם... הוא בא, שותה מהבקבוק, ואני תוהה לעצמי, איך הוא יעשה את היריקה של המים כשזה בכלל לא הישר של דה גיים? הוא עולה לזירה ו... בולע את המים!
קרע אותי מצחוק
*בכלל, בסגמנט הפתיחה הזה, כמו גם בסגמנט עם ליטה מאוחר יותר, אייץ' פשוט נראה והתנהג כחביב הקהל, וקיבל פופים אדירים מהקהל! הירידות על הכושר של אדג' ב(THE PREMATURE SUPERSTAR
) פשוט היו תפורות על הדמות שלו מ-DX, וזה, בתוספת לכך שהוא אמר שהוא מנסה להיות חביב על וינס רק כי זה עובד לטובתו, ושהוא לא היה חושש לדפוק לוינס את הסלדג'האמר בראש בשביל התואר, כמו גם העובדה ששוב הוא עשה את הסימון של סאק איט לכיוון סינה, גורמים לי ליותר ויותר עניין בראו מתוכנית לתוכנית! הלוואי שלבסוף אני לא אתבדה ושבאמת יקחו את זה לאנשהו... *קריאות ה-"FUCK YOU CENA"! חזרו, בעיקר בגלל הקהל האנגלי הנהדר, וביחד עם העידוד המטורף לאייץ', אני חייב להודות שכמו במניה, הקהל פשוט תרם המון להנאה שלי מהתוכנית. מצדי שיעשו תוכניות רק באיסט קוסט ובאנגליה כל הזמן. קהל סמארקי זה כ"כ שונה מקהל שמריע למי שאומרים לו כמו קופים... כל הכבוד לקהל באנגליה!
*הקרב שלשות היה פשוט מצויין, ונהנתי מכל רגע שלו!
אתה לוקח 6 בחורים צעירים ומוכשרים (אוקי, פחות RVD בצעירים ומאסטרס במוכשרים) ושם אותם בקרב אחד בעל קצב מהיר, מלא פינישרים וספוטים מעל לחבלים, ואתה מקבל קרב שפשוט עושה לך את היום וממש מכניס אותך לאווירה! כל הכבוד לבוקרים! צ'ארלי האאס נראה פשוט אדיר וגרם לי פשוט לחייך עם הג'רמן הענק שלו שבא משום מקום. קרליטו שיחק את הדמות שלו בצורה מעולה וקיבל תגובות מאוד חיוביות מהקהל. שלטון היה גדול כהרגלו, ואפילו RVD הצליח לנחות רק על חצי מהפנים של שלטון בפרוג ספלאש, אז לכולם מגיע ח"ח ענק על הקרב הזה!
*שמתם לב שבכל פעם לפני שלשואו יש קרב PPV מישהו "פוצע" אותו? פעם זה הצלעות, פעם היד, פעם העין... יאללה, אפשר לנצח את ההר אדם הזה גם בלי "הנדיקאפ", אז שירדו מהקטע המעפן הזה. אהבתי את החיוך המטורף של קיין ממש לפני שהוא תקף את שואו, ובכלל מאוד אהבתי את הפרומו החדש לסרט!
מאי 19! הנה, אמרתי את זה!
*אני אבוא ואגיד את זה למרות שאני אקבל בוזים צורמים- מדי פעם, תחרות ביקני שכזו או אחרת דווקא כן במקום! מאוד נהנתי לראות את טורי וויקי, למרות שההחלטה לתת את הניצחון לקנדיס הייתה די מעפנה. יאללה, היא קיבלה את ה-15 דקות תהילה שלה, עכשיו תפטרו אותה כי היא מיותרת
מקווה שהחזרה של ביג ויס לא אומרת כלום, כי באמת שאין לו מקום בתוכניות של היום
*שיין נגד מייקלס היה די סתמי, עם שום דבר שעוד לא ראינו מהשניים האלה בעבר, אבל לפחות האלבו דרופ של שיין מהטרנבאקל על שולחן השדרים היה שווה את הצפייה! בינתיים זה נראה טוב, כאשר ידם של המקמהונים על העליונה לפני הארוע, בדיוק לפי התוכנית שלי של איחוד DX בבאקלאש.... *בדיוק חשבתי לעצמי שבאקלאש נראה כמו אירוע ממש חביב עם פוטנציאל לאירוע טוב מאוד, ואז באים ודופקים לנו שם את אומאגה נגד פלייר... לא רוצה לראות אף אחד מהם על מסך "הטלוויזיה" שלי בכלל, אז בטח שלא ב-PPV. נקווה שזה יהיה קרב קצר שלא יהרוס את האירוע
*המיין איבנט היה מאוד חביב בעיקר בגלל האווירה של הקהל שגרמו לסינה להרגיש כמו גוש הצואה חסרת הכשרון שהוא באמת. אגב, נורא קל להבדיל בין הבוז שהקהל צועק לאדג' לבין אלו שהוא מפנה לסינה... שרק ימשיך כך!
אפשר לומר שאדג' יצא עם ידו על העליונה, אבל גם זה ממש לא מוגדר כמו בדר"כ, אז התוצאה של הקרב בבאקלאש ממש מעניינת ולא צפוייה, לפחות בשבילי
סה"כ ראו נהדרת שבהחלט שווה צפייה!