שרשור OFF

HeavenDusk

New member
בוקר טוב וחמים אנשים ../images/Emo27.gif

מקווה שהיה לכם לילה חמים ונעים (וסוער). אני מקווה להתחיל במסורת חדשה "הקישור היומי", קישור אחד ביום -מעניין ושונה. כמובן-שמי שרוצה להצטרף למסורת -יבורך! [ויקבל שקל] אז קישור היום שלנו הוא: אתר יפה של אמנות שונה.

בוקר טוב כפרהההההה :)))))

(כבר צהריים
) אמממ... אני רוצה לאפות עוגה אבל אבא לא עונה לי אז אין לי מצרכים
אני עושה טריקולד מישהו מכיר
|עוגהעוגהעוגה|

פיה שלו

New member
אני!!

זה יאמי.. פעם שנאתי מתוק אבל אז החבר הלשעבר ה"שמן" שלי הכריח אותי להתרגל למנהג אכילת מתוקים ומאז הם רודפים אותי אעאעאאעאעאעאע מיאו.

פיה שלו

New member
ערב טוב אנשים:)

אגב שי כפרה שלללללי [שונאת תמילה הזאת] אתה תמיד מוזמן לבוא לאסוף אותי מהעבודה ואז אממ.. אפרש אותך,נו אוף לך:)

אחר צהריים טובים../images/Emo87.gif

המתכונת שלי הלכהטוב מאוד
- ציונים אחלה

tulchi

New member
../images/Emo13.gif שלום../images/Emo70.gif עזרה בבקשה

צהריים טובים, אני רוצה להתנצל מראש אם תוכן ההודעה עלול לפגוע במישהו. במסגרת כתיבת עבודה סמינריונית העוסקת בגבולות חופש הביטוי אני זקוקה למס' אתרי אינטרנט העוסקים בשנאת הומוסקסואלים. אני מבקשת את עזרתכם באיתור אתרים שכאלה. ידוע לי על godhatesfags.com אני זקוקה לאתרים פעילים ולא אתרים שירדו מהרשת. אם ידוע למישהו על אתר שכזה שהורד מהרשת כתוצאה מהליך משפטי נגד האתר אשמח לקבל רפרנסים לגבי ההליך ותוכן האתר (כתבות, מאמרים וכד'). תודה מראש ויום טוב, טלי.

picaresque

New member
נסי את "עצת נפש"

חפשי בגוגל את הביטוי. ולא כל-כך קשה לראות שם את השנאה

picaresque

New member
חנויות גאווה ../images/Emo100.gif

היי, אני מחפש חנות בה אפשר לרכוש סיכות מגנטיות של דגל הגאווה (כזו שמוכרים במצעדים שמנצנצת עם נורות קטנות) וחגורה בצבעי גאווה. מישהי מכירה?

זכוכיות

New member
חגורה אני יכולה להביא לך...

ידיד שלי הביא לי אחת מדהימה מלונדון שנשארה נטולת שימוש. אין לי בעיה לשלוח לך אותה אם תשאיר את הכתובת שלך במסרים

למעלה