בבקשה כולם את כל ההודעות שלא קשורות לסוסים לשרשר לפה. כל מאיפה אתה? מי אתה? למה אתה? וכדומה לשרשר לפה. יש לי גם ככה הרבה עבודה תעשו לי טובה ואל תגרמו לי לעוד עבודה. טאז, השד והשירשור
שלום אנחנו מעוניינת לפתוח פורום אנחנו רוצות ששמו של הפורום יהיה אין ואווט הפרום יעסוק באיך להיות מקובלים מה הפריטי לבוש שחובה בארון קטלוגים חדשים רכילויות על כוכבים אופנה(דוגמנים,דוגמניות,מעצבים ועוד..) אביזרים אופנתיים איך להתלבש כמו מפורסמים נעליים שהולכות חזק בגדים חובתיים ואביזרים אין לגמריי בבקשה אם את/ה מעוניינ/ת שיהיה פרום כזה בקהילת הפורמים של תפוז הכנסי ל-פרום תפוז משוב בקישורית הזו: בבקשה בבקשה תצביעו שיהיה פרום כזה והביעו את דעתכם אוהבת חגית פרס ולי1000
אני יודעת מי את.. כאילו לא ממש... אבל גם אני רוכבת ביום שישי ושמעתי את ורד אומרת לך רוני תדרבני את צ´רלי... אם אני לא טועה רכבת על צ´ארלי.. בכל אופן את רוכבת בערך או ב-5 או ב-6.. ואני רוכבת משעה 5 עד 6... אם ראית אולי את השעור שלי.. רכבתי על בוס במנ´ז הכי רחוק... בכל מקרה תני תגובה..
גם אני רכבתי היוום!!!!!!!! רכבתי בשמונה.. וגם בשבע עשיתי שעור פרטי... אבל השעור בשמונה היה הכי פצצה שיייש!!!!!!!!!!!!!!!! רכבתי על טוליפ במשונה וזו הקבוצה הכי מתקדמת שיש בחווה!! וקפצתי איתו אוקסר של מטר וחמישה!!! הוא פשוט היה תותח!!!!!!!!!!! מתי רכבת היום??? וורד מדריכה ממש חמודה.. ולדעתי היא מדריכה בסדר גמור...
גם אני רכבתי היוום!!!!!!!! רכבתי בשמונה.. וגם בשבע עשיתי שעור פרטי... אבל השעור בשמונה היה הכי פצצה שיייש!!!!!!!!!!!!!!!! רכבתי על טוליפ במשונה וזו הקבוצה הכי מתקדמת שיש בחווה!! וקפצתי איתו אוקסר של מטר וחמישה!!! הוא פשוט היה תותח!!!!!!!!!!! מתי רכבת היום??? וורד מדריכה ממש חמודה.. ולדעתי היא מדריכה בסדר גמור...
ואני רוכבת בימי שיש בשעה 5 וחצי אבל בשישי הקרוב אני ארכב ב10 וחצי כי אני גם רוצה לרכב על הבוקר בישביל להתעורר על סוס ולא בתוך הסנדויץ´ וגם זה יהיה השיעור האחרון שלי לפני שאני אכנס לקבוצה אבל חבל שצ´ארלי לא יכול להיות בקבוצה אבל אני אבקר אותו מדי פעם אולי נוכל להיפגש בחווה תודיעי לי אם את יכולה לבוא ביום שישי ואני אגיד לך באיזה בגדים אני אבוא ואת תגידי לי וגם ניבחר מקום להיפגש בו אגב קוראים לי רוני וכך נוכל להיפגש לפני המפגש פורום (שאני לא אוכל להגיע אליו