שרשור OFF חדש

angel457

New member
בכול מקרה את תרכבי בעשר וחצי..

בגלל שמקדימים את השעורים... אני ארכב ב11... אם תרצי תשארי ותראי את השעור שלי.. את תהני.. סתם.. בכל מקרה אני אבוא מוקדם יותר.. ואני אראה אותך רוכבת.. אבל זה טוב שאת עוברת לקבוצה.. כי את תתחילי לרכב על סוסים אחרים.. וזה יעזור לך מאוד ברכיבה.. אני רוכבת בקבוצה עם המדריך שקוראים לו ליאון.. תודיעי לי מתי את באה...

angel457

New member
בכול מקרה את תרכבי בעשר וחצי..

בגלל שמקדימים את השעורים... אני ארכב ב11... אם תרצי תשארי ותראי את השעור שלי.. את תהני.. סתם.. בכל מקרה אני אבוא מוקדם יותר.. ואני אראה אותך רוכבת.. אבל זה טוב שאת עוברת לקבוצה.. כי את תתחילי לרכב על סוסים אחרים.. וזה יעזור לך מאוד ברכיבה.. אני רוכבת בקבוצה עם המדריך שקוראים לו ליאון.. תודיעי לי מתי את באה...

יופי אני באה ב....

עשר או עשר ורבע והשיעור שלי יהיה עד אחת עשרה וחצי כי זה שיעור כפול בגלל שאני הפסדתי כמה שיעורים טוב תאמרי לי במה תגיעי אני בינתיים אלך לחפש חולצה

angel457

New member
אני אבוא במכנס רכיבה שחור..

ואת תראי אותי בטח במגרש שיהייה לידך.. כי שם אנחנו בדר"כ רוכבים... ותסתכלי ברשימה אצל ליאון דרור מלמן.. ותראי על איזה סוס אני רוכבת.. ופשוט תראי אותי שאני אהייה בשעור לידך... ואני אבוא עם חולצה ירוקה...סגולה

מ י כ י

New member
באמת לא קשור!

אני מחפשת איזשהו קטע על פרידות איזה סיפור קטן עם מוסר השכל נוטה לפלצנות... למי שיש משהו אני אשמח לקבל!

M ar y K at e

New member
א. פיצי זה השם ../images/Emo15.gif

2. הנה אני
!
הכי מכוערת בפורום זה בטוח

M ar y K at e

New member
עוד אחת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

למי יש מלמת אינטרטנט
לפתוח בגדול(או שלא
)