שרשור
ה-

היה חביב.

-שעתיים שיחות על "איך שרדתם את המלחמה? מה עשיתם בחופש? אורעד, עברי ויניב חזרו?"
-מערכת לא מפתיעה במיוחד. אבל אבל אבל. פעמיים בשבוע שעות אפס!!!1111 איפה ההתחשבות, איפה? -טקס, נאומים, שביעיסטים שעושים שטויות ומוחאים כפיים באמצע דקת דומייה לזכר הרוגי המלחמה. ח-כמים. -"מה אתה מדבר איתה? היא שמיניסטית!!!"
-ויומולדת לחברה הכי טובה שלי, מה שגרם לה להיות מאוד מאושרת, אז גם אני הייתי.
-וקשת ורודה אחת ויחידה.

YqUeen

New member
היה נחמד:]

שמו אותנו במבנה של התיכון, כלומר- שני מבנים, אחד- ז', ח' וי', ואנחנו ב- ט', י"א וי"ב. איפה ההיגיון?! אז עזבו את זה שעכשיו כולם שונאים אותנו, ושהשישיסטים עושים לנו הפגנות במסדרונות [זה דווקא די משעשע
], ושעשו לנו טקס ממש טיפשי ומתיש ביחד עם שכבת י', ושלמנהלת החדשה יש ר' מתגלגלת [שוב, משעשע למדי
], והביאו מרקידן כזה לטקס הראשי- מרקידן שלא יודע לשיר, בטח שלא לרקוד, והכי נורא- הוא לא יודע מתי להפסיק לשיר!!, ודיברו איתנו בכל רגע נתון על המלחמה, ולא הקדישו מספיק זמן לשלושת הנופלים מהישובים שהם בוגרי בית הספר, וכנ"ל על המורה בבית הספר שנפטר לפני כמה ימים, ודפקו אותי עם חרא מורות, ויש לנו 34 שעות בשבוע, ויש לי 4 שעות אפס!!, ויש לי רק פעם אחת שאני מסיימת בה ב-12
, וטעו בשיבוץ שלי להקבצות במתמטיקה, והשאירו אותנו עם המורה המטומטמת לתנ"ך שהייתה לנו שנה שעברה [ההמצאה הכי משעשעת של בית הספר הזה
], ועזבו את זה שהפכו אותנו לבית ספר שש שנתי, ושכחו מהעניין של התלבושת הבית ספרית שמעכשיו מחייבים אותנו לבוא איתה כל יום... פגשתי היום שוב את כולם, ומחר יש לי גם ספרות וגם לשון, וכתה ט' זה די סטלה, ואני מרגישה שהולך להיות לי ממש ממש נחמד!:] אני מקווה שבאמת יהיה ככה. בהצלחה לכולם!

היה נחמד

- המורה החדשה קצת מלחיצה אבל שיהיה - יש לנו גם מנהלת חדשה והיא כל כך חסרת נוכחות אף אחד לא מתיחס אליה - זאת השנה האחרונה אז השתדלתי להנות מהיום הראשון כמה שיותר בכל אופן זאת הפעם האחרונה שאני יעמוד בטקס של תחילת השנה אני מאמינה שאני יתגעגע

driffted girl

New member
היה ככה ../images/Emo26.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כמה מוזר זה. לא הלכתי לביצפר. ככה זה כשאתה כבר בוגר, שכבר סיימת. שלא לדבר על תעודת בגרות עיונית מלאה עם ציונים סבבה. הייתי מוכנה ברצון לחזור לרגע הזה, לכניסה הזאת בפעם הראשונה כשלמעשה היא גם האחרונה לכותלי בית הספר. לראות את כולם, לשאול איך היה, להרגיש את הגדלות [ולא של שיגעון], על הפנים. >_< רגע לפני היום השני של השמינסטים אני רוצה לאחל לכם כמה דברים; תהנו מהשנה הזאת, לא כי היא אחרונה, לא כי היא מסמלת סוף, אלא דווקא משום שהיא מסמלת התחלה. התחלה של בגרות, התחלת ה"חיים" האמיתיים. תהנו מכל רגע מהשנה הזאת, מההברזות, מההפסקות, מטבלות הייאוש עד לסיומו של השיעור, ואפילו מהמורים עם העיניים בגב
. תשתדלו לכייף, תמשיכו לצחוק, תאהבו, תתפרעו, ואפילו תדלגו על שיעורי בית
. והכי חשוב- |הדג|ת-ל-מ-ד-ו
...תשקיעו עכשיו, כדי שתהיו אסירי
אח"כ. אין דרך מספקת יותר, מאשר לסיים 'מערכת יחסים' שארכה 12 שנים, מאשר עם תעודה שמוכיחה זאת
ושיהיה לכם מלא
מלא

../images/Emo140.gif תודה חמודה!

ממש העלית לי חיוך. ותתנחמי- אני כל כך מחכה לנק' שבה את נמצאת.. אפשר להתחלף!

sharwan

New member
למרות שהיום כבר היום ה-2 ../images/Emo9.gif

כשהגעתי לביצפר וראיתי את כל האנשים האלו נזכרתי כמה אני שונאת את המקום הזה
סתם סתם. ועכשיו באמת:
הכל היה טוב חוץ מהמבחן בפסיכולוגיה! חרשתי על המבחן שבוע מהחופש שלי, באתי בחופש הגדול לעשות אותו! יצאתי בהרגשה מה זה מעולה.. וכמה הבת זונע הביאה לי?! 51!!! סתם! פשוט סתם!!!!! היא הורידה לי על שטויות כי בא לה. מגיע לי בכלל יותר מ-80!! וגם אם לא... 51?!?! היא לא יכלה להביא לי 55 כדי שאני אעבור?! אוף איתה. אני שונאת את זה.
אבל חוץ מזה היה לי סבבה... (עד כמה שיכול להיות סבבה בביצפר
) והיום (היום השני ללימודים): ישבתי לבד באנגלית כי אין לי חברים וגם- היה לנו שיעור ראשון במתמטיקה היום והמורה העיפה אותי מהכיתה.. חחח מניאקית. עד כאן דברי חוכמה. נקודה.

המ...

השבוע שלי ככההההההההההההההההה עמוס כמעט כל יום אני לומדת עד הלילה ולא רואה אפילו את עצמי... הכי מצחיק שביום השני בוטל שיעור וביום השלישי בוטל שיעור... עכשיו ביום השני הלכתי לכיתה אחרת להביא משהו למורה להסטוריה ופתאום אני רואה את זו שהייתה איתי בחדר במגורים בצבא ועד שהגענו לזה שאנחנו מכירות משם... אלוהים ישמור חחח וזהו אני בכלל לא מעודכנת מאז שהתחלתי ללמוד בכלום!!!

למעלה