שרשור
ה-

מוחטה1

New member
לא,

אני י"א, ואני חייבת לציין שניפחו את העניין. אבל שכחו לציין שמרחו חרא על הדלת של המנהל

NoAmOoOsH

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

העיתונאים האלה, כל דבר הם מנפחים, גם אצלינו בבצפר כבר קרו דברים

crazystav

New member
אללי :|

מה עובר על היבניקים שלכם?! יבניקים צריכים להיות מושלמים כאלה
ולהוות דוגמא טובה

אנחנו בסדר גמור, כאמור הכתבה נופחה

ומרבית המעשים לא נעשו. וברור שאנחנו מושי מושלמיםD: (יבניקית \- הראל מחזור י"א
)

סליחה?על סמך מה את טוענת את זה?

בתור אחת שהייתה שם? למיטב ידיעתי העניין נמצא בבדיקה ועדיין מוגדר כשמועה. אם ובמידה הוא יתברר כנכון, לא משנה מי עשה את זה, אם הוא מהשכבה או אחד מהאנשים שלא קשורים לבית הספר שנכנסו והתפרעו, זאת התנהגות מחפירה ומביישת. היה שמח, ואני בטוחה שגם היודניקים נהנו. ואל תביני אותי לא נכון, אני נגד הוונדליזם והבושה שנעשתה. לילה טוב:)

crazystav

New member
../images/Emo3.gif

טוב, הכללתי קצת, אל תקחי קשה. קבוצה קטנה של ילדים חסרי חיים מהשכבה שלך
סבבה?

B a 7 a K

New member
סתיוי, נועית תמימה. ../images/Emo189.gif

נועית לא מרחה שום חרא, ואנחנו אוהבים אותה.
אז חדל ריב, זה הראל הוא בי"ס טוב.

מעיייין

New member
אח שלי גם לומד שם...

והוא סיפר לי שמרחו חרא על הדלת של המנהל או משהו.....

dabnir15

New member
היה פשוט נחמד111!!!

נהנתי מהטקס:] היה כיף לחוש גדול ושכולם מסתכלים עליך בתור שמיניסט (ל-פ-ר-צ-ו-ף). המערכת סבירה -31 שעות:p ו- מחרררר מתחילים ללמוד:[ בהצלחה לכולם..

ranch22

New member
בהחלט נחמד

זה בהחלט נחמד שכולם מסתכלים עליך ביראה שאתה שמיניסט,במיוחד הצוציקים האלה. על היום הראשון תלינו שלט בכניסה "אנחנו ננצח" של השמינית[מה לעשות?טראומות של אחרי המלחמה] ואח"כ כולם נאמו על זה שניקח על עצמנו פרוייקט כדי שיזכרו אותנו לדורות וננציח את המחזור שלנו ואנחנו עשינו להם בינתיים ביה"ס עם מוראל. המערכת ככה-ככה,הרבה מתמטיקה ומחשבים ואנגלית אבל יש גם אופטימיות כי אנחנו מסיימים עם הכל בחורף ויש מלא מלא טיולים רק בשבילנו!:] השמינית עולה! בקיצור-"בשנה הבאה נשב על המרפסת ואתם תעשו בגרויות"

maymayush

New member
לא כיף.

לא ממש שינה להם שזה היום הראשון שלנו בתיכון החדש, הם כבר התחילו ללמד, ואפילו נתנו לנו שיעורים. אין לי כוח לבית ספר... רוצה לחזור לחופש!

למעלה