גם לי יש ../images/Emo58.gif
כרגע ראיתי את פרק 37,הוא חתיכת פרק!אז הנה הספוילר,למרות שאני לא כזה טוב בכתיבה..... אז ככה,מגנה גארורומון וגריימון קיסרי שוב באים ונותנים פייט טוב לצ´רובימון,אחרי כמה זמן מגנה גארורומון וגריימון קיסרי חושבים שהם חיסלו אותו(צ´רובימון).כל הגוף שלו נעלם עד לחזה,ואז כמו ג´לי כזה הוא מתחיל לחזור לצורה הקודמת שלו,גריימון קיסרי ומגנה גארורומון,מופתעים אך לא מוותרים.מגנה גארורומון טס לעבר צ´רובימון וחוטף ממנו חתיכת נזק,השיריון שלו נסדק והוא מותש,נופל לעבר האדמה.גריימון קיסרי יוצא כרגע לעבר צ´רובימון,ומגיע עד אליו,ותוקע את החרב שלו(שהיא אגב חתיכת חרב)בראש של צ´רובימון,בדיוק בנקודה סגולה מהבהבת.זהו,צ´רובימון הובס,כל הדיג´יקוד שלו נשפך מתוך הנקודה ההיא והוא אט אט הופך לצורתו המקורית.גריימון קיסרי סורק את הדיג´יקוד שלו ואז צ´רובימון הרע מופיע בתוך הדיג´יכלי של טאקויה.צ´ורבימון הטוב נעטף בדיג´יקוד ומתחיל לעלות למעלה,לשמיים,ואז המסך מתרחק מהדמויות ופתאום רואים את כל העולם הדיגיטלי.צ´רובימון הטוב מופיע סביבו0אם אני זוכר טוב)ואז במהירות המצלמה נכנסת לתוך העולם הדיגיטלי שם לוסמון בכבודו ובעצמו מופיע ומדבר אל צ´רובימון.ואז שתי דיג´ימונים(שנראים רק בצל)מופיעים.נגמר הפרק.מי שרוצה לדעת איך נראים הלוחמים אז שיקרא(אני כבר ראיתי אותם).האחד הוא סגול עם ראש כמו של ג´סטימון,והשני הוא כמו אביר עם שיריון לבן ויש לו קרניים.זה הכל,ספוילר די גדול לא?