שרשור

burhtk1

New member
ספויילר קטנטן ^-^

בפרק 36 צ´רובימון עוזב את המאבק לזמן קצר ואת הלחימה ממשיך דווימון קרח ובפרק 37-38 צ´רובימון מובס לגמרי ^-^ אגב...ביפן כבר הראו את קאייזר גריימון ואת מגנה גרורומון אז הנה תמונה של אייס דווימון

טיקיי

New member
תלמדי לשרשר

אם את לא יודעת מה זה אז זה אומר להגיב להודעות אחרות ולא לפתוח הודעות חדשות בשביל תמונה או בשביל סתם מילים אם את רוצה לשים תמונות תשימי אותן כתגובה להודעה אחרת ואל תפתחי הרבה הודעות חדשות וזה בגלל שבעמוד יכולות להיות רק 20 (אם אני לא טועה או 15) הודעות ראשיות כלומר הודעות חדשות שהן לא תגובות וכל פעם שאת פותחת הודעה חדשה אז הודעה אחרת "נדחפת" לעמוד אחר ולא מסתכלים בה יותר וחבל כי לפעמים היא חשובה בגלל זה עדיף לשרשר כדי שישמרו יותר הודעות ולפתוח הודעה חדשה בשביל דברים חשובים אם תפתחי הודעה חדשה כמו זאת שהיא חשובה אבל עדיין אפשר לשרשר אותה ליסטה תשרשר אותה וחבל שהיא תעבוד קשה כדי לשרשר הודעות שלך כשאת יכולה לעשות את זה בעצמך אז אם לא ידעת מה זה לשרשר לא נורא עכשיו את יודעת (כן ממש... עם הסברים כמו שלי...
) ועדיף שמעכשיו תתחילי לשרשר כלומר להגיב להודעות קיימות במקום להציף בהודעות חדשות מקווה שהבנת משהו אני לא טוב כל כך בלהסביר...

טיקיי

New member
לא יכולת לשרשר את זה

להודעה השניה שפתחת? זה באמת חשוב שזה יהיה בהודעה נפרדת? כמה פעמים צריך לומר לך תשרשרי! אומרים לך כל פעם ואת כל פעם פותחת עוד הודעות! את לא מבינה עברית? לדבר איתך בסינית? יפנית? ספרדית?

טיקיי

New member
ריי בקשר למסר שלך

אני בן 14 ולא היית חייבת כי זה לא שני דברים שונים זה תמונות וזה יכול להיות שבשרשור אחד ותשאלי מי שאת רוצה כולם יגידו לך שיכולת לשרשר! פורום זה קבוצות דיון וזה אומר שדנים כלומר מדברים בנושא מסוים ולא סתם שמים תמונות אז אני לא אומר לך לא לשים תמונות אבל אם את שמה יכולת לשרשר וזה לא משנה מה הנושא של התמונות ויכולת לענות לי כאן לא היית חייבת במסר

למעלה