שרשור

Digi Lista

New member
כנראה בחופש הגדול השנה הבאה.

כלומר ב1.7.2003(אם הפורום יהיה קיים נחגוג כפול-גם עונה חדשה וגם שנה לפורום
). וריי בבקשה תקראי אתמה שיובל כתב,הוא צודק להציף את הפורום זה לא דבר סימפטי במיוחד(לא לי כי אני צריכה לשרשר\למחוק,לא לחברי הפורום שמתעצבנים על דחיקת ההודעות האחרות ולא לך כי את מקבלת תגובות בנוסח "מציפנית,תפסיקי להציף,אולי דיי?לא נמאס לך?"...וכו´)

גילמון

New member
טוב, אז ככה... ../images/Emo58.gif

בפרק 36 מראים בהתחלה שוב את דיג´יגדילת ההייפר, אבל את טאקויה וקוג´י ב"מסך מפוצל" ביחד. הם מכסחים את צ´רובימון (והוא לא מושמד!).ת כולם נפגשים במין מערה. הנשמות שנתנו הנבחרים לטאקויה וקוג´י חוזרות אליהם. אבל פתאום אייסדוימון מגיע ונלחם בהם. (בשלב זה טאקויה וקוג´י כבר מזמן לא קאייזר-גריימון ומגנה גארורומון!) אייסדוימון הורס לטאקויה וקוג´י את הדיג´יכלים ומקפיא אותם! הם מנסים להפעיל אותם - אבל לשווא. שאר הנבחרים דיג´יגדלים ומשחררים את טאקויה וקוג´י, אבל אייסדוימון לוכד את טאקויה וקוג´י בתוך בועת קרח... פתאום משהו בתוך הבועה עומד לתקוף את טאקויה, אבל קוג´י דוחף את טאקויה וסופג את המכה. קוג´י באמת נפגע, ואפשר להגיד שהוא בהחלט "חטף אותה". קואיצ´י (הוא לוומון עכשיו...) מבצע דיג´יגדילת גלישה לקאייזר-לוומון. הוא כועס מאוד על אייסדוימון. גם טומוקי בתורו צ´אקמון הופך לבליזארמון. הם תוקפים את אייסדוימון, אבל קאייזר-לוומון הולך בעיקר על הבועה. הוא משחרר את טאקויה וקוג´י, ואז גם איזומי/פיירימון וג´ייפי/בליטזמון עוברים דיג´יגדילת גלישה לשוטמון ובולגמון. הם תוקפים ביחד (לא כולל טאקויה וקוג´י, חסרי הדיג´יכלים...) את אייסדוימון ומנצחים אותו. קאייזר-לוומון נותן את המכה הסופית, חוזר ל-לוומון וסורק את הדיג´יקוד של אייסדוימון. בסוף שומעים קול מוזר (בפרק הבא מגלים שזה צ´רובימון...) מי שרוצה להוריד ת´פרק שיגיד לי במסר. ד"א (לא קשור) - מה דעתכם על זה - חתימה נחמדה?

Digi Lista

New member
מצוין!../images/Emo98.gif../images/Emo8.gif

עוד כמה דברים כאלה ויהיה מעולה!מזמן לא כתבו ספוילר כול כך ארוך!כול הכבוד גילמון!!!
והחתימה אכן נחמדה

duskmon

New member
גם לי יש ../images/Emo58.gif

כרגע ראיתי את פרק 37,הוא חתיכת פרק!אז הנה הספוילר,למרות שאני לא כזה טוב בכתיבה..... אז ככה,מגנה גארורומון וגריימון קיסרי שוב באים ונותנים פייט טוב לצ´רובימון,אחרי כמה זמן מגנה גארורומון וגריימון קיסרי חושבים שהם חיסלו אותו(צ´רובימון).כל הגוף שלו נעלם עד לחזה,ואז כמו ג´לי כזה הוא מתחיל לחזור לצורה הקודמת שלו,גריימון קיסרי ומגנה גארורומון,מופתעים אך לא מוותרים.מגנה גארורומון טס לעבר צ´רובימון וחוטף ממנו חתיכת נזק,השיריון שלו נסדק והוא מותש,נופל לעבר האדמה.גריימון קיסרי יוצא כרגע לעבר צ´רובימון,ומגיע עד אליו,ותוקע את החרב שלו(שהיא אגב חתיכת חרב)בראש של צ´רובימון,בדיוק בנקודה סגולה מהבהבת.זהו,צ´רובימון הובס,כל הדיג´יקוד שלו נשפך מתוך הנקודה ההיא והוא אט אט הופך לצורתו המקורית.גריימון קיסרי סורק את הדיג´יקוד שלו ואז צ´רובימון הרע מופיע בתוך הדיג´יכלי של טאקויה.צ´ורבימון הטוב נעטף בדיג´יקוד ומתחיל לעלות למעלה,לשמיים,ואז המסך מתרחק מהדמויות ופתאום רואים את כל העולם הדיגיטלי.צ´רובימון הטוב מופיע סביבו0אם אני זוכר טוב)ואז במהירות המצלמה נכנסת לתוך העולם הדיגיטלי שם לוסמון בכבודו ובעצמו מופיע ומדבר אל צ´רובימון.ואז שתי דיג´ימונים(שנראים רק בצל)מופיעים.נגמר הפרק.מי שרוצה לדעת איך נראים הלוחמים אז שיקרא(אני כבר ראיתי אותם).האחד הוא סגול עם ראש כמו של ג´סטימון,והשני הוא כמו אביר עם שיריון לבן ויש לו קרניים.זה הכל,ספוילר די גדול לא?

Digi Lista

New member
שרשור ../images/Emo58.gif

מזמן לא היה כזה וריי התחילה(אם כי חבל שאני נאלצתי לשרשר...)עם תמונות של קואיצ´י(אח של קוג´י),אז אני פונה אל המספיילרים שלנו נוריאל ושי בבקשה למידע על מה שקרה בפרקים האחרונים,מיהו קואיצ´י(למי שלא יודע ורוצה לדעת)איזה גדילות התרחשות ובקיצור כול מה שאפשר(אני לא רוצה לעשות את זה בעצמי,אני גם ככה זומבי כרגע
)... תודה רבה!סומכת עליכם

למעלה