שרשור
ים

MoRaN SaShA

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבחיי אני לא מבינה למה אי אפשר

לעשות טלנובלה בלי שמישהו ימות?!?!? למה?!?! השמועות הרצות פה, שמישהו יפגע, נורא מבאסות חחחחחחח כאילו זה יהרוס לכל המשפחה שלו את החיים וזו אמורה להיות טלנובלה קלילה לא איזו טרגדיה איומה.. בחיי ילדים בני 8 רואים את זה. חחחחחח

sweet shir

New member
חחחח ומה עם השמיניה? ../images/Emo6.gif

ילדים בני 5 רואים את זה -אח שלי
- ושם מלא אנשים מתו!
ובכלל.. הסדרה מלמדת אותך שאתה יכול לפרוץ למוזיאון, לגנוב יהלום או וואטאבר של מומיה [
], הממממ מה עוד?
לשכב עם בנות בנות 10 -15- ואז להשאיר אותן בהריון! [אוי אופס... זאת סתם תיאוריה שלי למה איה הייתה עצבנית נורא בתחילת העוה
.. זה באמת או זה או תסמונת קדם וסתית קבועה!
]

דג י ת

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif יש לי הימור

אני אומרת: 1. מילי 2. סער 3. מיטל 4. אבי 5. טובה ימותו

אני יודע שמישו ימות..השאלה אם באמת

5 ימותו!!!!!???? זו השאלה שלי...אם אחד...אממ אני חושב אולי אמממ מילי לא,אולי אוסקר..?? כי במהלך הפרקים הוא ירשום צוואה...אבל אין קשר...לפחות דריה תחיה...מצידי שכולם ימותו....מטורףףף על דריהה ועל ורדד עצמהה!!! שחקנית כזו טובההה אלוהיםםםםםםםםם!!!!

לכל המבולבלים..

שהוא אמר שלתינוק יקראו טוב הוא צחק.... רואים את זה.. חוץ מזה למה שסער יקרא לתינוק שלו תום?

ifatkd

New member
אף אחד לא העלה בדעתו ש... ../images/Emo58.gif

אשלי מתה? אמרו בחדר הלבשה....

מה שבטוח שאיגור ימות..כי הרי הוא

שמיטל וסער מנהלים רומן...וחדר הלבשה ממזמן כבר לא ראיתי..מאותו פרק שגילת אנקורי הייתה שם..

../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

הגהנום? מוהאהאהא אולי יהיה כזה קטע שיראו מה קרה עם כל השחקנים,ואשלי מתה..אז..יראו את זה? מעניין,כי גם אמרו שמצאו לה סוף מעניין.

לגבי אשלי ../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

בחדר הלבשה הראו שהסצינה האחרונה שלה זה סצינה שיש רקע כתום כזה מאחוריה והיא מתחילה לצחוק את הצחוק שלה..וזה נראה מפחיד,מה שגם ראו זה שאצל שאר השחקנים הסצינה האחרונה היא חגיגת האליפות של הכח ירושלים בתחנה של דודו..אז..אני כבר לא יודע מה לחשוב..

ifatkd

New member
אמרה בפירוש בחדר הלבשה ../images/Emo58.gif

הם אמרו בחדר הלבשה שהסצינה האחרונה של אשלי זה מהאזכרה שלה.... נראה לי שנפלט להם

למעלה