שרשור
ים

מתחשגז-כנסו ../images/Emo206.gif

דרור נובלמן, הכותב של "האלופה" , מגלה לכם סודות מאחורי הקלעים וחושף מה מקור השם 'גושגיצה', מי ימות בפרק 100 ואיזו מלה תרם לסדרה יהודה לוי. לא תתחשגזו איתו? הכול פה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3291588,00.html שווה להכנס

MoRaN SaShA

New member
../images/Emo58.gifהצצה לפרק של היום בYNET../images/Emo7.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא סער אומר למיטל שאף לא קרה לו דבר כזה.. ואז היא שואלת מה והוא אומר "שאני לא רוצה את אשתי יותר" איזה דמעות זה מעלה בי.. אני מרגישה כאילו הוא אומר את זה עליי
מסכנה ליאן

../images/Emo58.gif אני לא מצטרף אבל...

חשבתי שזה יעניין את הפורום ושאלו את נובלמן מי ימות בפרק 100 והוא אמר שלראשונה בטלנובלה הזאת ימותו 5 דמויות!

אני יודע מה יהיה בפרק מאה ב100%

וחבל על הוויכוחים. יהיה גמר האליפות האצטדיון, ויהיה פיגוע באיצטדיון, ריטה תחזור לראות בגלל ההדף, תראה את רני ושנייה לאחר מכן, רני כנראה ימות או יתעוור, כנראה ימות כי הוא עובר לראש גדול ביס. ההתחלה תיהיה שריטה תחזור לראות. יש שמועות שליאן תמות אבל זה לא הגיוני כי באלופה-חדר הלבשה, הקריאו מפרק סיום את ליאן, אז... היא תחייה עד הסוף... [יש שמועות שרני ימות מפיצוץ שדובי ינסה לרצוח את דריה או שג'וזף ינסה לרצוח את מיטל בגלל ששיקרה ובגדה בו, אבל בטוח רני ימות מאחד המצבים] המשך מעניין לכולם...

איך תיגמר האלופה../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif

הייתה כתבה בידיעות לא מזמן וזה היו הסופים [צילמו 4 אפשריים]: סער יעזוב את ליאן ויהיה עם סער סער ישאר עם ליאן תום יהיה עם סיגי יש עוד אחד אבל אני לא זוכרת אותו...

../images/Emo58.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

בפעם הראשונה בהיסטוריה של הטלנובלות הולכות למות 5 דמויות.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo58.gifמעליי ..

לפחות תזהיר או משו

../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

סער יעזוב את ליאן ויהיה עם סערסער ישאר עם ליאן? התכוונת מיטל?

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifלא היגיוני../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

הוא מופיע בדיאלוג עם ליאן בפרק האחרון

בדוק בדוק..מה יש לכולכם? ../images/Emo185.gif

אין מצב שפדידה מת,כמו שכתבו כאן,יש לו דיאלוג עם ליאן בפרק האחרון.."בדוק בדוק",אולי יהיה ניסיון..

הוא כתב שהוא יודע מה יהיה ../images/Emo185.gif

לא מספיק ספויילר? ותגובה (אין ספויילר) זה לדעתי האפשרות הכי צפוייה..

baril

New member
../images/Emo119.gifיכולים לחשוב שהוא כתב בפנים

ננה בננה או משו לך תדע , בכלזאת אני חשבתי ששאולי זה סתם מישו שמציף ת'פורום אז נכנסתי .. וקראתי בטעות ת'התחלה .. צריך להזהיר בכלזאת עדייף שיהיה מאשר לא , אתה לא מסכים איתי ?

למעלה