שרשור
ים

../images/Emo58.gifחשבתי על משהו../images/Emo70.gifכנסו!!!!!!!

אולי גם טובה תמות
אולי איציק יגלה על השקר של ההריון והכל ושהיא נסתה להרעיל אותו יותר ונסתה להפריד בינו לבין סמדר...... ואז איציק ירצח אותה.. ואיציק מסוגל

sweet shir

New member
כל הלחוצים, הקשיבו הקשיבו! ../images/Emo6.gif

אתם לא שמים לב שהוא דיבר בציניות לאורך כל הדרך?

שריוש2

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי גוזף, כי קראתי איפה שהוא שלקראת פרק ה120 או אפילו בפרק 120 לא זוכרת בדיוק, גוזף יגלה שלמיטל יש קטע עם סער ויהרוג אותה...

תמרוש5

New member
|ס]וילר|../images/Emo3.gif

הממ דווקא אני חושבת יותר בקטע שהוא יגל הוא זמיטל תהרוג אותו

danit1234

New member
חחח ראיון גדול ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

ואגב נראה לי שלקחתם הכל לא בפרופרוציות הוא לא צוחק במקרה עם 5 דמויות ימותו ולבן של ליאן וסער יקראו תום

danit1234

New member
כאילו חלק רציני מהרעיון היה ציני

אז אני חושבת שגם החלק הזה לא?

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

אולי הקטע עם ה-5 דמויות כן נכון, אבל את כל השאר הוא המציא!

Dizzzzy

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי שהולך להיות פיגוע. נראה לי שיקרה משהו לרני, ימות או יתעוור או משהו דומה, כי תראו שבהתחלה ליאן בוכה, והקבוצה מתכוננת למשחק במנהרה, ואז בסוף רואים הרבה אנשים במנהרה בחצי שכיבה, כאילו שהם מנסים להגן על עצמם מפיצוץ, ודריה בוכה. נראה לי הגיוני.

נ ו י ק

New member
לא נראלי!..

אני חושבת שליאן בכתה בגלל שהיא גלתה על סער ומיטל הרי הוא מצא את ליאן במשרד של מיטל בוכה

../images/Emo220.gifוואי תודה הוא מצחיק../images/Emo6.gif

ולא מתו 5 דמויות במיכאלה?
מיכאלה, משה, סיון (ככה קוראים לה?
הג'יג'ית שהייתה עם דן) אבא של מיכאלה (לא יודעת אם זה נחשב
) והיו עוד לא?

אם תשימו לב,בפרומו של פרק 100

מראים את דריה...ונראה לי שג'לל ימות...כי היא עשתה פרצוף כזה!!!!!! אני שם לב שיש קטעים בהאלופה שדומה קצת לטלנובלה בע"מ..לא יודע להסביר מה דומה... בכל אופן,אני מקווה שלא נצטרך לחכות שנה בשביל לראות את העונה השניה של האלופה...ואני מעדיף שכולם ימותו מלבד דריה..חחחחחחחחחחח

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif

הוא לא.. א. רואים אותו בפרסומת מחזיק אותה. ב. החדר הלבשה הראו את דריה מועקת רני, מנסה לרוץ אליו וג'לל מרזיק אותה שלא תרוץ אליו. ככה שככל הנראה תהיה תאונה/פיגוע... ורני יפגע.

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif זה בסדר.

דריה
כמובן לא תמות וג'לל גם הוא לא ימות, כי אם תשימו לב טוב הוא מחזיק אותה כשהיא צורחת. ההשערה שלי היא שרני הוא הנפגע.

למעלה