שרשור

Lory Lee

New member
קבל מחמאה - הגיטרה שלך מדהימה...

זורקת הימור: 500 שקל? מההתחלה ראיתי אותך בתור טיפוס ה-רוק-בלוז... לפי הלהקות שהזכרת=)) המוזיקה שלכם נשמעת מעניינת, מאחלת לכם בהצלחה במציאת בסיסט.. אם הייתם מחפשים סולנית הייתי קופצת, חח אבל בס זה לא הקטע שלי, אני יותר בעניין של חשמלית=)) למרות שלבס יש צליל ממש יפה! אבל גראנג'? מאיפה הגיע הגראנג'? חח הפתעת אותי... הייתי רוצה לשמוע שיר שלכם=)

בדנתמ

New member
תודה ../images/Emo168.gif

רציתי להזכיר גם שורה ארוכה של להקות מטאל מגוונות, מת'ריון, דרך בליינד גארדיאן, ועד דרים ת'יאטר, אבל המחשב נתקע ואין לי כוח לכתוב שוב את ההודעה ההיא
את צוחקת עם ההימור נכון? הגראנג' דווקא מאזן יפה לדעתי את הרוק-בלוז. אני חושב שזה נולד אולי מזה שאני שומע רוק, בלוז, פלמנקו, פולק אירי, פרוג, ומטאל, והחבוב שהקים איתי את הלהקה קצת פחות בקטע של מטאל... אז חשבנו על משהו להוסיף, רק הגדרתית, כדי לתאר את הסגנון שגם ככה כבר היה לנו והולך ומתגבש לפי ההשפעות של כל אחד מאיתנו, ופתאום קלטנו שזה די מושפע מגראנג'... *אני אעלה שיר שלנו ברגע שיהיה מוקלט
לצערי צריך למצוא קודם בסיסט... לפני שטורחים ומוציאים כסף על הקלטה באולפן

Lory Lee

New member
Dream Theater מגניבים...

אבל את ת'ריון ואת בליינד גארדיאן אני לא מכירה... אני לגמרי רצינית עם ההימור, טעיתי למעלה או למטה? אתה מכיר את Seether? - אני מדמיינת אתכם בערך כמוהם, הם בקטע של הפוסט-גראנג' חצי מטאל אלטרנטיב כזה... (אני רק מקווה שאתה לא דומה לשון מורגן, כי הוא מפחיד אותי
)

בדנתמ

New member
האמת שאני לא מכיר אותם...

אבל אני אבדוק את זה
את לא מכירה את בליינד גארדיאן?!? ואו... חבובה, את חייבת לעשות מעשה... הם ללא ספק אחת מלהקות המטאל הטובות ביותר. הזמר שלהם הוא מדהים ! הוא מסוגל לתת גוונים לקול שלו בצורה לא נורמאלית. אניממליץ לך להתחיל לשמוע אותם מאלבום הקונספט המבריק nightfall in middle earth (כן, כן, הוא נכתב בהשראת הסילמריליון של טולקין...) פשוט אחד האלבומים המבריקים בז'אנר. תנסי גם לשמוע את פרויקט הצד של הזמר שלהם ושל הגיטריסט של iced earth. הוא נקרא demons&wizards (כשם האלבום הראשון שהפרויקט הוציא). לאלבום השני של דימונס קוראים touched by the crimson king. פשוט שניים מאלבומי המטאל הטובים ביותר. תשמעי שיר שנקרא dorian מהאלבום השני. הריף שם בהתחלה פשוט ממכר. ובנוגע לת'ריון: הם פחות מוכרים מבליינד גארדיאן, אבל הם מבריקים. תחפשי אלבום שלהם שנקרא secret of the runes. הכי טוב שלהם לטעמי. הם עושים מטאל סימפוני מיוחד, עם סאונד מאוד כבד, מלווה בסוללה של זמרים וזמרות קלאסיים, עם יכולות ווקאליות מרשימות ביותר. תשמעי שיר שלהם שנקרא midgard. יש להם גם שיר ארוך וממש יפה מאיזה אלבום אחר, שנקרא siren of the woods (השיר, לא האלבום). פשוט שיר מדהים. ח"ח גדול אם עד סוף השבת את אומרת לי באיזו שפה כתוב השיר הזה. זה לא כזה טריוויאלי לנחש... אגב, האלבומים המוקדמים של ת'ריון הם כבדים יותר והרבה פחות אופראיים. אני אישית פחות ממליץ על רוב השירים שלהם מהתקופה ההיא... אז חוץ משלושת ההרכבים הנ"ל, קבלי כמה המלצות מטאל נוספות: edguy - משהו בין פאוור להבי. לזמר שלהם יש קול ממש דומה לברוס דיקינסון מאיירון מיידן. avantasia - פרוייקט צד מופתי של הזמר של אדגאי. הפרויקט הוציא שני אלבומים שיש לי: the metal operah (חלק 1 וחלק 2) ולאחרונה אלבום שלישי, שעדיין לא יצא לי לשמוע, אבל אומרים שהוא טוב. ומשום מה אני מאמין לדברים האלה שאומרים עליו... gamma ray - אחת מלהקות הפאוור הטובות ביותר לטעמי. הזמר שלהם - קאי הנסן - נחשב לאחד מממציאי תת-הז'אנר. שלושה אלבומים שאני ממליץ לך להתחיל מהם: land of the free , majesty , insanity and genious. אגב ערפדים, אחד השירים הטובים ביותר שלהם לטעמי נקרא blood religion (מהאלבום מאג'סטי) והוא מדבר על ערפד. rhapsody - המלים שלהם נוטות להיות מעט משונות בחלק מהשירים, אבל אין על המקצבים המהירים של פאוור מטאל איטלקי במיטבו. זמר מוכשר ביותר וגיטריסט זריז. מה עוד צריך בז'אנר? אז טוב, אם את מתעקשת, אז גם יש להם אחלה סאונד. חוץ מהשירים המהירים שלהם, שהם היותר מוכרים שלהם, אני ממליץ גם על בלאדות שקטות שלהם ופחות מוכרות: wings of destiny , lamento eroici. השני הוא שיר באיטלקית. שיר מדהים. ואני יודע לשיר אותו
(אבל פחות יפה מהזמר שלהם מן הסתם...) stratovarius - הם גם די מוכרים. אחלה להקה. sonata arctica - להקה מפינלנד. השירים שלהם בגדול מתחלקים לשניים: השירים המהירים והאנרגטיים, והבלדות השקטות. בשני הסוגים הם מצליחים לייצר מוזיקה איכותית ביותר. שירים מומלצים: full moon , wolf & raven , talullah , shy , the power of one , letter to dana , replica. ותתחילי באלה... וחוץ מהלהקות האלה, יש גם גיטריסטים שאני ממש ממליץ עליהם: yngwie john malmsteen אחד מהגיטריסטים הטובים במטאל. אמרת מהירות מסחררת בנגינה, אמרת מאלמסטין. ההלחנה שלו מושפעת מאוד ממוזיקה קלאסית מתקופת הבארוק, והסאונד - מטאל משובח. תתחילי מהקטעים הבאים: far beyond the sun , black star , eclipse. הם אינסטרומנטליים. יש לבחור גם קטעים נחמדים עם שירה, אם את בקטע של רוק כבד / מטאל של האייטיז. ואם אהבת את האינסטרומנטליים שלו, תחפשי דיוידי של הופעה שלו עם התזמורת הפילהרמונית החדשה של יפן. זה בעצם קונצ'רטו לגיטרה חשמלית ותזמורת שהוא הלחין. זה מעולה! joe satriani אחד הגיטריסטים הטובים. מאוד מגוון. יש לו קטעי מטאל חזקים, כמו crushing day, ויש לו קטעים שמזכירים קצת את הנדריקס. הוא מאוד מומלץ. steve vai היה תלמיד של סטריאני. הוא מעולה גם. תתחילי מקטע שלו בשם for the love of god. פשוט אחד הטובים. john petrucci הגיטריסט של דרים ת'יארט ושל liquid tension. וכל מילה נוספת מיותרת. andy timmons מגוון. פחות בקטע של מטאל, אבל אחד הטובים. האמת שאני מכיר רק כמה שירים שלו לצערי. eric johnson גיטריסט בלוז/ג'אז מהטובים בשטח לטעמי. יש לו הופעה עם פרוייקט G3 של סטריאני וואי. מומלץ ביותר. gary moore גיטריסט בלוז מוכשר בטירוף. הבנאדם פשוט נוטף feel בנגינה. ואיזה סאונד מטורף! לא לחינם הדגם הספציפי של הגיטרה שלי הוא gibson les paul gary moore signature. ואו! ואגב, איך את ביחס לאולד-סקול כבד? דברים כמו AC/DC , deep purple , led zeppelin , jimi hendrix , guns n roses? אני יודע שגאנס הם לא לגמרי אולד סקול, וש4 האחרים שכתבתי הם לא בדיוק באותו סגנון, אבל בכל זאת...

קרניjack

New member
ממ..

אני עדיין בשביזות מטיול ארבעת הימים שהיה לי... |
צילמתי תמונות נפלאות שבקרוב יעברו קצת עריכה, אני מאוד התחברתי

Sensorium

New member
--

בגרות במתמ' עוד כמה ימים
ג'וש חוזר לארץ מחר
אחריי שבוע וחצי שלא ראיתי אותו
ממש נחמד לי בפנימיה בימים האחרונים לשהות שלי פה
התחברתי למלא אנשים חדשים!
אני צריכה לעשות יותר פעילות זב'ח :(

Up To No Good

New member
../images/Emo31.gifדודה בטי (דודה של אמא שלי) נפטרה../images/Emo7.gif

לא הכרתי אותה אז זה לא הכה בי כל כך חזק, אבל זה עדיין עצוב..
יש לי עקיצה מאחורי האוזן וזה מחרפן אותי X_X
שוקולד D:

Rose131

New member
..

בגרות עוד יומיים
אני לא ממש לומדת
דווקא כן למדתי היום את התחלה של הסדרות. הגיע הזמן.
המארז של אנג'ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 ...

למעלה