שרשור

בדנתמ

New member
../images/Emo45.gif אני אתחיל ../images/Emo98.gif

גיליתי היום שדיפ פרפל באים להופיע בארץ! או יה!
רק כדי לחדד את הנקודה הקודמת, deep purple באים להופיע בארץ! אווו יה!
רצתי היום והיה נחמד ביותר.. עבדכם הנאמן והעצל סוף סוף העלה את המינון לשלושה אימונים בשבוע. עוד כמה חודשים אני אוכל להיות בכושר סביר...
לא ניגנתי היום! וזה בלתי נסלח... פשוט הספקתי רק לקום ב14:45, לאכול, לקנות כמה דברים ולרוץ... אני באמת צריך להתחיל לקום מוקדם יותר... נניח ב12:00. זה ישאיר לי איזה 2-3 טובות לנגן
בסופ"ש אני עושה חזרה עם הלהקה הכי טובה שהאנושות אי פעם ראתה.
אבל עדיין נהיה בהרכב חסר. חסר לנו בסיסט
סה"כ יש לי תחושה שלסופ"ש הזה יש לא מעט פוטנציאל...
אני עצלן. אז כבר שבועיים שאני "מחר מתחיל ללמוד לפסיכומטרי"... אני צריך להתחיל כבר עם המלים האלה...
אני באמת לא מסוגל להירדם לפני 6וחצי בבוקר ולקום לפני 14:00... זה מבאס.. אני חייב לעשות עם זה משהו בשביל שיהיה לי זמן גם לנגן וגם ללמוד...
כדי לחדד את הנקודה מההתחלה: כמו שזה נראה כרגע, בספטמבר-אוקטובר, אני הולך לשלוש הופעות חו"ל לפחות: דיפ פרפל, מטאליקה וכריס קורנל.
חברים יקרים... יש הלילה ירח מלא...

anti sense

New member
deep purple באים?../images/Emo2.gif

אבא שלי הולך להיות כ"כ מרוצה..>< יאיי! אני לא אפסיד את זה
מתי בדיוק באים?

בדנתמ

New member
ב7 וב8 בספטמבר

שתי הופעות בהאנגר 11... אם אתם שואלים אותי זה מטומטם שלא עושים פשוט הופעה אחת באיזה אצטדיון... פעמיים האנגר זה רק משהו כמו 7000 אנשים. וזה אומר שתוך יום, גג יומיים, כבר אין כרטיסים... שיעשו בטדי ויבואו איזה 30000 אנשים - זה יהיה יותר לעניין

anti sense

New member
הממ

התחלתי לצייר פורטרט חדש
לא המשכתי אותו היום
התחלתי לקרוא דרקולה
לא המשכתי לקרוא היום
מצליחה לשכנע תהורים לקחת אותי לחו"ל^^
לא התחלתי לילמוד מת' לקראת מבחן יחידות...
לא נרדמת בלילה ולא קמה בבוקר, בקושי זזה ומתוורת לעצמי על בצפר כל הזמן
עוד מעט אפשר לישון בלי הגבלה^^
אין תוכניות לחופש!
מחר יומולדת לגארפילד! [בן 30!]
זה מה שעולה לי עכשיו..

בדנתמ

New member
לצייר זה מעולה ../images/Emo45.gif ../images/Emo70.gif

ואו... הזכרת לי שכבר שנים לא ציירתי ציור גדול כזה ומושקע... פעם אחרונה שעבדתי על ציור גדול וגמור, היתה בתור חייל צעיר שסונג'ר לפני איזה קורס לשלישות היחידתית ולרס"ר וככה... הם ראו שם שאני מצייר, אז הם ביקשו שאצייר להם על הקיר אחרי שהם יצבעו את המשרד. אז ציירתי ציור קיר ענקי ומושקע בטירוף של דרקון. (משהו כמו 1.20 מטר על 1.6 מטר אם אני זוכר נכון... ועדיין ציירתי שם איש קטן שעומד מול הדרקון, בגובה של משהו כמו 5 ס"מ, וציירתי לו את האצבעות בידיים... כן אני אובססיבי לפרטים הקטנים בציורים שלי...) ובמשרד שליד, ציירתי מלאך כזה מכונף על רקע של הידיים מתוך הציור המפורסם של מיכאלאנג'לו בקפלה הסיסטינית. ושמחתי לגלות שהציורים שלי שרדו הרבה זמן שם... בינתיים התחלפו השלישים במשרד, אבל הם שמרו על הציור, כי החיילת שהיתה שם קודם אמרה להם שחייבים לשמור עליהם, אבל כשגם הם התחלפו, הגיעו המעאפנות... והן לא אהבו את הצבע של הקירות במשרד... (לא אשמתי שההן מאז רצו לצבוע במין ורוד קרם מוזר כזה או איך שלא אמורים לקרוא לצבע כזה...) אז הן פשוט צבעו על זה בלבן! איזה טמטום! במקום לצבוע את כל המשרד בלבן ולצבוע מסביב לציור, כי הוא ממילא מכסה את רוב הורוד שמתחתיו, הן פשוט באו וצבעו על כזה ציור מושקע... וגיליתי את זה כשבאתי להשתחרר... התחשק לי להצית אותן באותו רגע, כמחווה לדרקון שלי שנרצח בכזו אכזריות לא אנושית... בכל אופן, אחרי שבמשך שנים ניסיתי להתגבר על זה שאני לא אוהב לצייר ציורים ולתת אותם (אני תמיד אוהב לשמור אותם, כי ככה אני יודע שהם יישמרו טוב) אז הן באות והורסות כזה ציור מושקע... שלקח כמה ימים לצייר, כשכל יום עבדתי על זה במשך שעות... אנשים שמשמידים ככה יצירות אומנות הם אנשים מהסוג השפל ביותר... *ובנימה אחרת... פורטרט של מי? ** ואו... אני חייב לחזור לצייר... בטח החלדתי ממש... דווקא היו לי תוכניות נחמדות לדיוקן עצמי מגניב כזה...

קרניjack

New member
אתה תמיד יכול לצלם או לסרוק

כמה שאומרים שסריקה יכולה להרוס ציור, היא גם יכולה להבליט אותו...וכמובן שאתה יכול לפתוח לעצמך דך בDA או בבמה יוצרת לאחד את כל האומנות שלך. אני מצטרפת לנועה, תעלה את הציורים שלך

anti sense

New member
וואי...../images/Emo7.gif ממש חבל.

לפחות הוא היה שם תקופה ארוכה, ולך היה אתגר. מזכיר לי, כשעבדתי על דיוקן של זמר בשביל מישהי, המחק המעבן שלי עשה לו כתם שחור בעין. ממש התעצבנתי והחלטתי שאני לא ממשיכה את הציור עד שזה יורד... אבל בסוף הצלחתי לטשטש את זה, וסיימתי את הדיוקן [בערך, אף פעם אין לי כוח לסיים עד הסוף, כמו שצריך..]. אני אוהבת כששמים לב לפרטים הקטנים...! ככה צריך
ממ.. רציתי לעשות ציור קיר בחדר שלי, אבל זה לא התקדם.. אבל אולי עכשיו.. כשיש חופש.. הפורטרט הוא של אלביס פרסלי..XP בהצלחה עם הדיוקן! אם אתה לא מצליח לחזור לצייר, אתה תמיד יכול ללכת ללמוד... לא שאני בעד "לילמוד ציור".

Up To No Good

New member
להלה../images/Emo9.gif

דיפ פרפל באים לארץ! (וד"א, אהוד, נכון שממש ממש בא לך לשלוח לי שירים שלהם?
*פאפי פייס* יש לי רק שני אלבומים במחשב ואני אסגוד לך לנצח XD)
מחר נגמר הבי"ס D:
...ואז חודש שלם של התבטטות לפני ארה"ב :X אני ממש חייבת למצוא משהו לעשות בחופש חוץ מלהתבטט כל היום מול המחשב...
דיברתי בטלפון חצי שעה עם חברה שלא דיברתי איתה מלא זמן :]
המחשב מעצבן אותי :{

בדנתמ

New member
../images/Emo45.gif

אני לא בטוח כמה שירים בדיוק יש לי שלהם... אני חושב שמה שיש לי על המחשב ומה שיש לי בדיסקים יוצא ביחד כמות של 4-5 דיסקים, שזה קצה הקרחון אצל כאלה חבובים ענקיים... איך בכלל שולחים? אני ממליץ לך לחפש את האלבום shades pf deep purple (האלבום הראשון שלהם לדעתי) הוא עוד מהתקופה שלפני גילאן... עתיק... ואני לא בטוח על איזה אלבום נמצאת היצירה הגאונית אפריל, אבל רק בגלל היצירה הזאת (ואני בכוונה קורא לזה יצירה ולא שיר) שווה לקנות את האלבום כולו (שתכלס בטח יש בו עוד קטעים גאוניים)... אבל אני אשמח לסייע לך להרחיב את ההשכלה שלך בתחום הסגול

Lory Lee

New member
../images/Emo54.gifאז ככה!

זו רק אני או שנוספו סמיילים חדשים? חמווודדד!
היום קניתי את הקומיקס של ג'רארד ווי, The Ambrella Academy - כל החוברות בספר אחד! איזה כיף לי??
היום קיבלנו את התוצאות למתכונות במתמטיקה - נחשו לבד...
סופסוף הצלחתי להלחין את השיר החדש שלי - למרות שזה עדיין לא נשמע משו...
מחר מסתפרת וצובעת לאדום בקצוות - יפה יפההה...
לא מוצאת עבודה לחופששש...
יומיים האינט' לא עבד לי ורק היום סופסוף הוא חזר לתחיההה... הייתי צריכה מודם חדש - ואני לא מאחלת את זה לאף אחד!
הלך אחלה בבגרות באנגלית!
סופשבוע שלם - בלי הורים - לא יודעת מאיפה להתחיל לחגוג! - יותר מזה?!

בדנתמ

New member
ועדיין אין סמיילי ערפד!

חייבים לעשות משהו... חח זה הזכיר לי את הסמיילי הזדוני שאני תמיד מצייר בתור הסמיילי המיוחד שלי במקומות. הוא סמיילי עם שיני ערפד וקרניים. ציירתי כאלה בשלג האחרון. אני אעלה תמונות שלהם בהמשך

Lory Lee

New member
חחחח אהבתי... אפשר לאמץ?

וגם אני תהיתי מה זו ההזנחה הזו של הערפדים בתפוז!

בדנתמ

New member
די לאפליה נגד ערפדים!

אם תדקרו אותם, הם לא ידממו? אם תצבטו אותם, הם לא יגרמו לכם לדמם? גם אנשים שחיים בלילה הם אנשים... והם לא פחות טובים מאנשים שחיים ביום
מגיע לנו סמיילי בתפוז

Lory Lee

New member
מצטרפת למחאה!

רוצים סמיילי - כולם איתי! רוציםםם סמיילייייי! ע-ר-פ-ד-י-ם לשלטון=))

בדנתמ

New member
לכתוב שירים זה טוב ../images/Emo45.gif

חחח אתמול באיזה 4 בלילה בא לי רעיון סתם ככה לשיר, וממש התבאסתי שלא יכולתי לנגן אותו בשעות האלה... אבל הקלטתי קצת בשקט לטלפון שלי ורשמתי אותו. גראנג'י חצי אקוסטי כזה ונחמד

Lory Lee

New member
באיזה כלים אתה מנגן?

הבנתי שאתה בלהקה, מה אתם מנגנים?

בדנתמ

New member
../images/Emo168.gif

אני מנגן על הגיטרה השקסית שאתם רואים בתמונה המצורפת
והגיטריסט השני שלנו גם רוצה שאני אשיר... למרות שאני לא זמר... זה בדיונים כרגע
מנגנים האמת רוק די מגוון. בהתחלה רצינו לנגן רוק עם השפעות מבלוז (השפעות יותר בולטות מברוב הרוק... משהו בסגנון של קרים או הנדריקס) ועוד קצת השפעות מעט יותר כבדות שימתנו את אלתורי הבלוז האינסופיים... ואז החלטנו שכולנו אוהבים גראנג', ושזה יכול דווקא ממש להתאים עם סוג של בלוז-רוק כבד כזה... ויש לנו גם כמה שירים אקוסטיים וזה... *וכן, זה אני עם המודעה של הבסיסט מהיוזר של הלהקה... אנחנו בעיצומו של מסע חיפושים די נואש אחרי אנשי האוקטבות הנמוכות...

למעלה