שרשור

המופע

New member
סינגל שני "אני יודע" לזמר עמית חיו

סינגל שני "אני יודע" לזמר יוצר עמית חיו. שיר מקסים מקסים. לא כדאי לפספס. ושלא תגידו שלא הודעתי על כך ראשון. אתם מוזמנים להיכנס לאתר של הזמר ולשמוע את השיר בקטגוריה "חומר מקורי" האתר של עמית חיו: www.amithayo.com את הקליפ לסינגל הקודם ,את מצפה, אתם יכולים לראות באתר בקטגוריה "קטעי וידאו". השיר מושמע ברשת ג', גלי צה,ל, רשת ב', רשת א', 88FM, וברוב התחנות האיזוריות. אתם יכולים לשלוח את הכתובת שלכם למייל: [email protected] והסינגל יגיע אליכם הביתה חינם אפשר להגיע גם לאחת ההופעות של עמית. הסינגל יחולק בהופעות. אינדיקציה מלאה על ההופעות באתר של הזמר. הופעה קרובה: 5/4/07 יום חמישי הקרוב בשעה 21:00 בתיאטרון הסימטה כתובת התיאטרון: סימטת מזל דגים 8, יפו העתיקה הופעה נוספת: 18.5.07 יום שישי, שעה 17:30, "שישי שקיעה" בגן אפולוניה בהרצליה

TheBlackParade

New member
מה עם בריטני?

בראש1 שמו תמונת פפראצי שלה וכתבו שהיא יצאה מהמכון גמילה... היא בסדר?

Britney Style

New member
היא בסדר גמור ברוך השם

היא יצאה ממכון הגמילה לפני שבועיים (בערך) מאז היא בילתה עם המשפחה קצת, הלכה למשחק של הלייקרס, ביקרה בבית חולים בגלל שן טוחנת וסידרה את הסכם הגירושין עם קווין. היא במצב רוח טוב, מחייכת והכל
וכל השטויות שרשמו בעיתון שהיא ניסתה להתאבד וחרטה על הקרחת 666 הכל ממש המצאות הזויות שנכתבו על מנת ליצור כותרות. הינה תמונה שלה בדרך לבית החולים

0rin

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo192.gifהשפנפנות של יו../images/Emo70.gif

כולכם מוזמנים לקומונה החדשה על סדרת הריאליטי המצליחה בערוץ E! השפנפנות של יו - Girls of the Playboy Mansion הקומונה מנוהלת על ידי
בואו בהמוניכם
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=15838

איך אתם אוהבים אותה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

היא השתמטה מהצבא כמו כל המפורסמות האלה בכלל לא יפה לא נאה לה לעשות צבא כמו כולם
חוצפנית

tali44

New member
../images/Emo207.gifקשור לבריטני...

יש לי שאלה שרציתי לשאול די מזמן... אז נכון בקליפ הרגיל של Overprotacted, רואים במקלט כוכב כזה, ורואים אותו במיוחד כשהיא רוקדת במקלט במעגל. אז רציתי לשאול אם יש לזה קשר לכוכב שהיא קיבלה בשדרת הכוכב?
וסתם שאלה כללית, לאיזה השיג צריך להגיע בשביל לקבל כוכב כזה בשדרת הכוכב? ולכבוד מה בריטני קבלה את הכוכב?

Kryptonite

New member
בעיקרון

אין ממש הגדרה רשמית למי מקבל את הכוכב ומתי. הענקת הכוכב משמועתה כבוד מאוד מאוד גדול, היא מסמלת את הכוכבות הענקית, הישגים אדירים, תהילה נצחית, הרבה פרסים וכו' וכו''. כל מה שלבריטני לא חסר ממנו. בדרך כלל מפורסמים הרבה יותר מבוגרים מקבלים את הכוכב - מוכיח שבריטני כבר הוכיחה את עצמה בגיל כל כך צעיר, היא הכוכבת הכי צעירה לקבל את הכוכב. :) כמו כל דבר, זה עוד דרך לפאר את הכוכב ולקדם אותו, ככה שההנהלה של בריטני דאגה שאת הכוכב שלה היא קיבלה בדיוק יום לפני ש - ITZ יצא.

SuperShiro

New member
../images/Emo45.gif +

אין קשר כיוון שאת הכוכב היא קיבלה לאחר שהקליפ יצא. אם אני לא טועה פעם בתקופה מסוימת [שאין לי מושג מה אורכה] מתכנסת מעין ועדה כזו שבה מוצגים מועמדים שנראים ראויים לקבל כוכב בשדרה זו, חלקם נפסלים וחלקם זוכים בכבוד העצום הזה.

tali44

New member
תודה לשניכם...!../images/Emo13.gif

אז אין קשר לביון הכוכב בקליפ לבין הכוכב שהיא קבלה
אבל בכל מקרה שימו לב לכוכב אם אתם רוצים בקליפ ומעניין מה המשמעות שלו (ואם יש לו כזאת.
)

ובנימה זו - לימדו לשרשר :$

כי שמתי לב בשאלון שהרבה מכאן לא יודעים לאן בדיוק להגיב, אז ככה: על הכפתור של "הוספת תגובה" לוחצים בהודעה שרוצים להגיב אליה! נכון פשוט?
לא בהודעה האחרונה לא בהודעה שאתם קוראים תוך כדי לא בהודעה הכי יפה פשוט בהודעה שרוצים להגיב אליה
. לדוגמה: רוצים להגיב לשאלון עבר-הווה-עתיד שרון פירסם? ליחצו על הוספת תגובה בהודעה של השאלון. רוצים להגיב להודעה על הפפראצי? ליחצו על הוספת תגובה בהודעה של ביורקו אנסטסיו. שעורי בית - הגיבו על לפחות 3 הודעות בפורום בשרשור נכון!
יאללה, מקווה שהבנתם ושתיישמו
וכמובן אם יש שאלות - אתם מוזמנים.

tali44

New member
תלוי למה רצית לשרשר.

אם רצית לשרשא לשרשור ה-
-הצלחת. אם רצית לשרשר להודעה של מיכל "ובנימה זו לימדו לשרשר" אז לא.

../images/Emo13.gif

מרגישים שאתם בדילמות? נמצאים בצומת דרכים? בואו להתייעץ עם הקלפים מוזמנים לקומונה הכי מגניבה ברשת http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=25865

tali44

New member
../images/Emo207.gifסתם שאלה,

נכון בפרסומת של פפסי על כל השנים. שזה מתחיל בשחור לבן, עובר לחוף הים...(קיצר, מה שיש באתר של עידן להורדה) אז נכון בקטע הזה שבתמונה
אז יש כזה קטע שבריטני שמה לילדה פרח בשיער, אז זו ג'יימי לין? כי זה נשמע די הגיוני ושהיא גם "שיחקה" בקרוסרודס את בריטני הקטנה.

שאלהההההההה

מישהו יודע איך קוראים למפיק שעשה לבריטני את השיר "בויז"? אני יודע שהוא יהודי, נדמה לי שרותם משהו... (אולי אני טועה) הוא עשה גם לריאנה את אס.או.אס...

למעלה