שרשור

אבזץ

New member
התבלבלת

"לחיות ביחד, למות לבד". הפוך. ההפך יהיה הנכון. ונר, אגב, גם לא גמל וגם די רקטאלי, במחילה. ועכשיו יורי ימחוק לי ת'הודעה, כמו שהוא כבר מיטיב לעשות באחרונה. נפלא. אז רגע לפני, אנצל את הבימה: כוס קטנה, כוסי גדולה, כוסית, פיפי, קקי, וואגינה, ביצים, סלט ביצים, טונה, חרא, יורי, 80, 70, קוזאקים, פיפי, קקי. כזה תת-רמה הישראל הזה. ממש אינפנטיל. גועל נפש. לאשפז אותו בכפייה. פיפי, קקי, גדוילים, קטנים. טחורים כבר אמרנו?

אבזץ

New member
יידיש עושה לך את זה?

מה שמזקיר לי את מפגש הפורום ההוא אצל נועם סטאריק במצפה שלם. איך דלית היפייפיה (איפה היא?) עשתה קולות של מגמרת ביידיש... ואיך אפשר לשכוח את אלוהימית שהורידה ת'פיאה. אוי, פעם היו ימים אחרים בפורום.

uri80

New member
שמתי לב שיש משהו בתקופות

המבחנים שבאופן מחזורי לאורך השנים גורם לך לחזור מחדש בהודעות שלך בפורום לשלב האנאלי. עבור לרגע על כל ההודעות שלך בחודש האחרון. חזרת לבתוליך, למדנו שיש לך זין של גמל וכו' אבל איפה התוכן שפעם היה בהודעות שלך? שים עצמך במקומי לרגע, אם היית מישהו אחר שרק הגיע עכשיו לפורום ואף אחד לא מכיר אותו -היית מזמן נחסם כטרול, לא רק כאן בפורום אלא כמעט בכל פורום אחר בתפוז. נשמע כמו דרך מעניינת להפגת לחצים אבל רבאק, לא עדיף איזה שק אגרוף קטן או משהו כזה? אימון קראטה עם ילדת החיים? (ילדת החיים-אל תעלבי לי כאן), גידול קקטוסים בחצר? לראות שוב את בוראט (מומלץ בחום)? ריטלין? כולה כמה מבחנים. זה עובר. אתה יותר ממוזמן להתלונן בתפוז במקרה הצורך, אבל לי קצת נמאס להיות גננת.

אבזץ

New member
חמודי, קח ת'עצמך בפחות רצינות.

וודקה יכולה לסייע. תהא בריא וטרי.

למעלה