שרשור

סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים

הילד נתקע בדיבורו? "מגמגם"? שטף דיבורו מהיר/איטי מידי? רונית ניידיץ קלינאית תקשורת במרכז "צעד צעד" תתארח בפורום אבחון וטיפול לילדים במהלך הסופ"ש. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1698&msgid=92937560
חומר למחשבה - מפתחים דיון שבועי, והפעם.... ביטחון פנימי בילד: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=92917534
 
תשמעו סיפור....

אמש ביקרתי בעירי האהובה בני ברק תובב"א, לעת ערב עפתי לת"א לפגוש מישהי שאני משוחח עימה זה כמה חודשים. כבר במבט ראשון הבחנתי שאני מכיר תווי פנים אלו... לאחר עשר דקות מתברר שהעלמה הינה מושאת ילדותי- גרה בית לידי והעסיקה אותי לפני כעשרים שנה בהרבה מחלומותיי.... אתמול "גמרנו" את המלאכה....
 
בן חצבי,

קבלנו מסר (ליתר דיוק שניים) ממש מרתקים בשמך... עם קישור לבלוג המפורסם. אל דאגה, ישר ידענו שידך לא במעל. אתה יודע... לפתע מצאתי את המילה "והיה" כתובה שם! לא "והי'", לא "והי-ה" ואפילו לא "והי'ה" נוסח ילדת החיים. שמך טוהר! שבת שלום :)
 

barr1969

New member
דבר עם ביל, הבן

הוא מסיפורים כאלו מוציא ספר, לא מסתפק בפוסט קצרצר.
 
גם לי הייתה מושא ילדות

הייתה חמודה, הייתה סקרנית. אבל היא מתה. דהיינו, איתה לא יצא לי ""לגמור"" ""את"" ""המלאכה"" (כי אני לא נקרופילי, בניגוד לחברים אחרים כאן בפורום שיעשו את זה גם עם עטלפה מתה, כל עוד הרגליים שלה פתוחות והיא נראית אינטלגנטית במבט חטוף) סיפור נורא עצוב, היא הייתה בקניות בסופר ונתפס לה השיער במסוע של המצרכים בקופה, כשהיא ניסתה להקשיב לרעש של המנוע. (אמרתי שהיא הייתה סקרנית?) המנוע משך את שערותיה פנימה בכוח עצום, שגרם לקרע (נוסח משימה בלתי אפשרית) בעור הפנים שלה. הקופאית המבוהלת, שניסתה בכוח למשוך את הראש שלה ללמעלה ולשחרר אותה, רק הרעה למצב והראש השברירי של אהובתי לא עמד בלחץ המשיכה משתי הכיוונים. כל עור הקרקפת עם עור הפנים, נתלש ממנה ונשאב לתוך המנוע. מספרים שהיא המשיכה לצרוח לחצי דקה שלמה, גם לאחר שלא נותר טיפת עור על הפנים והיא בעצם הייתה רק גולגולת. (היו לה קוביות בשיניים, זה היה די מצחיק במחשבה לאחור) אגב הפסקתי לדמיין אותה עירומה מאותו יום. היתה לי עוד מושא ילדות, סיפור קצת פחות עצוב, היא אהבה מכסחי דשא.. אבל אני צריך לחזור לעבודה. אגוטאן שאבאס אנשים ואל תשכחו... יש לנו תוכנית ארץ נהדרת, נהדרת.
 
שתהיה לי בריא

הרגת אותי עם התיאור הזה. והעלית לי זכרונות ילדות גם כן. בזיכרון הזה יש מכונת כביסה וילדה שנשכחה בתוכה. המכונה מופעלת ,והילדה...אני אחסוך ממך את התיאור המפורט. אבל הוא היה שם,מפורט לחלקיקי חלקיקים . ההייתי או חלמתי חלום?
 
אלוהים!

היא נשכחה? כאילו כמו ששוכחים ילד באוטו? או בחנות? היא נשכחה במכונת כביסה? תסלחי לי אבל אין שום הגיון בסיפור שלך.
 
לי זה מזכיר סיפור על

מיקרוגל וחתול קטן שקר לו וילד קטן מסביון (אבל לא קטן כמו החתול) שרחם על החתול הסובל. וזה מזכיר לי שהחתול שלי מנסה לקרוע ברגעים אלו את המזרון שלי, ושהוא שמן מכדי להתאים בגודל למקרוגל. טפו טפו טפו. ברית כרותה לשפתיים. אלוהים, קבל ביטול.
 

admor

New member
אולי תעלי תמונה של החתול שלך?

תמונות של אוכל תמיד מגבירים את התאבון. אהה ואם יש לך איזה מתכון טוב זה בכלל יעזור.
 
יחי אדוננו ויחי גוגל

חתול בבירה 4 ביצים, 500 גרם קמח, חצי כפית מלח ו900 מיליליטר של בירה. ערבבו הכל יחד. קחו ניתחי חתול. טיבלו את נתחי החתול בבלילה וטגנו 5-10 דקות עד שהבצק יזהיב. אפשר ללוות ברוטב תאילנדי. חתול ברוטב סוייה כוס סויה, רסק עגבניות, בצל גדול קצוץ דק 2 שני שום, 2 כוסות מים ,וכמובן חתול. את כל המרכיבים יש לשים על האש במשך 20 דקות. רק אל תחלום על החתול שלי, הוא חתול שמירה ויאכל אותך הרבה לפני שתספיק לומר: "קיצי קיצי, מי בא לאבא".
 

L i k o

New member
מה זה השערות הלא צנועות הללו?

על מנת לא להחטיא את הרבים, אנא ספקי לנו תמונות החתול נטו בלי הבלונד שלך. יש פה בפורום ילדים רכים ואבזץ!
 
זה חתול "ספינקס"

מוטציה קרחת ומסכנה של חתול שבני אדם הפכו לגזע (שמתאים מאד לאלרגיים או לאדמור, חוסך את כל ההפשטה של העור והפרווה) שאיש לא יקרב לבלורית היפיפיה של החתלתול שלי. עד גיל 3, כמובן.
 
למעלה