שרשור

mikeys barking

New member
קיבלנו תגובה לא ממש טובה ../images/Emo12.gif

דיברתי בטלפון עם מישהו מג'פטו בקשר לקורס, ובסוף הוא שאל אותי איך הגעתי אליהם, ואמרתי שדרך פה (פורום קריינות ודיבוב בתפוז
) ואז הוא אמר מתחת לשפם "כן, די חלש"
אני לא מבינה למה, הפורום די פעיל, ואנשים פה מאוד חברותיים ונחמדים...למה חלש?

OrlyNL

New member
המממ...

קודם כל, כל הכבוד שאת עושה לנו פרסום
אם זה מה שהוא אמר לך אז זה באמת לא יפה
אבל אני יכולה להגיד לך שאני מקבלת פרגון ע-נ-ק על הפורום ועל הגולשים בפורום גם מיפה גבאי וגם כמובן מטליה שכותבת פה, אז ממש אל תחשבי שככה מתייחסים אלינו בג'פטו...

Bar391

New member
בטח סתם אחד !!

הוא בטח סתם קנאי שלא יודע איך פועלים בפורום אז הוא חושב שהוא חלש ]=... לא נורא לא נתייחס אליו!!

Swan Princess

New member
אז פשוט מאוד תגידי לו:

יאללההה מה חלששש לך לך לראות דובוני אכפת לי! וזהו D:

yotam2233

New member
טליה...?

בג'פטו גם יש הקלטות של תוכניות וכאלו... או... שרק קורסים לדיבוב ?

יש מצב אולי שהאו אמר "דיי חדש"?

ופשוט בגלל שהוא דיבר לא ברור זה היה נשמע "חלש"...את יודעת - אלה שתי מילים דומות

Hawkgirl

New member
מאקוט! מה זה החוסר טאקט הזה?! XD

מה פורום חלש, זה פורום שולט X: יש פה את כל האנשים המאגניבים O: זה כמו פורום הסדרה והסרטים בפוקימון/אנימקס, לא מגיבים בו הרבה, אבל זה הפורום הכי שולט(המבין יבין XD )

לא נכון בכלל

לא מוזר לדבר על קול של מישהו כל כך הרבה? אין משהו אחר לדבר עליו? כמו איזה שמש יפה יש בחוץ? אני פשוט חולה היום :( אני היתי באודישן אצלהם והם ממש נחמדים.

mikeys barking

New member
תגובה מאוד [מאוד] חשובה לכולם! ../images/Emo41.gif

בשום פנים ואופן לא באתי כדי לומר שהוא לא נחמד או שחס וחסה האולפנים לא נחמדים! להפך, הם היו מאוד נחמדים ונשמע כמו מקום כיף לעבור בו קורס! ^^" מאחר וזה פורום, באתי רק כדי להרהר איתכם ביחד [
], ולשתף אתכם במה ששמעתי. כמובן שיכול להיות שלא שמעתי טוב למרות שאני 99% בטוחה שהוא אמר "חלש", אבל עדיין יכול להיות (כי אף אחד לא מושלם, ובטח שלא אני
)

למעלה