שרשור

Takuto

New member
למה חייב נושא T_T

נכון יש את המכונות האלה שמכניסים 5 שקל ויוצאת בובה? אז יש כרגע בובות ממש שולטות של פוקימון בחלק מהן מישהו במקרה יודע איפה יש מכונות כאלה עם פוקימון? (או אפילו אם אתם לא בטוחים שיש פוקי אבל יודעים שיש מכונה כזאת) בבקשה אם אתם יודעים תגידו כל מקום שאתם מכירים ויש בו ממש חבל לי לפספס את זה ;-;

Hawkgirl

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הרגת אותי עכשיו תומר, יא מכור %$#^#&%$#&%$ אמרת אומדטו לאלעדו?! יש לו אוטאנג'ובי היום XD וגם למאיה יש מומולדת היום! ^_____________________^ ולא, אין לי מושג איפה יש מכונות כאלו עם בובות של פוקי XD תבוא לכנס בחנוכה ואולי נלך אח"כ גם לג'ויסטיק O: למרות שאני רוצה כל היום להיות שמה, ואני לא נגררת אחריכם, אתם תיגררו אחרי O: כי אני תמיד רוצה להסתכל ה-ר-ב-ה זמן בדברים ואתם ממהרים ללכת #&%$#&%$%$#& ויהיו גם הרצאות מעניינות שאני רוצה לשמוע, ואני רוצה גם לשחק ב-DDR... וטוב, זה כבר לא קשור XD

Takuto

New member
...

רק שיהיה ברור- הכוונה היא למכונה שפשוט מכניסים 5 שקל וזהו יוצאת בובה קטנה... לא הדבר הזה כמו שיש בג'ויסטיק שיש בובות וצריך לנסות לתפוס עם הדבר הזה =X

Swan Princess

New member
היה פה באור יהודה

אבל החליפו את זה כבר.. לפו הדב כאלה חדשים ומכוערים Oם (ולביצים חמודותתתתתתת) אם אני אתקל בכזה אני אעדכן אותך. [או לחילופין- אם אני אמצא ת'פיקאצ'ו העיוות...]

Takuto

New member
פתח תקוה... אבל זה לא משנה

תגידו כל מקום שאתם מכירים שיש בו!! אולי אני אוכל להגיע.. זה באמת ממש חשוב לי ;-;

Hawkgirl

New member
יש באילת O:

נראה אותך מגיע לשם חהחה XP סתם נו.. זה היה דורש XD

Takuto

New member
באקה#%@

רמי אומר שאולי יש בעזריאלי והוא יבדוק בקרוב =X נקווה שכן

למעלה