שרשור

24 CTU

New member
אם נראה לכם

שאני יבוא להחזיר אותכם בתשובה.אתם טועים,אם אתם חושבים שיש לי בעיה אתכם אתם טועים,אני פשוט לא מבין מה התלבשתם עלי,ומה הקטע שלכם,לבוא ולפגוע בי אישית,ממש תודה.לפחות בדת אלהים מסביר לך מה עשית שנכנסים בך.

מובחרת

New member
תבין,

פה זה פורום יוצאים בשאלה.אנשים כאן כבר אכלו את כל הסרטים של הדת.אם יש`ך חידושים בנושא,כדאי להפגיז אותם בפורום חרדים/דתיים.עמך הסליחה.

24 CTU

New member
הבנתי והפנמתי

זה ברור לי מהרגע הראשון שנכנסתי לפורום רק שאני לא מבין למה עשו ממני מחזיר בתשובה,אני מעלה תהיות וספקות המתייחסים אלי כאילו אני איזה``מוקצה מחמס מיאוס``(סליחה על הלשון הדתית פשוט זה ההגדרה הכי טובה שעמדה לי הלשון)אני סך הכל חותר לשמוע את העמדה שלכם בנושא המושג דת,כבר בהודעה הראשונה שלי כתבתי שמאוד נהניתי מרמת הכתיבה,אז מה הקטע לעשות ממני איזה קרציה שיש להתפתר ממנה,ועוד משהו,אני וכופר ממש לא אותו בן אדם,פשוט שלחתי לו מסר אחרי שראיתי את השאלות שלכם,וראיתי שהוא לא עונה אז שאלתי אותו במסר וזה מה שהוא ענה.

uri80

New member
כמה סיבות:

א: התחזית ליוצא בשאלה תחת ניק אחר שכביכול "החליט" לחזור בתשובה. זהו זלזול באינטילגנציה של חברי הפורום. ב: התיימרת להיות כותב ותיק בפורום בזמן שרק פתחת את הניק כעת. ג: הספקות שלך הם בדיחה. באופן אישי, ירון ידען לא מעניין אותי. גם הדגים שלך לא מעניינים אותי. יש דברים רציניים יותר. ד: הסבלנות כלפיך ושכמותך אוזלת.

24 CTU

New member
אז ככה?

קודם כל אני לא התחזיתי לאף אחד.תסביר לי למה נראה לך שהתחזיתי לכופר.הוא כתב את מה שהוא חושב מה זה קשור אלי.אני אמרתי משהו על דגים??יש לך טענות על וכופר תפנה לכופר מה אתה אלי?מה אני קשור אליו.מה שכולכם הגבתם על ההודעה שלו גם אני הגבתי אולי תסביר לי במה טעיתי.

כי אתה היחיד שמאמין שכופר שונא דת

פגש את הדלאי למה וכו, בנוסף בשתי הניקים אתה כותב ממש באותו סגנון כך שצריך להיות טיפש בכדי לחשוב שאתם לא אחד ואולי אתה נהנה להתכתב עם עצמך, אז תמשיך אבל על תערב אותנו באמצע.

במה טעית?

אני יגיד לך. לא טעית פשוט אנחנו לא סובלים אנשים שכותבים מסרים ל ע צ מ ם ! ואם משעמם לך פנה אלי ואביא לך תעסוקה. (אולי תעזור לשנה ופירש בשנור...) אוקי ילד?

../images/Emo197.gifאני פוחד שהוא זה שיחזיר אותי

בתשובה. הוא יראה לי תמונות של הדלאי למה א"א לעמוד בזה.

barr1969

New member
וזה עוד לפני שהכרת אותי אישית

בא הוכח לנו שבאת ללמד אותנו את ששת עקרונות החיים המוארים. או איך להכין שקשוקה בלי ביצה. או למה בלוגו של samsung האות A נראית כמו v הפוכה. או כמה איצטרובלים צריך כדי למלא אוקינוס. יש כ"כ הרבה נושאים ששום גוף אחראי לא לקח על עצמו להסביר, שממש לא בא לי לחשוד בך שאתה מחזיר בתשובה, כל עוד אתה מתעסק בהם.

מחממנוע

New member
נוער חוזר בשאלה

רק רציתי לבדוק אם אתר מורשת עובד בשבת. מסתבר שכן, וגם הצופה וכו' ונתגלגלה לעיני תשובתו של צבי אזרחי הרב, (סוג של חרדי מודרני +) יכול להיות שמענין.

אבזץ

New member
פעם אפי' יורי היה ציני

פעם היה כאן פורום נשכני יותר, כמו שצריך להיות. פעם להודעות אידיוטיות רצופות בשגיעות של בתולות מבייצות ושל מאוננים כפייתיים (כגון, "הלכתי בסטרפלס ובסיפולוקס והרגשתי מה זה סקסית") לא היה כאן מקום. פעם מזכיר לי שאני מקשיש ישיש. ואולי הגיעה שעתי לילך...

Le Fay

New member
נתלית באילנות גבוהים:

אלישע בן אבויה ואתאיסט בלי ציציות
אח, אח, הגעגועים. וגם מטאור כבר לא שם עלינו זין.

למעלה