שרשור

admor

New member
בבדאי

"כל הדוגמאות שהבאתי לעיל מוכיחות בעליל שאין ברוב המקרים, חזרה בשאלה מתוך כפירה מובנת הבנויה על מגדל של כפירה באלוקי ישראל כפי שמצינו בהסטוריה היהודית לדורותיה, אלא ביטוי חיצוני או תוצאה של משבר, לפיכך ההתייחסות מוחייבת המציאות היא יחס של חום קירבה ואהבה והרבה הבנה והקשבה , לתת לפרוק החוצה את תיסכולי העבר ע"מ לתקן את המעוות ועצב דרך דתית חדשה. אמת כי יש המתייחסים בריחוק מוחלט מאלה ומשכמותם דבר שאני הקטן שולל מכל וכל. בברכה צבי " הוא מביא דוגמאות ומשם מוכיח..... אולי שיבוא לכאן וימצא דוגמאות אחרות? אופססס אבל זה נוגד את התאוריה שלו.

Le Fay

New member
לרגע לא בטחנו!

מקובל עלי ממורשתי הקלטית ש... The man with the boots does not mind where he places his foot (לבריון במגפיים לא איכפת על מה הוא דורך).

לא די בלא לבטוח בבריון.

יש מקרים שבהם כדאי לנער אותו, להפעיל עליו לחץ מתון. שישקשק קצת. למה לא?
הבריון שלנו משתמש ביחסי ציבור. ובעינינו עלה ערפל

whitewidow

New member
מלח,

נפלתי אתמול בשעה בלתי חוקית בעליל, על היסטורית הסיכסוכים של גילגמש, בין השאר על המחלוקת הקשורה ב"קבוצת החברים בעד גולשי ויקיפדיה". איזו ביריונות!!!!

whitewidow

New member
לצערי, עוד לא עליתי

על דרך לשחזר את היסטוריית הגלישה ההזויה שלי אחרי שתי יממות בלי שינה ותחת השפעתם של צבעים זוהרים.

whitewidow

New member
לישון- לא תחת ממשלת הירח../images/Emo13.gif

ולגבי יום חמישי- "במתא - שמאי, בלא מתא- תותבאי" (שבת קמה:)

הו אה הו אה הו הא כדאי שתדע

בלא מתא- תותבאי... בינינו מי מתעניין בחיצוניות? העיקר תוכו של הקנקן (הלוואי שכך היה העולם) בכל אופן נראה לי שבמפגש תהיה תצוגת אופנה מגוונת מאד. החל ממלבושי פולניה ועד למלבושי דגניה או רחביה ואולי גם נייצ'ר (בתמונה אדם קדמון חווה וחיוויא).

למעלה