שרשור

dvoralili

New member
inbal כנסי

תתני לי כאן את המסנג'ר שלך שנוכל לדבר ותראי אותי במצלמה

asias1

New member
נא לקרוא את חוקי הפורום

את חדשה לכן אני רק מזהיר, תקראי את החוקים.

MorSims

New member
../images/Emo41.gifכוכב נולד../images/Emo41.gif../images/Emo204.gif

למה מישל ירדדדדדדדדדדד
איזה באסה אוףףףףףףףףףףףףף

hili האחת

New member
השאלה זה למה מיכאל עלה!

מאיה חמש רמות מעליהם והוא עלה?! מאיה תהיה השלישית, וזה בטוח. ואם ג'קו לא יהיה השני... |אנייכולהלהיותמאודרעה|

MorSims

New member
אם את מתכוונת לרפאל ../images/Emo9.gif../images/Emo204.gif

הוא היה חייב לעלותתתתתתתתתתתתת

עונה...

פרטים אישיים: שם:נועם שם משפחה:---- גיל:10 מקום מגורים:אור עקיבא-זכרון יעקב מזל:דלי מוצא:חצי מרוקאית חצי עיראקית אוהב ספורט?:דהההההה לא מבין אנשים ש...:שונאים האלופה השמיניה סימס והארי פוטר. מאמין בחייזרים:יאפ מה הדבר שעושה אותך למאושר:לשחק בסימס,הארי פוטר,אחשלי הקטן... אתה ותרן או עקשן:עקשנית אתה נאמן?:ניראלי יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי?:ביינתים רגילה אתה אוהב להיות בבית?:אהה ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?----- איזה פתגם אומר לך הרבה?:סימס איטס מיי לייף אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?:לעעע מה המשפט שמאפיין אותך?:אין לי כוח... התעקשת על משהו מטופש?:מלא פעמים ראית טיטאניק?:לעע ראית את מגדל אייפל?:רק בתמונות בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?:בעעעעעעעעעע איך אתה מרגיש עכשיו?:משועממת(בגלל זה אני עונה על זה) אתה ילד של אמא או אבא?:לעידעת זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: שניהם קפה/תה: תה(קפה=בעעעעעעעעע) שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:לא הבנתי... חתולים/כלבים:כלבים=שליטעעעע אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: קולההההההההה תל אביב\חיפה:תל אביב(חיפה זה קטיושות עברי לידר\אביב גפן:איייייכס לשניהם שי גבסו\הראל סקעת:הראל סקעת יוני בלוך\אפרת גוש:אייייייייייייייכס ג'קאסס\אפקט הפחד:אפקט הפחד ג'וני נוקסוויל\וי מאן:מי אלה? מוזיקה!!! שיר אהוב:הכל של משפחת תאקט+אלון דה לוקו\משהו ממני כמה עוד אפשר הכל יכול לקרות יש לו אישה מטומטמת רציתי האלופה... זמר\ת אהוב\ה:יש מלאאאאאאאאאאאא שורה משיר שאתה מתחבר אליה:יש המוןןןןן תאקט או ד.מ כחול לבן?:תאקט שליטההההההההההההההההההההההההה דנידין או מוקי?:דנידין שורה משיר הכי מפגר ששמעת:כל השיר של ראש גדול... זמר עם הקול הכי מצחיק:זה ששר לא יכול ודרך המלך (הפזמונים) היפהופ\מזרחי:היפהופראפ! אהבה היית מאוהב? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע היית מאוהב ב-2 בו זמנית? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בגדת? לא התאבתי+בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע היית מאוהב במישהו מהמין שלך? אייייייייייייייייייכס התנשקת עם מישהו מהמין שלך? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעאייייייייייכס מאמין באהבה אפלטונית? מזה?+אייייייייייייכס(כי זה אהבה) מאמין באהבה וירטואלית? אייייייייייייייייייייייייכס מאמין באהבה? לעעעעע+אייייייייייייייייייכס מאמין במוסד הנישואין? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מאמין סקס רק אחרי החתונה? ????????????! תסלח על בגידה של אהוב? לע מאוהבת!+בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע האם אי פעם? עישנת? חס וחלילה ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לאאאאאא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לעעעעעעעעע אושפזת בבית חולים? חס וחלילה ראית אדם מת במציאות? חס וחלילה טפוטפוטפו ראית חתול מת במציאות? כהההההה יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? אני עדיין מכורה.... טעמת קליק XL? יאמיייייייייייייייייייייייי רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?מזה קטנוניות? ראית סרט כחול? מזתומרת? תיקנת מורה על שגיאה? כהה מלא פעמים (בלי להשוויץ אני מחוננת) נתקעת במגלשה? לא התאהבת פעם במורה? איייייייייייייייייייייייייייכס באבא\אמא של חבר\ה? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בדמות מספר\סרט? לא במישהו מאותו מין?אייייייייייייייייייייכסה

למעלה