שרשור

inbal1993

New member
כן../images/Emo189.gif../images/Emo79.gif../images/Emo211.gif

אבל למה להעליב את רועי שהוא הומו

inbal1993

New member
"אז זה אומר שהוא הומו

שהוא מיתגעגע אליו
" זה לא ניקרא להעליב? אני יודעת שזה בצחוק אבל אם זה העליב אותו
טוב דיי ניגמר הדיון הזה

green smily

New member
../images/Emo35.gif

סליחה שאני מתערבת.. אבל שהוא אמר את זה(PoPcorn321) אני חושבת שהוא התכוון לזה: "מה
אם מישהו מתגעגע למישהו זה אומר שהוא הומו
(לא)" לא ל: "הוא הומו בגלל שהוא מתגעגע אליו" תסתכלי טוב יותר על המשפט.

Lord VoIdemort

New member
די כבר @$^()#Q$&ו

זה החוש הומור שלי, שמח?! תתבגר כבר, נודניק, מה אתה מגיב לכל הודעה שלי.

inbal1993

New member
ניסיון למשהו מגניבולי ../images/Emo211.gif../images/Emo79.gif

‏בדיקה ‏בלנהחבלנחבה ‏בדיקה

prue 1

New member
עונה!!!!!!!!

פרטים אישיים: שם: יסמין שם משפחה:xxx גיל:18 מקום מגורים:xxx מזל:טלה מוצא:xxx אוהב ספורט?כןןןןן , אני מתה על כדורסל לא מבין אנשים ש...:שמשקרים מאמין בחייזרים:לא מה הדבר שעושה אותך למאושר: לראות את המשפחה שלי מאושרת אתה ותרן או עקשן:אני עקשנית אתה נאמן?כן יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי?רגילה אתה אוהב להיות בבית?כן ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?תלוי , אם יש לו חוש הומור איזה פתגם אומר לך הרבה?להנות מהחיים וכמה שיותר אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא מה המשפט שמאפיין אותך?להנות מהחיים וכמה שיותר התעקשת על משהו מטופש?כן ראית טיטאניק? כןןןןןןןן ראית את מגדל אייפל?רק בסרטים....בנתיים בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?לא איך אתה מרגיש עכשיו?עייפה....חזרתי עכשיו מטיול אתה ילד של אמא או אבא?אבא זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה:תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות חתולים/כלבים:כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: קולה תל אביב\חיפה:ת"א עברי לידר\אביב גפן:אף אחד שי גבסו\הראל סקעת:אף אחד יוני בלוך\אפרת גוש:אף אחד ג'קאסס\אפקט הפחד:אף אחד ג'וני נוקסוויל\וי מאן:אף אחד מוזיקה!!! שיר אהוב:listen to your heart זמר\ת אהוב\ה: בון ג'ובי שורה משיר שאתה מתחבר אליה:my givet is my songggggggg תאקט או ד.מ כחול לבן?אף אחד דנידין או מוקי?אף אחד שורה משיר הכי מפגר ששמעת:אדוני יקנה לי מכונת כביסה של רוני זמר עם הקול הכי מצחיק:לא יודעת היפהופ\מזרחי:היפ הופ והכי טוב מוזיקה שחורה אהבה היית מאוהב? לא היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא בגדת? לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך?לא מאמין באהבה אפלטונית? מה זה? מאמין באהבה וירטואלית? לא יודעת מאמין באהבה? כןןןןן מאמין במוסד הנישואין? לא יודעת מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא תסלח על בגידה של אהוב?אולי האם אי פעם? עישנת? ניסיתי ולא אהבתי ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא נראה לי אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כןןןן...אין על הארי.....איזה חתיך דראקו מאלפוי למרות שאני לא אוהבת בלונדינים , הוא שווה! טעמת קליק XL? אולי לא זוכרת רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן להוכיח את הטענות שלי ראית סרט כחול?לא תיקנת מורה על שגיאה?כן כל הזמן....איך המורים מתעצבנים אייזה כייף חחחחחחח נתקעת במגלשה? אם החזקתי את דפנות המגלשה עם הידיים כדי לא להמשיך להתגלש כי פחדתי לרדת למצולות הבריכה , זה נחשב??? התאהבת פעם במורה? לא, אבל היה לי קראש באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? כן בכריסטיאן ממולין רוז' אבל זו הידלקות לא התאהבות...לא התאהבתי אף פעם. במישהו מאותו מין?לא

txp123

New member
גם אני ינסה

פרטים אישיים: שם:אסף שם משפחה: גיל:11 מקום מגורים:ראשון לציון מזל:בתולה מוצא: אוהב ספורט?לא לא מבין אנשים ש...:צועקים סתם מאמין בחייזרים:ככה ככה מה הדבר שעושה אותך למאושר:לראות את כולם מאושרים אתה ותרן או עקשן:גם וגם אתה נאמן?כן יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי?רגילה אתה אוהב להיות בבית?מאוד ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?לא איזה פתגם אומר לך הרבה? אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? מה המשפט שמאפיין התעקשת על משהו מטופש?כן ראית טיטאניק? לא ראית את מגדל אייפל?לא בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?לא איך אתה מרגיש עכשיו?פסדר אתה ילד של אמא או אבא?של שניהם זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח בקלות חתולים/כלבים:כלבים אוכל/ממתקים: שניהם קולה/פפסי: אף אחד תל אביב\חיפה:תל אביב עברי לידר\אביב גפן:אף אחד שי גבסו\הראל סקעת:איכס אף אחד יוני בלוך\אפרת גוש:איכס ג'קאסס\אפקט הפחד: ג'וני נוקסוויל\וי מאן: מוזיקה!!! שיר אהוב:butterfly זמר\ת אהוב\ה:שירי מימון ומדונה שורה משיר שאתה מתחבר אליה: תאקט או ד.מ כחול לבן? דנידין או מוקי? שורה משיר הכי מפגר ששמעתkissi kissi lets me happy: זמר עם הקול הכי מצחיק:שימי תבורי היפהופ\מזרחי:היפהופ אהבה היית מאוהב? לא היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא בגדת?לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא מאמין באהבה אפלטונית? לא מאמין באהבה וירטואלית? ככה מאמין באהבה? כן מאמין במוסד הנישואין? כן מאמין סקס רק אחרי החתונה?כן תסלח על בגידה של אהוב?ממש לא האם אי פעם? עישנת? ממש לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות?כן יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן טעמת קליק XL? כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן ראית סרט כחול?לא תיקנת מורה על שגיאה?כן נתקעת במגלשה?לא התאהבת פעם במורה?איכס באבא\אמא של חבר\ה?לא בדמות מספר\סרט? לא במישהו מאותו מין?לא

talitali102

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo19.gifעונה../images/Emo9.gif ../images/Emo70.gif

פרטים אישיים: שם: טלי שם משפחה: עזרן[למה כולם מסתירים את שמות המשפחה שלהם
...] גיל: 13 מקום מגורים: אשדוד מזל: אריה מוצא: רומניה וחצי בולגריה. אוהב ספורט? כן לא מבין אנשים ש...: עושים מליון עגילים וקעקועים בכל הגוף ומשנים את השיער לצורה מוזרה... מאמין בחייזרים: כן. [מההה
...] מה הדבר שעושה אותך למאושר: משפחה
... אתה ותרן או עקשן: עקשן, עקשן... אתה נאמן? מאוד^.^ יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי? מיטה וחצי... אתה אוהב להיות בבית? אממ... אין כמו הבית
ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? וואטאבר
... איזה פתגם אומר לך הרבה? "אל תסתכל בקנקן אלא במה שבתוכו..." ואני מאוד מסתכלת בקנקן... אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? אם את/ה רע/ה, אז לטובה וזה מאודדד מצליח לי... מה המשפט שמאפיין אותך? אין לי אחד כזה... התעקשת על משהו מטופש? חח הרבה פעמים, אני נוראאא עקשנית... ראית טיטאניק? כן, ברוררר... ראית את מגדל אייפל? ברורררר... בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? אממ... אולי
... איך אתה מרגיש עכשיו? פסיידר... אתה ילד של אמא או אבא? של אמא
... זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: אממ... מסיבה פרטית
... קפה/תה: אממ... תה... אבל שיהיה עם חלב
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: אממ... כרגיל
... חתולים/כלבים: שניהםםםם
))
אבל חתולים... אוכל/ממתקים: חח ברור... קולה/פפסי: לאאאא תל אביב\חיפה: תל אביב... עברי לידר\אביב גפן: עברי ברור
שי גבסו\הראל סקעת: אממ
... יוני בלוך\אפרת גוש: יוני בלוך
. ג'קאסס\אפקט הפחד: מזה ג'קאסס בכלל
שיהיה אפקט הפחד[
]... ג'וני נוקסוויל\וי מאן: אממ... לודעת
... מוזיקה!!! שיר אהוב: פוווו הרבההה...
זמר\ת אהוב\ה: קלי
... שורה משיר שאתה מתחבר אליה: ביקאוז אוף יו... תאקט או ד.מ כחול לבן? אממ... לא יודעת... דנידין או מוקי? מוקי... שורה משיר הכי מפגר ששמעת: פיפי וקקי נעשה יפה בסיר... [כן
] זמר עם הקול הכי מצחיק: אממ... נראה לי צביקה פיק
... היפהופ\מזרחי: היפהופ
. אהבה היית מאוהב? ברור... היית מאוהב ב-2 בו זמנית? כן, הרבה... זה משגע אותך... בגדת? אממ... לא
... היית מאוהב במישהו מהמין שלך? אממ לא... התנשקת עם מישהו מהמין שלך? גמלוא... מאמין באהבה אפלטונית? אממ נראה לי
... מאמין באהבה וירטואלית? כן. מאמין באהבה? כן. מאמין במוסד הנישואין? כן. מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא רק. תסלח על בגידה של אהוב? לא. האם אי פעם? עישנת? לא, בחיים אני לא אעשן... ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן
... ישנת יותר מ30 שעות ברצף? אם זה כזה מעניין, ישנתי יומיים. אושפזת בבית חולים? כשהייתי תינוקת
... חוץ מזה לא חס וחלילה... ראית אדם מת במציאות? לא. ראית חתול מת במציאות? כן
... יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לאאא... טעמת קליק XL? כןןן... אה אופס לא זה היה הביסלי
... רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? אממ... גם מצידו
... טוב נו כן
... ראית סרט כחול? לא... אולי בעצם, בטעות- עם זקנות
... תיקנת מורה על שגיאה? כן [
] נתקעת במגלשה? כן. התאהבת פעם במורה? לאאא... באבא\אמא של חבר\ה? לאאאאאאאאאאאאאאאא... בדמות מספר\סרט? חח כן פעם כשהייתי קטנה
... במישהו מאותו מין? לאא...

txp123

New member
למנהלים הכי מחודש

אני רוצה להיות כתב אצלכם בסימיל ואני מקווה שתסכימו להכניס עוד כתב לאתרכם אם לא אזז תודיעו לי האימיל מיתחת ועשיתי כתבה שתראו איך אני והינה הכתבה סימס חיי זוהר עומד לצאת לאמריקה: הסימס חיי זוהר עומד לצאת באמריקה כ בעוד 7 יומים בלבד ואמריקה כבר מחכה בקוצר רוח. השאלה היא מתי סימס חיי זוהר יגיע לארץ? סימס חיי זוהר מגיע כמה שבועות אחרי וכמובן תדעו זאת בקרוב! מקווה שהיתקבלתי ואם היתקבלתי או לא היתקבלתי תשלחו לי הודעה באימיל [email protected]

למעלה