זה בצחוק..
J jasmin superstar New member 19/4/06 #50 אני יודעת...זה לא קשור שלא שרשרת אל *אלי אבל רואים שזה בצחוק... אז אני כותבת, את מה שקרה תלמדי, שגם אם לא שירשרתי אלייך אני יכול להגיב.
אני יודעת...זה לא קשור שלא שרשרת אל *אלי אבל רואים שזה בצחוק... אז אני כותבת, את מה שקרה תלמדי, שגם אם לא שירשרתי אלייך אני יכול להגיב.
F FrutillitA New member 19/4/06 #48 אהאםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היא ממש ממש לא כזאת מהמעט שאני מכירה אותה אני יכולה להגיד לך אני מאחלת לך שתפגשי אותה ותראי ביג טיים שהיא לא כזאת
אהאםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היא ממש ממש לא כזאת מהמעט שאני מכירה אותה אני יכולה להגיד לך אני מאחלת לך שתפגשי אותה ותראי ביג טיים שהיא לא כזאת
1 1הדור הבא New member 19/4/06 #49 ../images/Emo2.gif דורין!!!../images/Emo2.gif זה ממש לא יפהה!! היא יכולה להכנס ולקרוא את זה!! זה ממש לא לעניין שכתבת את זה.. ועוד פהה..! יש ילדים[לא רק דון] שיכולים לאעלב מזהה!
../images/Emo2.gif דורין!!!../images/Emo2.gif זה ממש לא יפהה!! היא יכולה להכנס ולקרוא את זה!! זה ממש לא לעניין שכתבת את זה.. ועוד פהה..! יש ילדים[לא רק דון] שיכולים לאעלב מזהה!
ז זיו המגניב 2 New member 19/4/06 #33 ©נחמד™../images/Emo108.gif ¢לא ממש הבנתי ƒ ®אבל לא משנה אהבתי את ההשקעה¶
ז זיו המגניב 2 New member 19/4/06 #36 »»»מה קורה»»»../images/Emo108.gif סתם מחפש תירוץ לשים את הסימנים המאגניבים האלו: ¼½ ¾ ± £ „ © ¨ ‡ † × ¥
»»»מה קורה»»»../images/Emo108.gif סתם מחפש תירוץ לשים את הסימנים המאגניבים האלו: ¼½ ¾ ± £ „ © ¨ ‡ † × ¥
O onn11 New member 19/4/06 #52 שאלה בקשר לשיר... אני רוצה להוריד את השיר הנושא של "חברים". מישהו יודע איך קוראים לשיר? בתודה, און.