שרשור

מזל טוב../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אל תדאג אני גם חשבתי שזה נורא ועשיתי אותה ביומיים האחרונים לפני ההגשה ודווקא נהניתי מהעשייה בגלל שלמדתי המון על המשפחה שלי הסיפורים של איך סבא וסבתא הגיעו לארץ או על התרבות שהייתה פעם וכל מיני זה מאוד מעניין....ואי אומרת את זה בתור אחת שממש חשבה שזה מיותר וזה סתם כי אין על מה לתת ציונים אבל אני למדתי מזה המון

Super Chuly

New member
מזל טוב!

עד 120 שנה, המון אושר ועושר, ושיתגשמו כל משאלותייך. אל תפחד להשיג את מה שאתה רוצה ולהיות מי שאתה רק רוצה. המון מזל טוב! ובקשר לעבודת השורשים, זה אמנם עבודה שחורה ולא כיפית, אבל בסוף, בדיעבד, מבינים כמה אפשר ללמוד ממנה על המשפחה שלך ואפילו על עצמך. בהצלחה! ליהי :)

../images/Emo152.gif../images/Emo194.gif../images/Emo108.gif|מדוזה|../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

זיו היקר
מזל טוב ליום הולדתך ה-13.
שתקבל המון מתנות (
), שתזכה לאושר ועושר (
=
) ושתזכה לפגוש את רוחל'ה, את אבנר, את שפרה, את אליקים ושלומקה (
). אוהבת מאוד (
) חג שמח (
) מחן (
)

מזל טוב!

אני עשיתי את העבודה בתחילת החופש... ההורים לחצו... טיפ קטן- המורות לא באמת קוראות הכל=> שים מלא תמונות ותנפח! והן גם לא בודקות אם זה נכון... אם אתה לא מוצא שם או תאריך תאלתר! בהצלחה! ניצן!=)

תודה לכולם../images/Emo108.gif

היומולדת מחר
תברכו אותי ב12:00 (מעניין אם מישהו באמת יעשה שירשור כזה לי:|) תודה לכולם, יש לי עד ה5.5 לעשות את העבודה ומסתבר שנשאר לי ממש ממש ממש קצת, מקיסימום יום עבודה
אני כנראה אעשה אותה ב1.5 כי 30.4 יש לי את האירוע ואני צריך לספר עליו בעבודה
חן, תעשי לי ילד
אני מקווה מאוד לפגוש אותם
וליהי אני כבר עשיתי את "העבודה המלוכלכת" החלק הקשה מאחוריי ובאמת למדתי הרבה על המשפחה אבל חבל שצריך להעתיק הכל למחשב ולעשות את כל העבודה הזאת (כי בעצם המטרה של עבודת השורשים זה שהילד ילמד מהמשפחה שלו) היו פשוט אומרים לנו לשאול וזה וזהו... ותודה לכל האחרים אוראל ניצן נדב וכולם

DoRiNuS sMiNiA

New member
אתם מוזמנים לקומונה לליאת ביין!../images/Emo9.gif

הקומונה נפתחה ממש לפני יומיים,אני יודעת שחפרתי אבל אני רוצה שהיא תצליח. כולכם מוזמנים! פורסם באישור

DoRiNuS sMiNiA

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא מגיע לו אחת כמוה,גם לו מגיע לו אותי...(לי מגיע מישהו קצת יותר שווה) אבל מתוך ההבנה שלי דון היא לא אחת של חבר לאורך זמן. אחת שמנלצת וזורקת. אני מקווה שאני טועה. אם זה נכון,שיהיה להם בכיף

איך את כ"כ בטוחה שהיא אחת שמנצלת...

וזורקת?! יש לי עצה בישבילך............... עדיף שקודם כל תבררי אם זה נכון, ואח"כ תגידי את זה סבבה?! אין לך זכות להגיד את זה עליה מסיבה אחת ופשוטה- את בכלל לא מכירה אותה! אז...

סליחה שאני מתערבת..

אבל על איזה בסיס את אומרת שהיא "אחת שמנצלת וזורקת."? "מתוך ההבנה שלך"? יש פה אנשים בפורום שממש פגועים ממה שכתבת. =\

למעלה