שרשור

וואי איך אתן מתחנפות לבר אלא ייסטרר

היא עוד תחזור לכאן מה אתן פוחדות ?! יש לכן מזלל שהפורום הרשמי קרס בינתיים למה אני בקושי נכנכסתת לפורום הזה !. בדירך כלל אני יותר אני בשני !!... אז עד שאני נככננסת לפה שוב ופותחת הודעה חדשה שהיא בקושי ה... 5 שלי אולי אז כולןן קפצו עליי !!.!!.. במקום לפרגן זו לא בעיה שלי ויש בנות שפשוט מחפשות ת'ריבים האלה ות'צומי !. מי שפגתעי בהה סורי !. לא התכווונתי הנה זה מה שרציתן לשמוע ?! קיבלתןן !. מה קרה היום כולכןן נגדי ?! אז פתחתיייי הודעה חדשהה !!.. אויישש ט=ע=ו=ת ! ואני דיברתי עם ברר באיסיקיו ואני מקווה שהיא הבינההה שזה היה בטעות ולא התכוונתי אליההה ושוב ס=ל=י=ח=ה בר לא התכוונתי !!!.!!.!

הפעם ירדן צודקת

היא סך הכל באה סיפרה לנו משהו שיתפה אותנו במה שקרה לנו ואנחנו ישר התנפלנו עליה והתחלנו לומר לה דברים לא יפים!! ובקשר לבר היא לא התכוונה! אז גם לירדן מגיע התנצלות! ירדן סליחה אם פגעתי בך או משו

חחא יזה חאמודה !!...!!.. תודה נשמהה

התתננצלות מתקבלת !. למי שיש איסיקיו מהההההררר מהרררר אבללללל לרשום אותו פעע.!: זה שילי : 206324827

נכון מאוד !

בפורום הרישמיי כולן מפרגנות לכולם ! מיש'י אמרהה שהיא דיברה עם שרון ! ואזזזזזזזזז כולן אמרו לה שמחות בשבילך וזה!!!.. הןןן כפרוטט עליהןן על כל הבנות בפורום שםם אמאל'הה הן כאללהה חאמודות אחת אחת !!. עדידו'ש העציץ הזאתי גם אותך קיללה לא ?!!?.!??.!!.

שמז, מאיפה היא צצה ההודעה הזו?!

אני ל--א שלחתי אותה, כי..התכוונתי להוסיף עוד דברים! ת-פ-ו-ז-ב-ל והשטויות שלהם!

ממ..

ברישמי זה בחיים לא היה קורה =\ אנחנו יודעת לפרגן! מה קשה לכן?! למה אתן לא יכולות פשוט לפרגן?! תרדו קצת מהקטע של לשרשר, מה עברתן איזו שתיפת מוח?! כול הזמן אתן רק חושבת על לשרשר, פייייייי.. זה לא מעייף אתכן לפעמים?! =\ הקטע הזה יותר מוזר מרוני סופרפארם! =\

טוב מאמי הבנתי..

בפורום שלנו ככה בפורום שלנו ככה אז אל תכנסי לפה אין מה לעשות כאלה אנחנו! דיי הרגת אותי באלוהיםם!

מממ..

עוד יצאה שלך בסגנון הזה-עליי ו..את תכירי את הצד שלא נחמד שלי, ויש אחד כזה..

אי אי לא לריבב !!.!!.!!.. ומאמי לא

לריבב עם עדידו'ש !. היה לנו מספיק עם העציץ הזאת בפורום !!. למה לריב עכשיו !?!? עזבו !.

ת'שמעי..

את כניראה ל--א הבנת! אני לא חברה שלך, ולא בדרך ליהיות! את לא ב'מת רוצה להתחיל איתי, כדאי לך מאוד להוריד פרופיל, אחרת בשניות המחשב שלך גמור! כן, היו כבר כמה ש..עברו התעללויות במחשב, ואת יודעת למה?==>כי הם היו מעפנים, כמוך!
אז תחזרי לחור שממנו באת!

את מדברת אל ה... היא!?! או אליי!?!?

אם זה אל ההייא כפרעליךך ! עזבי למה לריב עכשיו נשמה ?!!? בחייאת !. עזביי !!.. אל תגיבי !!..!..!!. לזה !

טופ .. מאמי עזבי אל תכנסי לזה

אפח'ד לא שווה את זה { בלי כוונהה לפגוע באפח'ד } יענו תכלסס { וזה לכולם } אפח'דדד לא שווה ת'עצבים שלכם ! שיחשבו מה שבא להם אל תספרו אנשים שימו עליהם זייןןן אללל תתיחסו למה שמדברים עליכם/ן !

חחחחחח אחח אחח יהיה בסדר..

תעשי לי טובה תסתמי אין לי עצבים אלייך הרגתן אותי כולכןןן שכבר הפורום שלכן יעלה ותעופי מפהההההההההההה!! שיהיה לכן לילה טוב ביי!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

טוב, תשמעי לי, ותשמעי לי טוב!

חתיכת ילדה קטנה ומסכנה שחסר ל מש'ו באימ-אמא של השכל [שספק אם יש לך בכלל!!!!]. אנחנו נלך לפורום שלנו..==>כשיבוא לנו! זה אחד. שתיים- את ו...ה-עלאק- עצבים שלך, מתעופפים לי מהזווית ועכשיו, אחרת זה לא ייגמר בטוב! וכשאני מבטיחה-אני יודעת לקיים! המצב שבו את נמצאת כרגע הוא על סף פיצוץ של הוריד המרוקאי שלי, ואם לא בא לך לראות שחור ו..עוד הרבה שחור על המסך של המחשב המזורגג הזה שלך אז תעוי למיטה שלך ותינסי עמוק עמוק מתחת לשמיכה, זה ברור לך?! שלוש- בפעם הבאה שאת תגידי לי סתמי, זו תיהיה הפעם האחרונ שאת תגידי "סתמי" אי-פעם! דבר אחרון- בנוגע ל"כותרת" של ההודעה שלך, אכן, יהיה בסדר בע"ה. אגב-יהיה בסדר רק אם את תחליטי לסתום ת'פה הזה שלך, אחרת לא יהיה בסדר, בכלל לא! סאלאמת'.

למעלה