שרשור

ALinuuushkA

New member
אני כאן כי הרשמי לא עובד:)

איך הייתה לי הרגשה שזאת את,עדי.. פשוט מזהה אותך ממרחקים;)

אוייש אהובתי זו הילדהה הכייייי הכיי

בב=ע=ו=ל=ם !!!!!!!!!!!!!1............... י'כוסית ! חח הרסה אותי ההייאא שנכנסהה לפורום ואמרה " ואלינה את דומהה לנעל " או מש'ו כזה חח איך כולם קמו עליה למה מי היא שתדבר אלייך ככה.?!?! אהובתי !!..!. עלייך ועל אושרי סיסו כפרוטטטט עליו עאלקק קוקסינל !.

ALinuuushkA

New member
אין אין..יש לנו פורום אלוף!

חולה עלייך,חולה על כל מי ששם שומעת אני משתגעת כשהוא קורס=\ אבל העציץ הזאת כבר לא מעניינת אף אחד:) ירדנו'ש יפיופה שלי

כעע חח !!.... שתתעעופפףף

עאלקק אושרי עושה לי " היא אחרי זה נכנכססהה אליי לפקטי ואמרה לי שהיא חושבת שאני וערןן ביחד " ! אמרתי לו כעע הייתה צריך להגיד לה נו אז ?! אנחנו ביחדד מה את מקנאה שאני איתו ואת לא ?!! חח היה מייבש אותה !

נמננמנמנמממ..

מחר אלינה ב"שיר נולד"! כולכן מתבקשות להחזיק אצבעות [ולא לשחרר ללא אישור שלי] על מנת שאלינה שלנו תפגוש את אושרי!

קוקיתת תהני לך ותשחדי ת'שומרים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!?.. תצלמי לנו מלא מלא תמונות !!.. ותהני !

ALinuuushkA

New member
חחח עדי יא תותחית

מתה עלייך:) באמת תחזיקו אין לי סיבה אחרת לנסוע..:)

חח נו ד=ה בשביל מי תסעי בשביל

מאיה בומבילה ?! או נינט טייב ?!?! או אגם רודברג בעעעעעעעעעע!!..!!.!! שוועות עליך שמשון אניי לא סובלת אותה לא יודעת מה יש לי נגדה.!!..

חחחחחחחח שמעו שנייהה

אושרי { סיסו } כפרווטט עליו ! קיצר הוא גם פה בפורום אבל הוא פה גם כי הפורום קרס אבל הוא אומר שהוא אפילו לא מתאמץץ להגיב פה חח !. כפרעליוווווווווווווווווווו חולע על הילד הזה !!1... נשמה שילי הוא !

ALinuuushkA

New member
:)

יאללה פרשתי למיטה הבנות מהרשמי דפקו פה השתלטות-יאאאא לנו:) אוהבת אתכםםםם..!אתככככן..את כולם;) לילה טוב נקווה שמחר יהיה יום משמח

ביי מאמי לילה בווייזז ! שיהיה לך ות

ותהני * לך מחרררררררררררררררררררר.! אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת !!.

למעלה