שרשור

וואי איך הן מתחנפות לבר שתחזור

אייייממהה איזה מושפלות הן באמא שלי !! הן לא קולטות שהיא תחזור ?!?!?!?!..!! איזה חנפניות !!!. ט'חח אופ יאללה שייחזור כבר הפורום שלנו לטוסס מ=פ=ה !!.

מתחנפות?!=>הן רק רוצות שהיא תחזור!

למרות ש..זה קצת צומי לפתוח אשכול של.. "אני עוזבת!".. אבל שיהיה, בר דווקא ילדה חמודה לאללה, נכון בר?!

יש מצב חח..../images/Emo3.gifכנסי..

פשוט נמאס לי מכמה פקאצות פה שלא יודעות לסתום ת'פה שלהן לפעמים!! [ירדן זה לא דווקא אלייך!!]

בסדר...ירדן כנסי שניה...

אולי גם לך מגיעה התנצלות...אז הנה לך ס=ל=י=ח=ה ודבר שני רואים שאת לא מכירה את בר...היא יכולה לא לחזור לכאן! וגם אם אנחנו מתחנפות אליה (ואנחנו לא) אז מה זה מפריע לך?! זה אמור להפריע לנו לא לך! ורק קחי לצומת ליבך שנמאס להעיר לכל אחת שפותחת הודעה חדשה ובסוף גם הפורום הזה יקרוס!

לפחותת

אני פתחתי אשכול על מש'ו חיובי ולא על סתאם איזה " אני עוזבת" או מש'ו כזה !!!.. ובנות פה במקום לפרגןן מתחילות לקפוץץ עליי.!!!..1 והתתנצלות מתקבלת תודה.!

אבל אנחנו לא מדברות רק עלייך

אנחנו מדברות בכלליות יש בנות שפותחות שרשור והן כותבות "אדם אני אוהבת אותך" יופי לך...גאמני אוהבת אותו...מאוד...אבל זה לא סיבה לפתוח שרשור!

כנסיי !.

סבבה נו זה ברור זה סתאם שטויות נו בגלל זה אמרתי אני פתחתי אשכול חדשש בגלל מש'ו שבאמת חשוב לי ! ולדעתי זה לא סתאם !.

כפרה?!==>שיהיה!

בכול אופן.. התחיל בזה ש.. הרישמי ל--א קרס, הוא בשיפוצים, עוברים שרת! נמשיך עם זה ש..גמני ברישמי [~ עדידו'ש חמי ~ , אני יחסוך ממך את השאלה.]. דבר אחרון.. מה ניהיה? עם מי רבת? איך? מתי? למה? על מה? ומי אשם?==>סתם סתם, בלי ה.."מי אשם?!" שלא תתחילו לי פה עוד מריבה, "את אשמה!" "לא את אשמה!" ממממ.. בכול אופן, פרטי, נמקי ו..הסבירי!
אגב- גם את כאן רק בגלל שהרישמי כרגע לא פועל?! חחחח...מן תחליף שכזה.. =\

למעלה