סיכום אירוח דני לשמן
דני איך זה להיות מפורסם? "קודם כל אני די עסוק בצילומים של השמינייה ובלימודים (אני סטודנט לקולנוע) כך שלהסתובב ככה סתם ברחוב לא יוצא לי הרבה. אם מישהו מזהה אותי זה בדרך כלל ילד או ילדה שתמיד קוראים לי דורי ולא דני (מה לעשות) ומספרים כמה הם אוהבים את הסדרה. אבל אף אחד מאיתנו לא משתתף בסדרה בשביל להיות מפורסם, אנחנו נהנים לשחק והכי שמחים בעולם לשמוע שהצופים מתרגשים יחד איתנו."
איך היית בתור ילד ונער?האם חשבת על קריירת משחק? "בתור ילד פעוט וקטן תמיד חלמתי להיות שחקן, בעצם אני לא יודע אם רציתי להיות שחקן כמו שרציתי להופיע ולהיות על במה. בתיכון למדתי במגמת תיאטרון ומכל מיני חוגים. מאז עברו כמה שנים (כידוע לכם אני בן 24 בעוד שבוע וחצי) שבהן בגלל הרבה סיבות ("זה לא פרקטי" "איזה מין מקצוע זה שחקן") לא נלחמתי בשביל להגשים את החלום.
נבחנת רק לדמות דורי? "בהתחלה נבחנתי לתפקיד אבי. כאשר נבנחתי לדורי ראיתי שהתפקיד תפור עליי.
איזה מהאודישנים היה יותר מעניין?מצחיק?כיף? "האודישן הכי מצחיק שלי היה עם עדי הימלבלוי הפרטנרית המדהימה שלי, שלא ממש זכרה את הטקסט של אחת הסצינות... היא הניחה את הדפים עם השורות על הספה ואני בטעות התיישבתי עליהם, אז היא לחשה לי בחצי פה `תזיז קצת את הטוסיק אתה מסתיר לי את הטקסט...
"
איך אתה מסתדר עם הצוות?עם השחקנים? "תגידו לי אתם - לא הייתם נהיים חברים של דון, אבי, ידידיה, מיכאל, עדי, הילי או שירה אם הייתם במקומי רק היום עזרתי לשירה להתניע את המכונית שלה אחרי שהתייבש לה המצבר... גם שאר הצוות עושה עבודה מצויינת: רובי הבמאי שצריך לסבול את הפדיחות שאנחנו עושים מדי פעם על הסט; וגיורא שרקם עלילה חד פעמית במקוריות שלה."
האם דורי עדיין יהיה מאוהב בנטשה או שתהיה אהבה חדשה? "הפרטים על העונה הבאה חסויים...אני רק יכול לומר שדורי יהיה מאוהב במישהי מסויימת...
האם הצילומים עד כדי כך אינטנסיבים שאתם מצלמים כרגיל בחופש? "בחגים אנחנו לא מצלמים כי גם לנו מגיע חופש מדי פעם... בייחוד לאנשי הצוות באולפן שנמצאים שם יום יום (השחקנים מגיעים 3-4 פעמים בשבוע בערך)"
מה עשית לפני שהתחלת לשחק בשמיניה? "לפני השמינייה הייתי מורה פרטי לאנגלית ואני יודע קצת צרפתית וספרדית" "לסיום, מאוד נהנתי לדבר עם כולכם, אל תפספסו את הפרק האחרון ביום ראשון - זה הפרק הכי טוב שאי פעם ראיתם (קיבלתי הצצה אז תאלצו לסמוך עליי). אני מאחל לכם חג שמח ולעצמי שיהיו לי עוד הזדמנויות כאלו כמו השמינייה לעשות מה שאני אוהב - לשחק. עד לפעם הבאה, ובשם כל השחקנים להתראות" וכמה מילים שלי לסיום, ברגע זה אני עובר ליוזר R o n 2 5 6