שרשור

esti 810

New member
מה לעשות..

זה האופי שלה למרות שבעונה הזאת בקושי יש סצנות שלה ופחות מידע עליה

חוצפנית../images/Emo46.gif../images/Emo108.gif

רק על עצמך חושבת?????????? מה איתי?? לא חשב עליי אני לא חושב עליה יום וליל??
סתם אבל גם אני מנהל וגם אני מת עלייה תתחשבי באנשים אחרים
הודעה זאת נכתבה בהומור ואין לקחת את הנמאר בה ברצינות

אתה כל הזמן מנסה ליצור ../images/Emo185.gif

פעילויות וזה אבל אתה לא מצליח,בכל מקרה היה רק היום מפגש פורום,בת"א מי שבא בא מי שלא..לא..חבל..

maial123

New member
איזה קטע אני גרה בסביבות לטרון..

חח.. באיזה ישוב אחד איפה אתה גר??

R o n 2 5 6

New member
דעה מעניינת...

יכול להיות...אני מאמין שזה לא ייקרה...עכשיו שנטשה נפרדה מאדם אולי יקרה משהו... פעם הבאה לשרשר בבקשה רון

אולי...

בעונה הזאת הם יחזרו להיות מאיה ויונתן ובעונה השניה הם יבינו שהם התחילו כבר חיים חדשים שהיו בני 15 ויחזרו.... עם גיורא הכל יכול להיות !

Cindy Campbell

New member
יכול להיות שאת צודקת../images/Emo135.gif

אבל בכל זאת, ידידיה והילי הם שחקנים בוגרים (נו, טוב, בני 20
) וטובים. אם איה וניני יחזרו להיות בני 10, זה אומר שיחליפו אותם באלה ששיחקו את יונתן ומאיה
רן ונועה. ועם כל הכבוד לילדים, אני לא חושבת שגיורא יסכים ש- 2 הדמויות הראשיות בסדרה יוחלפו ב- 2 ילדים... ואל תבינו אותי לא נכון, יש ילדים שהם שחקנים ממש טובים (למשל- דקוטה פאנינג) אבל ידידיה והילי משחקים ממש טוב ואין סיכוי שאחרי 60 פרקים יסכימו שיחליפו אותם ב- 2 ילדים. גם לא נראה לי שזה מותר לפי החוזה שלהם
חוץ מזה, אם רן ונועה ישחקו בסדרה במקום ידידיה והילי, איה וניני לא יוכלו לחזור ל- ט'8, כי הם יהיו בני 10, מה שאומר שהם יאבדו קשר עם כל החברים שלהם וישכחו מהפרוייקט. אבל עוד אפשרות היא, במקרה כזה, שיונתן ומאיה יהפכו לדמויות משניות, כמו רותם ובן בן. וזה ממש יהרוס את הסדרה. אז כל הכבוד לגיורא שהוא מכניס ב"השמינייה" כל מיני דברים לא צפויים שרק משפרים את התוכנית, אבל יש הבדל דק בין לעשות משהו לא צפוי לפשוט להגזים, ולהחליף 2 שחקנים מעולים כמו ידידיה והילי ב- 2 ילדים שבקושי הופיעו בסדרה, זה ממש מוגזם. סליחה על המגילה

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifסבבה אבל..

צ'מעי.. יש מצב שהם כן יחזרו להיות בני 10 כי רן ונועה כן יכולים להיות שחקנים ראשיים.. תתפלאי.. למרות שאני לא ממש בטוחה שהם יחזרו להיות בני 10 כי.. בכלזאת.. אני מסכימה איתך שהסדרה עצמה מבוססת על איה וניני.. אבל לכי תדעי

מאiה2ת

New member
תמונה גרועה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

נכון?

פרטים על דון:

היא בת 18, למדה בבית ספר "עירוני ט'" בת"א היא דיבבה בסדרות רבות: בוב-ספוג, פרנקלין, פוקימון ועוד יש לה חבר בשם ניר והצבע האהוב עליה הוא כחול

LOVE SIMS 2

New member
טוב, אולי לא תאמיני לי אבל...

מישהי שהייתה איתי ביסודי- דון היא אחותה. אף פעם לא פגשתי אותה ממש אבל אני יודעת שהיא אחותה. ראיתי אותה פעם בבית שלה. יש לי אפילו את מספר הטלפון שלה...

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifלמי את הולכת לשלוח?

לכל הפורום?

מי עכשיו יהיה? ../images/Emo185.gif

לא חייב להיות בכל פורום. רציתי לשאול...גם כדי להיות אדום צריך להגיע למפגש עם תפוז? (למרות שזה לא תלוי בך אלא במנהל של הפורום)?

למעלה