שרשור

ny22

New member
מנהל
איזה באסה...

הפסדתי אתמול את הפרק.........(גם בשידור החוזר). כנראה שאפסיד היום..... יהיו שידורים חוזרים בשבת, אם כן באיזה שעה??????? אניי ממש מקוה שכן!

DoRiNuS sMiNiA

New member
יהיה עוד מפגש מעריצים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

אבל בצפון הארץ....אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף עוד לא יודעים איפה...לא פרסמו...
צריך לעשות שוב בעזריאלי... ככה כולם נגישים... כי יש שם רכבות...ככה יכולים להגיע (כמעט) מכל הארץ

היום בתפוז אנשים../images/Emo20.gif

איך לפרוץ קדימה לעבר עתיד חדש? איך ממשים פריצות דרך בחיים האישיים? עדנה איש-שלום מאמנת אישית ועסקית תענה על שאלות אלה ואחרות הערב בשעה 20:00 בפורום השנה שלי-תוכנית לשינוי
תזכורת אחרונה: נפגשים בכיכר! היום ב 15:00 ניצור את הכריכה האנושית הגדולה בעולם בכיכר רבין בתל אביב

תקשיבו

אני מעריצה של דון לני גבאי... אתם יכולים לעזור לי להשיג כל מידע עליה? אני ממש ממש מודה למישהו עם הוא יעזור לי... פליז תעזרו לי ממשי שחולה על רוני...

DoRiNuS sMiNiA

New member
אני לא יודעת אם להיות ../images/Emo13.gifאו../images/Emo10.gif

מצד אחד
נטשה זרקה את אדם (חיכיתי לזה מאז שהם חזרו להיות ביחד) מצד שני
איה וניני צריכים לחזור להיות מאיה ויונתן (למרות שזה צפוי שזה לא יקרה...)

54316

New member
בוחן פתע על השמייניה!!!

חחח אני עושה לכם בוחן פתע מחר בשעה 19:00 תקבלו במסר אישי בוחן פתע על השמייניה אצם תצטרחו לענות עליו עד יומיים (23.10.05) למחורת בשעה 17:00 עליכם להגיש את בוחן בחזרה אלי בתגובה במסר העהעהע מואהעהעה תתכוננו הבוחן יהיה בערך שמי שיודע ממש טוב יקח לו 10 דק' ומי שממש לא טוב שעה וחצי אתם מוזמנים להתכונן סתיו

סיכום אירוח דני לשמן

דני איך זה להיות מפורסם? "קודם כל אני די עסוק בצילומים של השמינייה ובלימודים (אני סטודנט לקולנוע) כך שלהסתובב ככה סתם ברחוב לא יוצא לי הרבה. אם מישהו מזהה אותי זה בדרך כלל ילד או ילדה שתמיד קוראים לי דורי ולא דני (מה לעשות) ומספרים כמה הם אוהבים את הסדרה. אבל אף אחד מאיתנו לא משתתף בסדרה בשביל להיות מפורסם, אנחנו נהנים לשחק והכי שמחים בעולם לשמוע שהצופים מתרגשים יחד איתנו." איך היית בתור ילד ונער?האם חשבת על קריירת משחק? "בתור ילד פעוט וקטן תמיד חלמתי להיות שחקן, בעצם אני לא יודע אם רציתי להיות שחקן כמו שרציתי להופיע ולהיות על במה. בתיכון למדתי במגמת תיאטרון ומכל מיני חוגים. מאז עברו כמה שנים (כידוע לכם אני בן 24 בעוד שבוע וחצי) שבהן בגלל הרבה סיבות ("זה לא פרקטי" "איזה מין מקצוע זה שחקן") לא נלחמתי בשביל להגשים את החלום. נבחנת רק לדמות דורי? "בהתחלה נבחנתי לתפקיד אבי. כאשר נבנחתי לדורי ראיתי שהתפקיד תפור עליי. איזה מהאודישנים היה יותר מעניין?מצחיק?כיף? "האודישן הכי מצחיק שלי היה עם עדי הימלבלוי הפרטנרית המדהימה שלי, שלא ממש זכרה את הטקסט של אחת הסצינות... היא הניחה את הדפים עם השורות על הספה ואני בטעות התיישבתי עליהם, אז היא לחשה לי בחצי פה `תזיז קצת את הטוסיק אתה מסתיר לי את הטקסט...
" איך אתה מסתדר עם הצוות?עם השחקנים? "תגידו לי אתם - לא הייתם נהיים חברים של דון, אבי, ידידיה, מיכאל, עדי, הילי או שירה אם הייתם במקומי רק היום עזרתי לשירה להתניע את המכונית שלה אחרי שהתייבש לה המצבר... גם שאר הצוות עושה עבודה מצויינת: רובי הבמאי שצריך לסבול את הפדיחות שאנחנו עושים מדי פעם על הסט; וגיורא שרקם עלילה חד פעמית במקוריות שלה." האם דורי עדיין יהיה מאוהב בנטשה או שתהיה אהבה חדשה? "הפרטים על העונה הבאה חסויים...אני רק יכול לומר שדורי יהיה מאוהב במישהי מסויימת... האם הצילומים עד כדי כך אינטנסיבים שאתם מצלמים כרגיל בחופש? "בחגים אנחנו לא מצלמים כי גם לנו מגיע חופש מדי פעם... בייחוד לאנשי הצוות באולפן שנמצאים שם יום יום (השחקנים מגיעים 3-4 פעמים בשבוע בערך)" מה עשית לפני שהתחלת לשחק בשמיניה? "לפני השמינייה הייתי מורה פרטי לאנגלית ואני יודע קצת צרפתית וספרדית" "לסיום, מאוד נהנתי לדבר עם כולכם, אל תפספסו את הפרק האחרון ביום ראשון - זה הפרק הכי טוב שאי פעם ראיתם (קיבלתי הצצה אז תאלצו לסמוך עליי). אני מאחל לכם חג שמח ולעצמי שיהיו לי עוד הזדמנויות כאלו כמו השמינייה לעשות מה שאני אוהב - לשחק. עד לפעם הבאה, ובשם כל השחקנים להתראות" וכמה מילים שלי לסיום, ברגע זה אני עובר ליוזר R o n 2 5 6

נובלי

New member
אוווווווווווווווווף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למה הסדרה נגמרה
איה וניני צריכים להשאר עצמם

LoLi PoP 7

New member
תקשיבו יש מצב שהם ישתנו כאילו אתם מ

מכירים את גיורא והוא כזה ממש בלתי צפוי ואיכשהו תמיד זה קורה שכולם אומרים-לא אין מצב שזה יקרה ובסוף זה קורה! אתם אומרים שאין מצב שזהיקרה בגלל שאז לא תהיה עונה שנייה אבל צריך לחכות ולראות! כי בת'כלס היום ראיתם איך מאיה ורותם היו ביחד ומאיה הייתה מאושרת ואפילו רותם אמרה לה משהו על זה שהיא תחזור לעצמה - כלומר להיות בת 10. ובכלל מצד אם איה וניני ישארו בני 15 הם יפסידו לא יהיה להם את רותם ובןבן ולאיה גם ככה אין את אדם והם יפסידו כמה שנים של ילדות (כשהם יהיו בני 80 הם בטוח יצטערו על זה ויגידו אחד לשני "אויי, מה הייתי עושה בשביל עוד 5 שנים.....
) תחשבו על זה אם יהיו בני 10 הם ירוויחו יותר גם הם יחזרו להיות עם רותם ובן בן וגם הם יוכלו להציג את דדי-עמוס בתור אבא שלהם-שזה גדול!! יכול להיות שהם ירצו לחזור ואיכשהו בסוף זה לא יקרה (אולי זה יהיה הסוף של העונה-המתח) או שה"שישייה" יעשו משהו כדי להחזיר אותם מההחלטה. אז אל תגידו שזה לא יקרה יש מצב שכן !! וגם באירוח של שירה בתפוז היא אמרה משהו על זה (או שזה היה באירוח של דני או עדי-לא זוכרת...) שהעונה השנייה תהיה כמה שנים אחרי זה אז אולי הם יחזרו להיות בני עשר ואז יראו אותם (בעונה השנייה) בני 13 וה"שישייה" בני 18.... גיורא מפתיע וממש בלתי צפוי והוא תמיד גורם לנו להאמין שמשהו יקרה ובסוף זה הפוך... קחו את זה בחשבון!!! לידור. נ"ב: גם אני חולת הילי וידידיה-חבל על הזמן!! ואני ממש לא רוצה שהם ייעלמו להפך אבל וישארו אני רק כותבת את מה שאני חושבת!! הלוואי והם יישארו בני 15 מאיה תהיה עם אדם והלוואי, ממש הלוואי שיונתן יהיה עם רותם
. לידור

54316

New member
מפגש פורום

אולי נעשה מפג פורום יש אופציות במרכז שיהיה נוח לכולם או במערב לכיוון ירושלים... אז אם כן 1.בישוב שלי יש מסעדה מצוינת ששמה ורונה מסעדה איטלקית. 2.ליד לטרון מסעדה ושמה אסא גם שווה. 3.בעזריאלי במקדונלס/בורגר או בכל עזריאלי 4 אופציה שלכם__________ כשאתם בוחרים מקום נא לסמן את המספר שלו ואת התאריך שאתם מעדיפים לחודש נובמבר5-30 או 31 סתיו

סינטטית

New member
מפגש מעריצים?

הממ... הגבתי ב"התפקדות" והיתה שאלה על מפגש מעריצים או משהו כזה.... אני קצת לא מעודכנת אז מישו יכול לספר לי על מה מדברים ומתי זה וכאלה?

DoRiNuS sMiNiA

New member
../images/Emo2.gif 4 סיבות טובות לשנוא את נטשה../images/Emo70.gif

ניסיתי למצוא 5 (בשביל לעגל את המספר) אבל אל מצאתי אבל... הנה 4 סיבות טובות לשנוא את נטשה: 1.היא משחקת באדם...(אני בטוחה שמי שראה את השמיניה מההתחלה יבין...) 2.היא פוגעת בדורי (כולנו שמנו לזה) 3.היא פגעה באבי (זוכרים...עם הנשיקה) 4.היא מטרידה את איה,בגלל התאונה (נו..טוב...זה היה לפני שהיא ידעה) רק שתדעו...אין לי שומדבר נגד עדי אלא ההפך...אני מאוד אוהבת אותה...במיוחד אחרי הכתבה שלה בעיתון 7 לילות ממש הערצתי אותה בגלל הכנות שלה על הכל... ועוד יותר...בגלל שהיא חולונית (כמוני) וסחתיין על רודריגו...ועל קריירת השיפוצים... ותכלס...התפקיד שלה הרבה יותר טוב מהתפקיד של עלמה בטלנובלה בע"מ... (אם לא ידעתם,עדי נבחנה לתפקיד עלמה ואבי נבחן לתפקיד של אודי...)

LOVE SIMS 2

New member
מידע מעניין!!!

יש ילד בכיתה שלי, שמיקי קם (רוחלה) היא אמא שלו! מישהי שהייתה איתי ביסודי- דון היא אחותה! מגניב הא?

R o n 2 5 6

New member
סיכום האירוח של דני לשמן

ליהי ובן אני מצטער אם אני פותח הודעה חדשה עוד פעם אבל השקעתי ונראה לי שאף אחד לא ראה (אני חולה על איה...) הנה האירוח: דני איך זה להיות מפורסם? "קודם כל אני די עסוק בצילומים של השמינייה ובלימודים (אני סטודנט לקולנוע) כך שלהסתובב ככה סתם ברחוב לא יוצא לי הרבה. אם מישהו מזהה אותי זה בדרך כלל ילד או ילדה שתמיד קוראים לי דורי ולא דני (מה לעשות) ומספרים כמה הם אוהבים את הסדרה. אבל אף אחד מאיתנו לא משתתף בסדרה בשביל להיות מפורסם, אנחנו נהנים לשחק והכי שמחים בעולם לשמוע שהצופים מתרגשים יחד איתנו." איך היית בתור ילד ונער?האם חשבת על קריירת משחק? "בתור ילד פעוט וקטן תמיד חלמתי להיות שחקן, בעצם אני לא יודע אם רציתי להיות שחקן כמו שרציתי להופיע ולהיות על במה. בתיכון למדתי במגמת תיאטרון ומכל מיני חוגים. מאז עברו כמה שנים (כידוע לכם אני בן 24 בעוד שבוע וחצי) שבהן בגלל הרבה סיבות ("זה לא פרקטי" "איזה מין מקצוע זה שחקן") לא נלחמתי בשביל להגשים את החלום. נבחנת רק לדמות דורי? "בהתחלה נבחנתי לתפקיד אבי. כאשר נבנחתי לדורי ראיתי שהתפקיד תפור עליי. איזה מהאודישנים היה יותר מעניין?מצחיק?כיף? "האודישן הכי מצחיק שלי היה עם עדי הימלבלוי הפרטנרית המדהימה שלי, שלא ממש זכרה את הטקסט של אחת הסצינות... היא הניחה את הדפים עם השורות על הספה ואני בטעות התיישבתי עליהם, אז היא לחשה לי בחצי פה `תזיז קצת את הטוסיק אתה מסתיר לי את הטקסט..." איך אתה מסתדר עם הצוות?עם השחקנים? "תגידו לי אתם - לא הייתם נהיים חברים של דון, אבי, ידידיה, מיכאל, עדי, הילי או שירה אם הייתם במקומי רק היום עזרתי לשירה להתניע את המכונית שלה אחרי שהתייבש לה המצבר... גם שאר הצוות עושה עבודה מצויינת: רובי הבמאי שצריך לסבול את הפדיחות שאנחנו עושים מדי פעם על הסט; וגיורא שרקם עלילה חד פעמית במקוריות שלה." האם דורי עדיין יהיה מאוהב בנטשה או שתהיה אהבה חדשה? "הפרטים על העונה הבאה חסויים...אני רק יכול לומר שדורי יהיה מאוהב במישהי מסויימת... האם הצילומים עד כדי כך אינטנסיבים שאתם מצלמים כרגיל בחופש? "בחגים אנחנו לא מצלמים כי גם לנו מגיע חופש מדי פעם... בייחוד לאנשי הצוות באולפן שנמצאים שם יום יום (השחקנים מגיעים 3-4 פעמים בשבוע בערך)" מה עשית לפני שהתחלת לשחק בשמיניה? "לפני השמינייה הייתי מורה פרטי לאנגלית ואני יודע קצת צרפתית וספרדית" "לסיום, מאוד נהנתי לדבר עם כולכם, אל תפספסו את הפרק האחרון ביום ראשון - זה הפרק הכי טוב שאי פעם ראיתם (קיבלתי הצצה אז תאלצו לסמוך עליי). אני מאחל לכם חג שמח ולעצמי שיהיו לי עוד הזדמנויות כאלו כמו השמינייה לעשות מה שאני אוהב - לשחק. עד לפעם הבאה, ובשם כל השחקנים להתראות"

למעלה