שרשור

Im The Sun

New member
נצל"ש דבר הזוי שקרה לי אתמול../images/Emo42.gif

במשך כמה שנים בדרך הלוך וחזור לכיוון התחנה המובילה אותי לבית הספר הייתי רואה הרבה אנשים שאני מכיר בדרך ואומר להם שלום. היה בן אדם אחד שלפעמים היה אומר לי שלום ולפעמים לא היה מגיב לתנועת היד המנופפת שלי (לא אצבע משולשת..!) וכל פעם הייתי כל כך מתעצבן! המניאק הזה הוא השכן שלי שלפחות מתוך נימוס יעשה שלום! אז היו לי ולו מעין שלבים כאלה שלפעמים הוא היה עושה שלום ואני לא עושה לו והיו שלבים שהיינו שנינו נחמדים. אבל לרוב רק אחד היה עושה שלום והשני לא מגיב. אתמול מת דוד של סבא שלי (ז"ל) אין לי מה להצטער כל כך כי לא הייתי קרוב אליו למרות שהוא גר ברחוב שלי בית ממולי. הלכתי להלוויה אתמול בלילה (22:30) ועמדתי ליד אותו שכן לא נימוסי וקצת התרחקתי כשהבנתי שזה הוא. אחר כך אני זז כמה צעדים אחורה ואני שוב רואה אותו לידי! אז אני זז עוד קצת הצידה ושוב הוא לידי!! אני משתגע פשוט הלכתי משם ממש רחוק לקצה השני של האסיפה ונעמדתי שם. בהמשך כשכל הילדים של המנוח דיברו עליו אז כולם עמדו ושמעו את הנאמר. אני, כמו כולם מסתכל על האנשים מסביב, לראות מי בא לחלוק כבוד אחרון. אני סורק את הקהל ואני נדהם לגלות את השכן שלי... כפול 3!!! יש לו 2 אחים שהם פשוט דומים כמו 3 טיפות מים!! הרגשתי ממש דביל באותו רגע... כנראה שרק אחד מהם הוא השכן שלי והשניים האחרים גרים במקומות אחרים (אני יודע איפה ואני יודע עכשיו גם מי השכן שלי
). שנה של התחלות חדשות חח זהו...

חחחחח איזה באסה../images/Emo6.gif

אבל מצד שני מגניב כזה
מממ וסורי על הדוד של הסבא

היום בתפוז אנשים../images/Emo39.gif

רמי ורונן, אירה וגיא ואפרת ורואי -שלושת הזוגות שעלו לגמר הגדול של רצים לדירה יתארחו בתפוז Live ב Blog Tv בשעה 19:30. אתם מוזמנים לשרשר להם שאלות כבר עכשיו בפורום רצים לדירה 2.
אילן נרינסקי, מורה לזואולוגיה ומנהל פינת חי יענה לשאלות בנושא שילוב בע"ח במסגרות חינוכיות היום בשעה 20:00 בפורום חינוך לילדים ונוער

crazy4AJ

New member
טוב, זה בקשר לשבוע הבא../images/Emo3.gif

אממ... נודע לי ששבוע הבא יש לאורלי ולחני (בימים שני וראשון בהתאמה) פסיכומטרי ורק רציתי לאחל והצלחה וכמה טיפים של הרגע האחרון כזה: קודם כל בנות (ואם במקרה יש עוד מישהו שעושה פסיכומטרי שאני לא יודעת מזה אז זה מכוון גם אליך
) אל תשכחו להביא תעודת זהות! זה חשוב! אם אתן לא מביאות אותה לא יתנו לכן להיבחן (ואורלי, זה לא טוב!
), בבקשה מכן, אתן לא רוצות לעבור את הסיוט הזה שוב אז אל תהיו אווזות פותות ותכניסו את התעודה לתיק עוד יום קודם! עוד דבר, כדאי לכן לבוא קצת מוקדם למה אני עשיתי באוניברסיטת בר אילן ולקח לי 20 דק' (!!) רק למצוא את הבניין שאני אמורה ללכת אליו ואוניברסיטת ת"א היא גדולה פי 3 מבר אילן אז קחו בחשבון. אממ... אם אתן לא יודעות איזה תשובה היא הנכונה תלכו עם האינטואיציה שלכן או לפי ראייה או משהו העיקר לא להשאיר תשובה ריקה. אם אתן לא יודעות בכלל וממש אין לכן מושג אז תנחשו ואם אתן כבר הולכות על ניחוש תלכו איתו עד הסוף וכל התשובות שאתן מנחשות תסמנו את אותו מס'. נגיד אם אתן מתחילות לסמן תשובה מס' 2 אז כל התשובות הבאות שאתן מנחשות תסמנו גם מס' 2. אגב, סטטיסטית רוב התשובות הנכונות בפסיכומטרי הן 2 ו-3 אז אם כבר מנחשים כדאי ללכת על התשובות האלה ולא על 1 ו-4 אבל שוב, זה רק טיפ וזה לא אומר שום דבר, אם אתן חושבות שתשובה 1 יותר מתקבלת מתשובה 3 למשל, אז תכתבו את תשובה 1. ואחרי הנאום (המאוד ארוך) שלי, שיהיה לכן נורא נורא בהצלחה ואל תילחצו זה הכי חשוב... ואל תשכחו ללכת לשירותים לפני המבחן! בכל זאת, 3 וחצי שעות זה המון זמן להתאפק ואתן לא רוצות לחשוב כל המבחן על זה שאתן צריכות לשירותים נכון? אבל אם במקרה יש לכן שלפוחית קטנה אז תלכו אפילו באמצע המבחן, זה לוקח 5 דק' בדיוק ועדיף להיפטר מזה מאשר כל המבחן להיות מוסחים בגלל זה
כי מה זה כבר 5 דק' מתוך 3 שעות... טוב, נראה לי שכיסיתי הכל
. אז שוב- בהצלחה רבה רבה רבה אתן תעברו את זה כמו גדולות ותחשבו שאחרי זה יהיה לכן שקט נפשי (לפחות עד הפעם הבאה כמו שאורלי אמרה...
) .

איזו יעילה את עינב../images/Emo6.gif

ואל תהיי אווזה, אם תמשיכי כך עוד יעלו עלינו |גלגול עיניים|

¥EleVatioN¥

New member
עינב את מותק!!!../images/Emo25.gif../images/Emo129.gif

מזה טודע לך ואינ אזכור את הקטע עם 2 ו3, יש לי תחושה שזה יעבור לי
וווווווווווו חברה שלי גם נבחנת איתי באותו מקום שלחה לי קישור למפה של כל האוניברסיטה (חני אם את בת"א באוניברסיטה שלחי לי הודעה אני אשלח גם לך) ו..זהו טנקס שוב

pinoki

New member
עורליייייייי

גם אני קיבלתי את המפה הזאתתתת!! את עושה את הבחינה ביום שני??? אני נפלתי על ביניין באמצע הקמפוס אני מגיעה שעה לפני. חוץ מבניין של העבודה הסוציאלית אין לי מושג מה הולך שמה . בהצלחה לך מותקקק

pinoki

New member
עינבבבבבבבב ../images/Emo25.gif

תודה מותקקק עצות ממש מועילות יש לך הצעות כיצד להירדם? או איך לשפר את האנגלית שלך ב 5 שעות לפני הבחינה :( ? או איך להוציא 766 בבחינה?? אם כן זה גם יעזור.. אם לא .. אני לוקחת את הסיכון... אני מחכה לרגע לפני שתרד לי כבר האבן מהלב...! תודה רבה
מרחמת על אילו שלא יודעים שצריכים להעביר את השעון..!! אני בלחץץץץץץץץץץץץץץ אוףףףףףףףף ותודה על העצות עם ה 2 3 ... תודה תודה.. ושיהיה לנו בהצלחה :)

למעלה