טוב, זה בקשר לשבוע הבא../images/Emo3.gif
אממ... נודע לי ששבוע הבא יש לאורלי ולחני (בימים שני וראשון בהתאמה) פסיכומטרי ורק רציתי לאחל והצלחה וכמה טיפים של הרגע האחרון כזה: קודם כל בנות (ואם במקרה יש עוד מישהו שעושה פסיכומטרי שאני לא יודעת מזה אז זה מכוון גם אליך
) אל תשכחו להביא תעודת זהות! זה חשוב! אם אתן לא מביאות אותה לא יתנו לכן להיבחן (ואורלי, זה לא טוב!
), בבקשה מכן, אתן לא רוצות לעבור את הסיוט הזה שוב אז אל תהיו אווזות פותות ותכניסו את התעודה לתיק עוד יום קודם! עוד דבר, כדאי לכן לבוא קצת מוקדם למה אני עשיתי באוניברסיטת בר אילן ולקח לי 20 דק' (!!) רק למצוא את הבניין שאני אמורה ללכת אליו ואוניברסיטת ת"א היא גדולה פי 3 מבר אילן אז קחו בחשבון. אממ... אם אתן לא יודעות איזה תשובה היא הנכונה תלכו עם האינטואיציה שלכן או לפי ראייה או משהו העיקר לא להשאיר תשובה ריקה. אם אתן לא יודעות בכלל וממש אין לכן מושג אז תנחשו ואם אתן כבר הולכות על ניחוש תלכו איתו עד הסוף וכל התשובות שאתן מנחשות תסמנו את אותו מס'. נגיד אם אתן מתחילות לסמן תשובה מס' 2 אז כל התשובות הבאות שאתן מנחשות תסמנו גם מס' 2. אגב, סטטיסטית רוב התשובות הנכונות בפסיכומטרי הן 2 ו-3 אז אם כבר מנחשים כדאי ללכת על התשובות האלה ולא על 1 ו-4 אבל שוב, זה רק טיפ וזה לא אומר שום דבר, אם אתן חושבות שתשובה 1 יותר מתקבלת מתשובה 3 למשל, אז תכתבו את תשובה 1. ואחרי הנאום (המאוד ארוך) שלי, שיהיה לכן נורא נורא בהצלחה ואל תילחצו זה הכי חשוב... ואל תשכחו ללכת לשירותים לפני המבחן! בכל זאת, 3 וחצי שעות זה המון זמן להתאפק ואתן לא רוצות לחשוב כל המבחן על זה שאתן צריכות לשירותים נכון? אבל אם במקרה יש לכן שלפוחית קטנה אז תלכו אפילו באמצע המבחן, זה לוקח 5 דק' בדיוק ועדיף להיפטר מזה מאשר כל המבחן להיות מוסחים בגלל זה
כי מה זה כבר 5 דק' מתוך 3 שעות... טוב, נראה לי שכיסיתי הכל
. אז שוב- בהצלחה רבה רבה רבה אתן תעברו את זה כמו גדולות ותחשבו שאחרי זה יהיה לכן שקט נפשי (לפחות עד הפעם הבאה כמו שאורלי אמרה...
) .