שרשור

gsufvi

New member
דבר 1 מזל טובבבבבבב

דבר 2 הצבעתי לכם באינטרנם דבר כולם להצביע לשירי מימון במצעדים השנתיים.

אביחי 33

New member
מיקי אח שלי../images/Emo24.gif

ברוך בואך לפורום שלנו
אני שמח שכתבת לבסוף את ההודעה
נשמות כ"כ חשוב שהם ייבחרו. הם כאלה זוג מקסיים אין לכם מושג עד כמה. בואו נעזור למושלמים האלה לעלות, ולזכות בדירה
תודה לכולם
מיקי, תדבר איתי גבר
אביחי

הייתי

צריך לעשות על זה זכויות יוצרים
מה שהפריע לי זה שכולם חושבים שזה התחיל ממך, ולא יודעים שאני הוא המוגבל שהמציא את זה..
תגיד, אתה יכול לפחות לכתוב לי רשימה של סלבס שענו לך על השאלה, כדי שאני אוכל להוסיף אותם לרשימת השזיפים שלי בבלוג

אביחי 33

New member
חחחחחח אתם קרוע../images/Emo6.gif

האמת לא כ"כ זכור לי
בוא נאמר אגם רודברג אלון ליטבק בטוח ענו
אני מאמין שהשאר שייזכרו יירשמו פה
בוא נאמר כל אירוח של מיש'ו מאמ"ל אני אשאל, כל השאר זה שלך

סבבה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

רק תשאיר לי את כל האחרים, כי זה עדיין הפרוייקט שלי, ואני מרגיש מחוייבות אליו. ובאמת קשה לי לעקוב אחרי האירוחים של אהבה מעבר לפינה...

אביחי 33

New member
חחח אין בעיה../images/Emo3.gif

כל אלה של אמ"ל אני אשאל
חחח שאלה מדהימה.חחח כפרעליך
יאללה גבר עפתי לישון. אני חזרתי מגיחה באיזור קרית גת, לא יודע מה איתך, אבל חסר לי שעות שינה
שאלה אחרונה.. מה דעתך על מצב השזיפים בארץ
לילה טוב

חחח תודה רבה..../images/Emo3.gif

אגב,, יש אוסקר בלוגים בבלוגייה.. אההם.. אההם..... הבלוג שלי גם מועמד.. אההם... אההם.......

היום בתפוז אנשים../images/Emo39.gif

הערב בשעה 18:00 אוסנת בן ברוך, קוראת בקלפי טארות תתארח לייב ב-BlogTV. במהלך האירוח אסנת תסקור את 22 קלפי הארקנה הבכירה ותתן הסבר באמצעותו כל אחד מהגולשים יוכל למצא את הקלף האישי שלו.
בשעה 20:00 חברי להקת הרוק האגדית "משינה" מגיעים להתארח LIVE ב-Blog TV של תפוז אנשים ובפורום משינה. לבלוגTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
בשעה 21:00 ד"ר שולמית בן יצחק, פסיכולוגית אחראית במרכז לבריאות הנפש של האישה, תגיע להתארח, תציג את פעילויות המרכז וכן תענה על שאלות הקשורות לבריאות הנפש של האשה. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם כבר עכשיו בפורום פמיניזם
תפוז אנשים ו- NMC מחלקים לכם 3 כרטיסים זוגיים להופעה של אפרת גוש . רוצים לזכות בכרטיס? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=989&msgid=62283748

חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

ווואי גדוללללללל
עמית רומם
וגם השנייי
והשלישית מסכנה.. למרות שזה מצחיק
והרביעיי.. חחח אויש מסכנים האנשים האלה.. יש עוד כאלה?

כולם כנסו דחוףףףףףףףףףף../images/Emo110.gif

יואוווווווווו אני מאושרתתתתתתתתתתתת אני לא יודעת למה
כאילו זה קרה לי.. אתם זוכרים שסיפרתי לכם שאני מכירה מישהי שהיתה אמורה להיות בכ"נ?? והיא מכירה את מריאור כי היא הוופיעה איתה כשהיא היתה ילדה? טוווב בקיצווווווווור.. אז תראווו מה סיפרו לייייייייי
קוראים לה יעל.. היא בת 17.. ונכון יש תוכנית חדשה רקדן נולד? היא עברה את כל השלביםםםםםםםםםם
את כ=ל 5 השלביםםםםםםםםםםםם
ובשלב האחרון היא היתה עם צביקה הדר ומיכל אמדורסקי והם החחמיאו לה לאללללללה
כל זה סיפרוו ליי.. והם החמיאו לה שהיא מקצועית וראיינו אותה גםםם.. וואי סיםרו לי את זה ואני כ"כ מתרגשתת ושמחההה
כאילו זאת אנייי.. וואי איזה יופייייייייי
ואמרו לי שאנחנו המקורבים שלה אז אפשר חתימות וזה
חיחי איזה יופיי אני ממש שמחההה בשבילההה אני תכף יתקשרר להגיד לה מזלל טוב או באייסססיי.. וואי איך אני שמחההההההההה
שיהיה לכםם בארור שאתם מצביעים רק לה כןןן?
אני ישגע את כל העולםםםםםםםםםםםם!!
איזה יוםםםםםםםםםםםםם

למעלה