שרשור

שזיפים

לפני כמה זמן החלטתי לשאול את כל מי שמתארח בתפוז על מצב השזיפים בארץ. את התגובות אני מתעד בבלוג שלי, ו.. יופי לי. חיפוש מהיר בתפוז "השזיפים" שלח אותי לפה. וראיתי שאביחי33 שואל את השאלה הזאת הרבה
יפה לך אביחי
ראיתי גם ששואלים מאיפה זה התחיל, ושחלק אמרו שזה אביחי, וחלק אמרו ש"איזה אידיוט אחד ששואל את זה בכל אירוח התחיל". רבותי - האידיוט הזה הוא אני. אני הוא האידיוט
רק רציתי לציין
אחלה פורום יש לכם כאן, עכבר כחול מדבר

שלום לכווווווווולםםם ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

דיברתי עם אביחי, והוא הרשה לי להשאיר לכם כאן הודעה וקריאה נרגשת לכוווולם לעזור לנו לחזור לשלב הגמר של רצים לדירה. יהודית ואני היינו עסוקים מאוד ביומיים האחרונים בשל חתונתינו, ולא התפננו כדי לעבוד על החזרתינו לגמר, ועתה, לא נשאר הרבה זמן אז אנו מבקשים את עזרתכם באיחוד הכוחות כדי להחזיר אותנו לגמר... שלחו את הספרה 8 ב-SMS למספר 4040, וכן דרך הטלמסר 050-8888666, וניתן גם דרך האינטרנט (דרך האתר של רצים לדירה)... ניתן להצביע פעם אחת בכל יום בכל אחת מהדרכים הללו, כלומר, ניתן להצביע 3 פעמים ביום לפחות (אלא אם כן יש גם טלפון בזק בבית, וניתן גם דרכו להתקשר לטלמסר...). אנו מקווים מאוד שתעזרו לנו בעניין, נשמח לשמוע מכם, ועדיף במסרים כך אנו רואים מייד את ההודעה. זו תהיה התרומה שלכם במתנת החתונה שלנו מתומכינו... ההחזרה לגמר
. תודה רבה רבה רבה רבה רבה על העזרה, וגם אם לא, אז על הזמן בקריאת ההודעה, אוהבים מאודדדד
יהודית ומיקי מרצים לדירה 2

אביחי 33

New member
בדיוק../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחח שמעתי את השאלה באחד האירוחים והתחלתי להתפקע
מאז אימצתי אותו לחיקי ואני שואל אותו תמיד. מליוני ילדים שאלו מה הפירוש של השאלה אך לא ידעתי בדיוק להסביר מאיפה המקור אפילו
אחלה שאלות יש לך, אתה יכול לשלוח לי עוד כאלה במסר

../images/Emo41.gifאני כבר הצבעתי לכם..

ואני יצביע גם בsms ובטלפון אתם חייבים לחזור . המון מזל טוב על חתונתכם.. והרבה הצלחה בהמשך..

אני וירין מפרסמות ברוב הפורמים

שאפשר לקשר אתכם לשם. פרסמתי בפורום ת"א, כל מה שקשור לזוגיות תומכת ואוהבת. ירין פרסמה בפורום למכללה האקדמית למשפטים{והזכרו שאתה לומד משפטים}. אנחנו ממש מקווים שתחזרו! נדבר בקומונה ונתראה ב-1.10
אוהבת המוןןןןןןןןןןןןן
, לירון

יהודית ומיקיייייייי

מה נשמע
איך הייתה החתונה
אני בטוחה שמהממת
רשמתי לכם ברכה בקומונה שלכם ..
הרבה זמן לא דיברנו .. ברור שאני מצביעה לכםםם
כל יוםםם
חולה עליכםםםםםםםםםםםםם אורוש

יעל 13

New member
מיקיייי

מה קורה? אתה יודע שאני מצביעה דיברנו אתמול בטלפון
בהצלחההה

זה לא הם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהכינוי שלהם זה:יהודית

ומיקי רצים לדירה..ולא יהודית ומיקי רצים.. בכל מקרה..הם חמודים מאודד...אבל לדעתי הדירה לא מגיעה להם..הדירה מגיעה לדעתי :לרואי ואפרת המלכיםם אין עליהםםם
כל התוכנית הם בקושי נעזרו בזוגות אחרים..אלה רק עזרו..הזוגיות בניהם מדהימה..הם עשו את רוב המשימות בכוחות עצמם.. קיצוווווווווורר כולם מצביעים :ר-ו-א-י ו-א-פ-ר-ת

ט ל ו ש1

New member
זה באמת הםםםםם../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

חיחי אני אוהבת אותם ואת רואי ואשתו
חחחח ממש חמודים
יאללה עפתי לראות המומיניםםםםםם...בעיי:--]

קודם כל מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

היייתם מצביעה לכם אבל אני נאמנה לתושבי העיר שלי הלא הם רואי ואפרת...אבל חשוב ל שתדעו שאתם אחלה זוג ואם לא רואי ואפרת הייתי בוחרת בכם ללא היסוס

למעלה